- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Allah herkesi sevdiğine askerine kavuştursun. Son ayrılık da askerlik olsun inşallah
çok zor beklemek özlemek hasret çekmek
ama beklemek beklediğin ne kadar güzelse o kadar güzel oluyor.
hasret çekmek de güzel. değerini anlıyoruz sevdiklerimizin. gereksiz kavgalar etmeyiz artık.
Allah kavuştursun hepimizi kızlar.
heyecanlarınızı kavuşma sevinçlerinizi içimde hissediyorum
aglayarak okudum... bugün bende orda olup o heyecanı yaşamak isterdim...Gece hiç uyku girmedi gözüme.
Sabahın ilk ışıklarında koyuldum yola.. Kaç kez Manisa yollarını aşmama rağmen ilk defa böyle bir heyecan.. Ailen karşıladı beni.
Bekledik seni.. Dakikalarca, saatlerce. En öne geçtim. Bir umut belki görürüm diye..
2. Tabur 2. Bölük gelişinde içim pır pır, yaşlarım kirpiklerimden kurtulmaya çalışıyorlar bile.. Gördük seni.. 7. sıradaydın :) Şapkanı çıkardın.
Yerlerinizi aldınız. Sırayla yemin edeceğiniz masanıza geldiniz. Herkes gururlu.. Alkışlar, ıslıklar, helal olsunlar..
Elinizi tüfeğe koyduğunuz an.. İşte o an.. Yok öyle bir çınlama, öyle bir coşku.
Yemininizi ettiniz şanlı bayrağın huzurunda.
Sen yemin ederken ben binlerce kez şükrettim Rabbime.. Bu günü görebildiğim, bu gururu tadabildiğim için.
Tören geçişinde yanı başımdan geçtin. Uzansam dokunabileceğim kadar. Sağa sola bakman yasak. Sen yine de göz ucunla baktın annecinle bana
Gülümsedin.. Sen gülümsedin, biz ağladık..
Aldım seni Manisadan.. Söz verdiğim gibi. Bıraktığım gibi aldım.
Şimdi 14 aylık uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.. Manisadan aldığım gibi Bitlis'e de bırakmam seni !
Allah'ım her kıza bu duyguyu yaşatsın inşallah.. İnanılmaz birşey. Göğüsünüz kabarıyor. Gururla bahsediyorsunuz sevdiğinizden..
aglayarak okudum... bugün bende orda olup o heyecanı yaşamak isterdim...
aglayarak okudum... bugün bende orda olup o heyecanı yaşamak isterdim...
Gece hiç uyku girmedi gözüme.
Sabahın ilk ışıklarında koyuldum yola.. Kaç kez Manisa yollarını aşmama rağmen ilk defa böyle bir heyecan.. Ailen karşıladı beni.
Bekledik seni.. Dakikalarca, saatlerce. En öne geçtim. Bir umut belki görürüm diye..
2. Tabur 2. Bölük gelişinde içim pır pır, yaşlarım kirpiklerimden kurtulmaya çalışıyorlar bile.. Gördük seni.. 7. sıradaydın :) Şapkanı çıkardın.
Yerlerinizi aldınız. Sırayla yemin edeceğiniz masanıza geldiniz. Herkes gururlu.. Alkışlar, ıslıklar, helal olsunlar..
Elinizi tüfeğe koyduğunuz an.. İşte o an.. Yok öyle bir çınlama, öyle bir coşku.
Yemininizi ettiniz şanlı bayrağın huzurunda.
Sen yemin ederken ben binlerce kez şükrettim Rabbime.. Bu günü görebildiğim, bu gururu tadabildiğim için.
Tören geçişinde yanı başımdan geçtin. Uzansam dokunabileceğim kadar. Sağa sola bakman yasak. Sen yine de göz ucunla baktın annecinle bana
Gülümsedin.. Sen gülümsedin, biz ağladık..
Aldım seni Manisadan.. Söz verdiğim gibi. Bıraktığım gibi aldım.
Şimdi 14 aylık uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.. Manisadan aldığım gibi Bitlis'e de bırakmam seni !
Allah'ım her kıza bu duyguyu yaşatsın inşallah.. İnanılmaz birşey. Göğüsünüz kabarıyor. Gururla bahsediyorsunuz sevdiğinizden..
Üzülmek yok canım.. Ben videoları göndericem sana
Usta birliğini öğrenebildin mi?
Gerçekten çok güzel anlatmışsın canım duygulandım...
keşke ben de gidebilseydim sevgilimi görmeye. ama olmadı. şimdi ailesiyle ama en azından telefonu yanında. sesini duyabiliyiroum.
ha gayret 14 ay. sonra sevdiklerimiz bizim kızlar. Allah yardımcımız olsun
evet canım ögrendigim gün yazmıştım sana. ağrı- dogubeyazıt
Nasıl gurur verici değil mi Yaseminim :) Yemin ederken sende tutamadın dmi gözyaşlarını?
Yarenler kaçmış
Özge daha gelmeyecek mi acaba ? Çok merak ediyorum :44:
Canım geldim ben bugün yaklaşık bir saat önce, hemen buraya bakayım dedim...
İyisinizdir inşallah hepiniz.
Perşembe gece 01.00 'de de Kütahya'ya doğru yola çıkıyorumm sevgilimin yemin törenine
Sizin neden bu kadar geç oluyor canım :44: Usta birliği belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?