91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Herhangi bir fikrim yok canım bu yemin töreninin zamanlaması konusunda..Usta birliği belli değil çünkü acemi dönemi 120 gün bizim Daha dağıtıma çooook var o yüzden belli değil usta birlikleri..

Anladım canım hayırlısı inşallahh..

selamlar kızlar :)

askerim dagıtıma geldi. bugün gördüm onu yanıma geldi. çok özlemiştimm. herşeyim o benim yaaa. çok güzel bi gündü

hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız . inş hepimiz kavuşucaz aşkımızın kollarında olucaz.beklemenin sonu sonsuz mutluluk olucak

Birbirimize destek olabiliyoruz ne kadar güzel

Köpekler bu ara azıttığından mıdır yoksa en sevdiğimi askere gönderdiğimden midir bilmiyorum ama şu son zamanlar çok operasyon, şehit, çatışma haberi okuyorum..
2 dk 1 sayfa yenileyip haberleri didik didik ediyorum.
Allah'ım sen bütünn askerlerimizi koru. Yar ve yardımcıları ol. Sağsağlim ana ocağına dönmelerini nasip et..
Arkadaşlar ne olur dualarını eksik etmeyin. Hepimizin mehmetçikleri..

Amin canım benimmm
Dualarımız iyi dileklerimiz her zaman hepsi için..Allahım korusun hepsini

İyi geceler

selamlar kızlar :)

askerim dagıtıma geldi. bugün gördüm onu yanıma geldi. çok özlemiştimm. herşeyim o benim yaaa. çok güzel bi gündü
çok şükür gözün aydın mercem

424

Seni görmeme 4 gün kaldı canım sevgilimmmm....
Sımsıkı sarılıcaz kiii
az kalmış özgecim, askerini görme sırası sende, gözün aydın

Allah'ım hepsini korusun, tüm kötülüklerden, o köpeklerin kurşunlarından... Dualarımız onlarla

Cuma günü teslim canımm
Artık hayırlısıyla bir teslim olsalar burunları bile kanamadan dönseler bize

inşallah canım. bizimde ctesi teslm. hayırlısıyla gidip gelicekler inşallah. bu dagıtım ilaç gibi geldi çok özlemiştik. inş dişimizi sıkıcaz 13 ay snra aşkımızın kucagına atlıcazz:) tlfnda rahat konusuyoruz ne güzel dimi gece gündüz istedigmiz zaman.

hadi bakalım hayırlısı mercem
evet kesinlikle en azından moral depoladık
dişimizi sıkmaktan baska caremiz yok inşallah geldiklerinde hersey çok güzel olucak
beklicez sabredicez
şu yazdan bi çıkalım da...
evet evet doya doya konusmanın görüşmenin msjlasmanın tadını cıkarıyoruz suanda güzel degerlendirelim gidicekler birkaç güne..
sen nereye göndercektin ay canım unutuyorum hep bitlismiydi

ben agrı dogubeyazıt'a gönderiyorum sevdigimi. orası çok sogukmuş:85: yaz bitse hayırlısıyla. günler çok uzun bitmiyor. kışın günler kısa günlerin nasıl geçtigini anlamayız inş.
tekrar gönderecegimiz gün yaklaşıyor. sevdigim yanımdayken zaman hızla akıp gidiyor.bi bakmısım gidecegi saat geliyor doyamıyorum ona bakmaya

Son düzenleme:

he dogru bitlise giden sezgilimin yani ezgininkiydi
evet kışın daha cabuk geçer buna inanıyorum günler kısa hemen yatar uyurum valla bi gün daha bitsin diye..
evet malesef göndericez tatlım ama göndermek gerk ki bize dönsünler yapacak bişiyimiz yok ne acı
oooff ooof elbet geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…