91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ömrüm Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır

Yalnız Senin Aşkın İle Ruhum Solacaktır

Son Darbe-i Kalbim Yine İsmin Olacaktır

Yalnız Senin Aşkın İle Ruhum Solacaktır

M&Y

topic bana kaldı kimsecikler yok...
takılıyorum bende
sanırım delirdim

bir daha şafak ismini duymak istemiyorum askerlik bitince
ııyykk

Yanımdasın herşey yolunda
Korkularım uzaklarda
Güven dolu kollarında
Yaşıyorum yarınlarda

Ayırmasın Tanrı bizi
Birleştirmiş kaderimizi
Paylaşırken dertlerimizi
Zor kazandık sevgimizi

Ağlarken beraber sevindik elele
Ölsem dirilsem de sen olurdun yine
Birgün kaybolsam da umutsuz kalsam da
Yol gösteren bana sen olurdun yine

Sana gelsin güzel bakışlı erkeğim...

gördük ve zaman su gibi aktı gitti sevdiklerimiz tekrar askere. ayrılınca insan bomboş bi dünyanın içine giriyor. sabır özge sabırrrr

gördük ve zaman su gibi aktı gitti sevdiklerimiz tekrar askere. ayrılınca insan bomboş bi dünyanın içine giriyor. sabır özge sabırrrr

Evet canım benim oradayken zaman nasıl geçti anlamadık, bir baktık sabah bir baktık akşam ama çok
şükür ki en iyi şekilde değerlendirebilme şansımız oldu
Bırakıp gelmek çok fenaydı ama ya kendime gelemedim buraya gelip gelip fotoğraflarımıza bakıyorum pc de kendi kendime konuşuyorum falan..
öfff!

Neyseki şimdi heyecanlı bir haber bekliyorum, gerçek olursa söylerim....Bu biraz iyi geliyor.

gaLiba hıçkıra hıçkıra ağLamak istiyorum...

kokusunu çok özledim ben...
ne kadar dimdik durmaya çalışsam da askerim ben baştan kaybettim şafakla savaşımı ...

Burnumda tütüyorsun sevgilii....
Senden koparılmak canımı çok yaktı ikinci defa..Etlerim lime lime edilmiş gibi sanki sızım
Kendi kendimi telkinlerimin tıkandığı yerdeyim, bu anları atlatmak için saldırdığım hiçbir şey işe yaramadı!
Buraya attım kendimi
Çok özlüyorum ya lanet olsun çok özlüyorum orada olmak zorunda mısın! beni kimsesiz bırakmak zorunda mısın! Çok yalnızım....

Düşün düşün aşamıyorum engelleri,,varamıyorum yanına çarelerin,yıkıl duvar göremiyorum enginleri,,gidemiyorum bırakıp uzaklara...

Bir ağlarım bir gülerim,,sanma senden vazgeçerim,,alışamam inan yokluğuna...

Özledimmm

Son düzenleme:
en kabasından 30 gün izin kullanmıs sayarsak şafağım 415 görünüyor :)
neden fazladan sayıyormusum ki moral oldu bir kaç günde olsa listeden silmek
aslında daha da az nasılsa kullanmıcaz bütün izinlerimizi neyse böle 415 ten devam..birden düşmek güzel olucak

atarsaaa 414

nerdesinnn özgecim yaaa gel hadi şafağımız 415 oldu güzel oldu güzel gel
şafak söyle diye bi program var ordan öğrendim canım
460tan başlamıyormus zaten canım bütün tertipler

gel özge gel

nerdesinnn özgecim yaaa gel hadi şafağımız 415 oldu güzel oldu güzel gel
şafak söyle diye bi program var ordan öğrendim canım
460tan başlamıyormus zaten canım bütün tertipler

gel özge gel

Geldim canım benimmm
Bu şafak işi bir hayli karışık iş yahu!
Benim pc'mde de bir şafak sayma programı yüklü orada da bizim saydıgımızdan 2 gun eksik çıkıyor hep, yani senin dediğin sayı gibi...Ben de böyle gidiyorum işte normal saydığıma göre bugun 417...
Ben aynı zamanda da yazılı gittiğimden bu şekilde devam edicem bakalım askerlik bitimi nasıl olucak..

aynen öyle çok karışık ama anladım iyice sonunda mesela bu sene 2.tertiplerin şafağı 458ten başlıyormus değişiyor tertiplerine göre
programa yazınca 415 verdi hemde 30 gün izin kullanılmıs haliyle
bakalım atarsa 414 ..sonra birden düşücem hmm süper olcak diye umuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…