- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.001
aynen öyle çok karışık ama anladım iyice sonundamesela bu sene 2.tertiplerin şafağı 458ten başlıyormus değişiyor tertiplerine göre
programa yazınca 415 verdi hemde 30 gün izin kullanılmıs haliyle
bakalım atarsa 414 ..sonra birden düşücem hmm süper olcak diye umuyorumm
hadi bakalım azalttın şafakları....
Daha çok var çooooookkkkk
valla bana kalsa daha da azaltıcambitiricem şafakları
program öyle verdi aa bide konusuyor kalan şafagın diye :))
var tabi daha cooookkk var ama napalım böyle ufak seylerden mutlu olmaya bakıcas kuzum ya
Evet canım benim...Sizler yine yerleştirdiniz askerlerini daimi yerlerine bizim o da belli değil..Stresimiz çok, bizim de acemilik bitse yerine yerleşse güzel olucak ama...
Saol canım benim inşallah hakkımızda en hayırlısı olur...Bunu diliyorum sadece.
Son 90 gün mü? Ne güzel bitiriyorsunuz artık bu süreci..
Neler yaşadınız bahseder misin kısaca, ilişkiniz adına kazandırıp, yitirdirdikleri oldu mu?
Ben çok merak ediyorum koskoca 15 ay nasıl geçireceğiz diye..Şimdi iyi gidiyoruz çok şüküröyle de olmasını diliyorum hep ama çok olumsuz şeyler duyuyorum allah esirgesin diyorum.
vala şöyle az bahsedıyııım canım kıskanclık son safhada aılen dahıl herkezden kıskanılmakiş okul her ne varsa hepsıne gondermek ıstememesı eger nısanlı yada sozlu v.s ıse aılesı ıle her sorunu ona ıstemeden yansıtmak ve uzmek gecmıste eger cıktıgın v.s varsa durup durup onu dıle getırmek( benım en buyuk yasadıgım sorun) bole şte inş hıcbırı olmaz :26:
ben de benzer sorunları yaşıyorum, ama biraz farklı şekillerdevala şöyle az bahsedıyııım canım kıskanclık son safhada aılen dahıl herkezden kıskanılmakiş okul her ne varsa hepsıne gondermek ıstememesı eger nısanlı yada sozlu v.s ıse aılesı ıle her sorunu ona ıstemeden yansıtmak ve uzmek gecmıste eger cıktıgın v.s varsa durup durup onu dıle getırmek( benım en buyuk yasadıgım sorun) bole şte inş hıcbırı olmaz :26:
ewet birbirinize verdiğiniz sözleri tutarsanız problem pek çıkmıyor, ama yine de bulundukları psikolojiden dolayı yok yere sorunlar çıkartabiliolar, sana da bu durumlarda alttan almak düşüo özgecim.. ama biyere kadar tabi..Hmm askerlik bitince hepsi ortadan kalkar umarım...
Bizim henüz çok yeni ve bunları düşünmeye vakti yoktur oralarda sadece çok özlüyoruz
Umuyorum da negatif olaylar yaşamayız çünkü birbirimize sözler verdik o gitmeden önce..Sözler tutulduğu sürece sorun olmaz diyoruz..
Psikolojik açıdan çok sarsıntılı bir dönem oluyordur işte böyle istenmeyen durumlar ama çok zor onlar için yaa
Hmm askerlik bitince hepsi ortadan kalkar umarım...
Bizim henüz çok yeni ve bunları düşünmeye vakti yoktur oralarda sadece çok özlüyoruz
Umuyorum da negatif olaylar yaşamayız çünkü birbirimize sözler verdik o gitmeden önce..Sözler tutulduğu sürece sorun olmaz diyoruz..
Psikolojik açıdan çok sarsıntılı bir dönem oluyordur işte böyle istenmeyen durumlar ama çok zor onlar için yaa
ewet birbirinize verdiğiniz sözleri tutarsanız problem pek çıkmıyor, ama yine de bulundukları psikolojiden dolayı yok yere sorunlar çıkartabiliolar, sana da bu durumlarda alttan almak düşüo özgecim.. ama biyere kadar tabi..
walla Allah hepimize sabır versin kızlar, işimiz çook zor:85:
ben de benzer sorunları yaşıyorum, ama biraz farklı şekillerde
ewet iki tarafın da biraz anlayışlı ve düşünceli olması gerekiyor, çok haklısın yasemincim, çünkü bizim yaşadıklarımız da gerçekten çok zor....Gittiler,geldiler,evlendiler,cocukları var...mutlu birer aile oldular..Hepside çevrem de ...hoş yaşamadılar değil aynı sıkıntıları...
Allah'ın izniyle bişicik olmaz ...iki tarafın da insiyatifine kalmışş...
yeter ki aşkına sahip çık ..ne olursa olsun
Rabbim yardımcımız olsun...
ewet yeri gelir sen müsammaa gösterirsin yeri gelir o alttan alır fln, öyle idare edilir... ama yok ben askerim, asker psikolojisindeyim fln bunların arkasına sığınırsa işte o zaman çok zor oluo herşey... orada onları üzmek konusuna ben pek girmek istemiyorum çünkü girince biraz ağır konuşuyorum, kırklarelindeyken çok isyan etmişliğim vardır yaniii..:44: ama asker ocağı orası işte, baba ocağı değil maalesef, o yüzden sesimizi çıkarmadan şafağımızı saymaya devam etmeliyiz galiba özgecim...Çok mülayim bir yapım yoktur amakarşılıklı alttan alışmalarla çözüyoruz normalde sorunlarımızı askerlikte de öyle olur..Ben kıyamam ama ona hiç ya üzüyorlar orada onları çok, bende hiç üzmem sevgilimi çünkü tek desteğimiz birbirimiz oluyoruz. İyi şeyler diliyorum hep bu zorlu sürece dair allah baba duysun bizi şıppadanak geçirelim günlerimiziiii:98:
ewet kuzum çok haklısın wallazaten bu sorunları yasamıyorum dıyen aynı olmasa bıle herkezzz sorun yasıorrr emınım buna kımse her gun fısfıs degıldır
ewet iki tarafın da biraz anlayışlı ve düşünceli olması gerekiyor, çok haklısın yasemincim, çünkü bizim yaşadıklarımız da gerçekten çok zor....
ewet yeri gelir sen müsammaa gösterirsin yeri gelir o alttan alır fln, öyle idare edilir... ama yok ben askerim, asker psikolojisindeyim fln bunların arkasına sığınırsa işte o zaman çok zor oluo herşey... orada onları üzmek konusuna ben pek girmek istemiyorum çünkü girince biraz ağır konuşuyorum, kırklarelindeyken çok isyan etmişliğim vardır yaniii..:44: ama asker ocağı orası işte, baba ocağı değil maalesef, o yüzden sesimizi çıkarmadan şafağımızı saymaya devam etmeliyiz galiba özgecim...
Allah sabırversin hepimize...
ewet kuzum çok haklısın walla
maaleseffevet canım benim ben de hiç girmek istemiyorum üzme meselesine..İçine girilmeden bilinmiyormuş hiçbirşey.Yalnızca bunu söyleyim.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versinnn2 uzman çavuş şehit oldu
Üstelik biri 4 ay sonra baba olacaktı..
Allah'ım sen büyüksün...yakınlarına sabır ihsan eyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?