91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

ooww daha buraya askerini yeni gönderenler gelecek..
temmuz yarenleri..

bizde gün geçtikçe dede olucaz inşallahhh :))

Hayırlısı olsun kızlar. Biz pazar teslim oluyoruz..
Çalıştığım için uğrayamıyorum boş bırakmayalım burayı

selam kızlar

hadi bakalım ben bugun teslim ettim hayırlısıyla sizinkiler de teslim olur inşallahh rahat olurlar
keyfim yerinde sayılır askımın birliği çok rahat sürekli konusabiliyoruz inşallah bir iki aya da tel sokar içeri cep
hayırlısı herseyinnn

vedalaşmaktan nefret ediyorum

belli oldu mercem askerini yollamıs
ah be canımın içi kim sever vedalasmayı böyle aglaya sızlaya istemeyerek teslim ettik vedalastık
2 gün bitti..

gitsinler ki gelsinler dimi tatlım
ağlama bakimm kaldıgımız yerden devam edicez işte.

ilk askere yolladıgımda çok kötü oldum snra alışmaya başlamıştım. dagıtım izninde onu tekrar görünce bırakmak çok zor oldu.
bakışı gözümün önünden gitmiyor.onun içinde ayrılmak zor oldu. şimdi ihtiyacımız olan büyük bir sabır.sabredicez kavuşucaz Allahın izniyle

öyle tabi cnm çok iyi anlıyorum seni bende öyleydim otobüse binipte gözden kaybolus cok canımı yaktı camın arkasından bakısarak aglamak seni seviyorum demek..böyle oluyor işte gördükten sonra ayrılması daha da zor oluyor
allahım bi bitse bi bitse bitseeeee
evlensek ve bir daha hiç ayrılmasak
kesinlikle öyle sabır sabır sabır
ömür bitiyor askerlik mi bitmeyecekkk..geçer kardesim bunu da atlatıcas seneye bu zaman cok keyifli olcas

Göremedim be askm
Son kez sarılmadan, vedalaşamadan gidiyorsun 1623 km öteme..
Bir daha ne zaman görürüm kim bilir?
Hep içimde bir umut.. Gitmeden belki son kez.. 1 kez sarılsam yeterdi ki..
Olmadı canım.. Vardır herşeyde bir hayır..

` 4 2 0
Yarın yüreğimle bir yolcu edeceğim seni..
Yanında olamasam da.

Son düzenleme:

herşeyde vardır bir hayır canım. vedalaşırken canım çok acıdı. inşallah geldikleri zaman bol bol sarılıcaz

ömür bitiyor askerlikmi bitmicek çok güzel dedin canım benim. biticek tabi bitircez günleri ayları. snra aşkımın kollarına

Son düzenleme:
İçim öyle buruk ki.. Askerimi görmeden 1623 km öteme göndermek
Allah'ım hepimizin yardımcısı ol.. Bitsin bu hasret

ömür bitiyor askerlikmi bitmicek çok güzel dedin canım benim. biticek tabi bitircez günleri ayları. snra aşkımın kollarına

bitiricez tabi kim var bitirmeyen gelmeyen her giden geliyor allahın izniyle
sen ben ezgi özge aynıyız canım şafaklarımız hemen hemen aynı arada 1 2 gün oynuyor
kader arkadasıyız biz bitiricez eritices şafakları
sonra bizim günümüz gelicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…