91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Böyle hediye yollamak falan onlar açısından sorun olmuyor mu? Gerçi yerine göre değişir bunlar da...

Zaten yanında taşıyabileceği birşey canım. Kış olsa atkı yapıp gönderecektim. Kalem alıp göndermeyi düşündüm ama herşey çalındığı için boşuna göndermiyim dedim.
Az önce de Mendil yollasam diye düşündüm. Eskiden kızlar mendil yollarlarmış ya :)
İsmini işlesem göndersem?

Hiç bilmiyorum ki canım benim..Dediğin gibi yanında bulundurabileceği bir şey olursa daha rahat korur çalınma gibi durumlardan. Takabileceği bir şey de olmaz sanırım serbest olmayabilir. Mendil olabilir, mektup ve fotoğraflarınızdan bir şeyler yapabilirsin belki düzenleyip yanında taşıyabileceği şekilde...Kişisel bakım ürünleri olabilir kullanır hem orada ama içeriye alırlar mı? Açıp incelerler ve belli kıstasları olabilir onlara verip veremeyecekleri..

Sanırım yine en uygunu Mendil ve mektup. El koyacaklarını sanmıyorum yani inşallah..
Teşekkür ederim canım

Moralim bozuk
Geçmiyor

ne kadar çok var sevdiğim daha kavuşmamıza askerliğimizin bitmesine
oysa ki sana az kaldı sabret dayan diyorum...:2:
kıyamam ki ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…