91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Amin canım ya son ayrılık bu olsun işte..
Zor ama gururlu bir süreç bu 15 ay. Şükür ki Rabbime sabrını veriyor. En çok sabretmeyi ve şükretmeyi öğreniyoruz.
Allah'ım tüm askerlerimizi korusun ve sağ sağlim dönmelerini nasip etsin inşallah..
Dualarımız onlarla

Gece hiç uyku girmedi gözüme.
Sabahın ilk ışıklarında koyuldum yola.. Kaç kez Manisa yollarını aşmama rağmen ilk defa böyle bir heyecan.. Ailen karşıladı beni.
Bekledik seni.. Dakikalarca, saatlerce. En öne geçtim. Bir umut belki görürüm diye..
2. Tabur 2. Bölük gelişinde içim pır pır, yaşlarım kirpiklerimden kurtulmaya çalışıyorlar bile.. Gördük seni.. 7. sıradaydın :) Şapkanı çıkardın.
Yerlerinizi aldınız. Sırayla yemin edeceğiniz masanıza geldiniz. Herkes gururlu.. Alkışlar, ıslıklar, helal olsunlar..
Elinizi tüfeğe koyduğunuz an.. İşte o an.. Yok öyle bir çınlama, öyle bir coşku.
Yemininizi ettiniz şanlı bayrağın huzurunda.
Sen yemin ederken ben binlerce kez şükrettim Rabbime.. Bu günü görebildiğim, bu gururu tadabildiğim için.
Tören geçişinde yanı başımdan geçtin. Uzansam dokunabileceğim kadar. Sağa sola bakman yasak. Sen yine de göz ucunla baktın annecinle bana
Gülümsedin.. Sen gülümsedin, biz ağladık..
Aldım seni Manisadan.. Söz verdiğim gibi. Bıraktığım gibi aldım.
Şimdi 14 aylık uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.. Manisadan aldığım gibi Bitlis'e de bırakmam seni !

Allah'ım her kıza bu duyguyu yaşatsın inşallah.. İnanılmaz birşey. Göğüsünüz kabarıyor. Gururla bahsediyorsunuz sevdiğinizden..

aglayarak okudum... bugün bende orda olup o heyecanı yaşamak isterdim...

Gerçekten çok güzel anlatmışsın canım duygulandım...
keşke ben de gidebilseydim sevgilimi görmeye. ama olmadı. şimdi ailesiyle ama en azından telefonu yanında. sesini duyabiliyiroum.
ha gayret 14 ay. sonra sevdiklerimiz bizim kızlar. Allah yardımcımız olsun

Amin canım.. Kavuşucaz allahın izniyle..

evet canım ögrendigim gün yazmıştım sana. ağrı- dogubeyazıt

K.bakma canım ya bu aralar acayip unutkanım :44:

Bitanem canım herşeyimm beklediğimiz gün geldi ve kavustum sana hersey çok güzeldi o cosku o an anlatılmaz yasanır
yola cıktıgım an geçmek bilmedi saatler uyuyamadım sabaha kadar kavusacagımızın hayalini kurdum aradın kaç kere nerdesin diye
sabah oldu indim abin annenle vakit gecirdim tören alanına geldik hersey mükemmeldi gözlerim seni arıyordu deli gibi
yemin oldu bitti
annen abinin ve benim gözüm seni arıyordu anlastıgımız panonun önünde
bir baktım nefes nefese biri yaklasıyor gözlerin bizi arıyor önümdeki çocuklara ragmen kimseye düşünmeden milletti yara yara sana kostum tıpkı filmlerdeki gibi kostuk birbrimze kokuyordun mis gibi öpüştük deliler gibi kimse umrumuzda olmadan dakikalarca kaldık öyle ahhh ne özlemişim o kıyamadıgım güsel gözlerinin bakısına ahhh ne özlemişim kokunu herseyini ahhh ne yakısmıs kamuflaj sana abin videomuzu çekmiş sarılıyoruz aglıyoruz abin ve annene sarıldın tekrar bana döndük koklastık dakikalarca ahhhh kurban olurum sana kilo almıs tatlı olmussun karın seni çok özledi erkeğim benim canımın içi allahıma şükrediyorum seni bana verdiği için...hersey müthişti seni kamuflajlı gördüğüm ilk anı asla unutamam bu kadar mı tatlı olur ya rabbim ömrümü veririm sana canım aglayarak yazıyorum bunları masalımsın benim...kıyamam sana yakısıklım erkeğimmm kocammmmm
koca birgünü beraber yasadık ankarayı gezdik dolastık basbsa vakit geçirdikk süperdi herseyyy askerim beni akrabalarıla tanıstırdın gelin getirdim size dedin bir saniye bile elimi bırakmadın askerim cok sey var cooookkk sey ...gece ise döndükk birkaç güne usta birliktesinn
az kaldı inanıyorum az kaldı artık
seni çok seviyorum bitanem ömrüm herseyimmm hayatımın anlamı...gurur verici bu duyguyu anlatamam yasayan her kız bilir...müthiş müthiş müthişşşşşş
seninle gurur duruyorum askerimmm
seni seviyorum senin dediğin gibi 13 ay kaldı diyelim biz kullanmıcas izin ben seni ziyarete gelicem sıkıcas dişimizi 1 ay erkenden yola cıkıcas
ahhhhh unutamam ki o kamujlaşı halini birbirimize kostugumuz anııı o mis kokunu ahh ahh ahhhh içimmmm gidiyor sana içimm

çok güzel yazmışşın yasemin yaşayarak okudum :) özlemin tarifi yok. özlem gidermek lazım sevdigimin kollarında :) az kaldı inş bende özlem gidericem

Canım geldim ben bugün yaklaşık bir saat önce, hemen buraya bakayım dedim...
İyisinizdir inşallah hepiniz.
Perşembe gece 01.00 'de de Kütahya'ya doğru yola çıkıyorumm sevgilimin yemin törenine

Sizin neden bu kadar geç oluyor canım :44: Usta birliği belli mi?

selamlar kızlar :)

askerim dagıtıma geldi. bugün gördüm onu yanıma geldi. çok özlemiştimm. herşeyim o benim yaaa. çok güzel bi gündü

hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız . inş hepimiz kavuşucaz aşkımızın kollarında olucaz.beklemenin sonu sonsuz mutluluk olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…