- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Arkadaşlar bazı yerlere göre usta birliği geç veya erken öğrenilebiliyor sabredin ve hayırlısı için dua edin sıkmayın tatlı canınızı..
ayrıca yemin töreninde görüşüp sonra ayrılacağınızı düşünmek çok üzücü biliyorum zorda oluyor ama geçiyor günler zorda olsa.. bilirim dakikalar geçmez özlem büyür içinizde ağlarsınız olmaz sussanız olmaz birisi sevdiğinizi sorar gözleriniz dolar iyi şükür dersiniz.. içiniz kan ağlar.. onla gittiğiniz yerler dolaştığınız yerler geçtiğiniz yol bile bazen acı verir size ama unutmayın kavuşacaksınız canlar.. bu gnlerde geçecek şükredin dua edin..Şafak 336 :))
canım benim hepimiz aynısını yaşıyoruz... özlem aynısıkma canını olurmu ben çok iyi bilirim yemin törenine gittim ama böyle içim gitti ya anlatamam şu anda bile çok özledim mayıs ayından itibaren görmedim ekime kadarda göremicem :S ay ağladm zamansız :)))
benimki bingöl genç jandarmada
canım gözün aydınama herkesin aynı gün açıklanıo, diğer arkadaşlar nie henüz öğrenemedi acaba?:26:
e devletten öğrenememiştik biz canım
Arkadaşlar bazı yerlere göre usta birliği geç veya erken öğrenilebiliyor sabredin ve hayırlısı için dua edin sıkmayın tatlı canınızı..
ayrıca yemin töreninde görüşüp sonra ayrılacağınızı düşünmek çok üzücü biliyorum zorda oluyor ama geçiyor günler zorda olsa.. bilirim dakikalar geçmez özlem büyür içinizde ağlarsınız olmaz sussanız olmaz birisi sevdiğinizi sorar gözleriniz dolar iyi şükür dersiniz.. içiniz kan ağlar.. onla gittiğiniz yerler dolaştığınız yerler geçtiğiniz yol bile bazen acı verir size ama unutmayın kavuşacaksınız canlar.. bu gnlerde geçecek şükredin dua edin..Şafak 336 :))
Heyecan heyecan heyecann..
Bugün belli olacak usta birliği. Yerimde duramıyorum..
Allah'ım hayırlısını ver ne olursun
bende yerimde duramıyorum bütün şehirler aklımdan geçiyo acaba hangisi olacak
hayırlı yerler olur inşallah hepimiz için
Kıbrıs çıkıyormuş geneli ama noluurr olmasınnn
Manisada kalsalar ya ne güzel olur. Askerin arayınca benide haber et olur mu kuzum?
sormayın kızlar ya benim ki ankara etimesgutta
ordan kıbrısa gönderiyolarmıs..trakya,istanbul ihtimallerimiz de var
umarım kıbrıs olmaz :2:
Bizim de oralarmış genelde.. ama %80'i Kıbrıs.
Çok uzak orası olmasın çok uzakkk
kızlarrr aradı akşam 21:30 gibi ve ben dügündeydimm pufffffffffo dügün sesinden zor duydum sesini. onunda canı sıkkındı. dügünde oldugumu söyledim sanki dahada morali bozuldu. neyse dışarı çıktım konuştum sessiz yer buldum.
daha usta birligimiz söylenmedi dedi. yaa ne biçim iş bu niye belli olmuyooooo
Sonunda ait olduğum topiği buldum :) Aynı dönemde gönderdim ben de. Ankara-Mamak da muhabereci. Haberleşme demekmiş.
Varmı ki benden başka sevgilisi burda olan :44:
Bende usta birliği konusunda meraklıyım. Hepimiz için hayırlsı olsun. Gitsinler gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?