- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Merhaba canım hoşgeldinn
Benim askerim de Ankara da ama etimesgutta. var burda sevgilisi mamak ta olan arkadas...
İnşallah canım hepimizin tek temennisi o hayırlısıyla..
Allah'a emanetler
Günaydın
bir gün daha bitti, günler hepten biticek inşallah
kimi görmeye gidecekmiş sanırım. ben görmeye gidemiyorum
Sonunda ait olduğum topiği buldum :) Aynı dönemde gönderdim ben de. Ankara-Mamak da muhabereci. Haberleşme demekmiş.
Varmı ki benden başka sevgilisi burda olan :44:
Bende usta birliği konusunda meraklıyım. Hepimiz için hayırlsı olsun. Gitsinler gelsinler
yasemin canım aramadı mı askerin
yok canım aradı konustum da hala söylememişler ya
yiyip bitirelim günleri beraber. oh çok şükür buldum birilerini patlıyordum :18:
sevgilim arad bugün sordum dağıtım diye. 6 hafta sonra bizim dağıtım onbaş eğitimi görücez onbaş olarak dağıtılcaz dedi. nasıl iş anlamadm
yiyip bitirelim günleri beraber. oh çok şükür buldum birilerini patlıyordum :18:
sevgilim arad bugün sordum dağıtım diye. 6 hafta sonra bizim dağıtım onbaş eğitimi görücez onbaş olarak dağıtılcaz dedi. nasıl iş anlamadm
Benimde askerim aradı sabah söylemiyorlar diyor. Yarın söylenecekmiş offf yarına kadar nasıl beklicem
canım senin ki en azından diyor su gün acıklancak diye
anam bizimkine hiç bişi dedikleri yok
beklioruz öle
sinir oldum iice
Yarın heryerde açıklanır canım. Zaten 2 gün kaldı şurda. İzin kullanan var, kullanmayan var. İnsanlar daha hazırlık yapıcak biletini alıcak 2 günde nasıl yetişir?
Kızlar usta birliğimizi öğrendim
İzmir / Gaziemir
hadi bakalım
internetten yorumlara bakıyorum da çok iyi diyorlar izmir gaziemir için rahatmıs herseyi iyiymiş özellikle usta birlik için
darısı sizlerin basına umarım güzel rahat yere düşerler
hadi bakalım hayırlısı
bura hakkında bilgisi olan varmı
Kızlar usta birliğimizi öğrendim
İzmir / Gaziemir
hadi bakalım
Hayırlı olsun canım benim :) Bende İzmirliyim.
Ulaştırma olarak dmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?