91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Heyecan heyecan heyecann..
Bugün belli olacak usta birliği. Yerimde duramıyorum..
Allah'ım hayırlısını ver ne olursun

Arkadaşlar bazı yerlere göre usta birliği geç veya erken öğrenilebiliyor sabredin ve hayırlısı için dua edin sıkmayın tatlı canınızı..

ayrıca yemin töreninde görüşüp sonra ayrılacağınızı düşünmek çok üzücü biliyorum zorda oluyor ama geçiyor günler zorda olsa.. bilirim dakikalar geçmez özlem büyür içinizde ağlarsınız olmaz sussanız olmaz birisi sevdiğinizi sorar gözleriniz dolar iyi şükür dersiniz.. içiniz kan ağlar.. onla gittiğiniz yerler dolaştığınız yerler geçtiğiniz yol bile bazen acı verir size ama unutmayın kavuşacaksınız canlar.. bu gnlerde geçecek şükredin dua edin.. Şafak 336 :))

Durumum özetlenmiş.. Asker yolu beklemek zormuş ama bir o kadar da gururlu.. Gittiği günden beri dua ediyorum usta birliği için. Umarım Rabbim hayırlısını verir. Sağ sağlim kılına zarar gelmeden döner.. Bek beklerim. Ağlarım, sızlanırım ama beklerim. Yeter ki gittiği gibi dönsün.
Tüm askerlerimiz istedikleri yere düşer inşAllah.
Sizi de Allah kavuştursun. Nerede görev yapıyor askerin

canım benim hepimiz aynısını yaşıyoruz... özlem aynı sıkma canını olurmu ben çok iyi bilirim yemin törenine gittim ama böyle içim gitti ya anlatamam şu anda bile çok özledim mayıs ayından itibaren görmedim ekime kadarda göremicem :S ay ağladm zamansız :)))

benimki bingöl genç jandarmada

Hayırlısıyla gelsin inşallah canım.. Hep dua ediyorum askerlerimize.

canım gözün aydın ama herkesin aynı gün açıklanıo, diğer arkadaşlar nie henüz öğrenemedi acaba?:26:

e devletten öğrenememiştik biz canım

saol deryawcm
cuma ve pazartesi dedi benim askerim cuma akşam üstü açıklamışlar cmrtsi sabah haber etti açıklanmayıp pazartesiye kalanlarda var dedi. Herkes için hayırlısını diliyorum. Benim Dualarım kabul oldu bekleyen arkadaşlarımızdan da inşallah güzel hayırlı haberler alırız.

Şu pazartesi günlerini sevmiyorum aşkımla fazla konusamıyoruz

ama ben suan da meraktayım acaba usta birliği belli oldumu olmus ama askerlere sölediler mi...bölüğünden 19 kişi ankara da kalıcakmıs..belki de benimki de aralarındadır...hayırlısı neyse o olsun .

seni çok özledim hasretim askerim..bugun arkadasımı gördüm 2 hafta sonra kızı istemeye geliyorlarmıs..vallahi çok özendim ya ahh benimde o zamanlarım bi gelse..gülse şu yüzüm

aynnneenn öyle cuma günü törende olucam aşkımın yanında ama daha şimdiden nasıl dönücem diye onu düşünüyorum..çok zor çooookk zor bi süreçç
düşüncelerinde kendimi buldum arkadasım
desene hepimiz aynıyız
ahhh seven kalpler ahhh

selam Canlarım... telefon bekliyorum ama askerim aramadı. her çalışta kalbim küt küt atıyor ama daha fırsat bulmadı demek.
ara aşkımm usta birligin neresi merakla bekliyorum

bende yerimde duramıyorum bütün şehirler aklımdan geçiyo acaba hangisi olacak
hayırlı yerler olur inşallah hepimiz için

Kıbrıs çıkıyormuş geneli ama noluurr olmasınnn
Manisada kalsalar ya ne güzel olur. Askerin arayınca benide haber et olur mu kuzum?

kızlarrr aradı akşam 21:30 gibi ve ben dügündeydimm pufffffffff o dügün sesinden zor duydum sesini. onunda canı sıkkındı. dügünde oldugumu söyledim sanki dahada morali bozuldu. neyse dışarı çıktım konuştum sessiz yer buldum.
daha usta birligimiz söylenmedi dedi. yaa ne biçim iş bu niye belli olmuyooooo

Son düzenleme:

Çarşamba günü diyorlar şimdi de.. Off
432 askerimm.. Geçmiyor, geçmiyorrr

Sonunda ait olduğum topiği buldum :) Aynı dönemde gönderdim ben de. Ankara-Mamak da muhabereci. Haberleşme demekmiş.
Varmı ki benden başka sevgilisi burda olan :44:
Bende usta birliği konusunda meraklıyım. Hepimiz için hayırlsı olsun. Gitsinler gelsinler

Merhaba canım hoşgeldinn
Benim askerim de Ankara da ama etimesgutta. var burda sevgilisi mamak ta olan arkadas...
İnşallah canım hepimizin tek temennisi o hayırlısıyla..
Allah'a emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…