91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

4 3 1

Çookkkk Karanlıkkk Çooookkkk

Ama şu 31 gün biterse 400 lerden kurtulsam biraz teselli olur belkimm

Askerimmm sana hasretimmmmm

bekle mehtap 2
kavuşuyoruz

Merhaba canım hoşgeldinn
Benim askerim de Ankara da ama etimesgutta. var burda sevgilisi mamak ta olan arkadas...
İnşallah canım hepimizin tek temennisi o hayırlısıyla..
Allah'a emanetler

Günaydın
bir gün daha bitti, günler hepten biticek inşallah
kimi görmeye gidecekmiş sanırım. ben görmeye gidemiyorum

aramıza hoşgeldin canımm beraber şafakları yiyip bitircez inşallah

yiyip bitirelim günleri beraber. oh çok şükür buldum birilerini patlıyordum :18:
sevgilim arad bugün sordum dağıtım diye. 6 hafta sonra bizim dağıtım onbaş eğitimi görücez onbaş olarak dağıtılcaz dedi. nasıl iş anlamadm

Nerede yapıyor canım askerliğini?

onbaşı olunca farklı oluyomuş demek. bizim bu hafta dagıtım oluyor.

canım senin ki en azından diyor su gün acıklancak diye
anam bizimkine hiç bişi dedikleri yok
beklioruz öle
sinir oldum iice

Yarın heryerde açıklanır canım. Zaten 2 gün kaldı şurda. İzin kullanan var, kullanmayan var. İnsanlar daha hazırlık yapıcak biletini alıcak 2 günde nasıl yetişir?

Yarın heryerde açıklanır canım. Zaten 2 gün kaldı şurda. İzin kullanan var, kullanmayan var. İnsanlar daha hazırlık yapıcak biletini alıcak 2 günde nasıl yetişir?

İnşallah canım ya öyle sinirli ve stresliyim kii..yani haklısın mantıken öyle olması gerek
suyunu cıkardılar yahu hadi bakalım güzel haberler verelim inşallah birbirmize

internetten yorumlara bakıyorum da çok iyi diyorlar izmir gaziemir için rahatmıs herseyi iyiymiş özellikle usta birlik için
darısı sizlerin basına umarım güzel rahat yere düşerler

hadi bakalım hayırlısı

bura hakkında bilgisi olan varmı

Benim babam yaptı tabi 25 sene önce :) Ama abimde Manisa Alaşehirde yaptı Gaziemir'in 2. yeri
Abim çok rahattı. Gaziemir'de öyle biliyorum.
Çok iyi oldu bu, artık rahat uyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…