91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

hadi bakalım azalttın şafakları....
Daha çok var çooooookkkkk

hadi bakalım azalttın şafakları....
Daha çok var çooooookkkkk

valla bana kalsa daha da azaltıcam bitiricem şafakları
program öyle verdi aa bide konusuyor kalan şafagın diye :))

var tabi daha cooookkk var ama napalım böyle ufak seylerden mutlu olmaya bakıcas kuzum ya

valla bana kalsa daha da azaltıcam bitiricem şafakları
program öyle verdi aa bide konusuyor kalan şafagın diye :))

var tabi daha cooookkk var ama napalım böyle ufak seylerden mutlu olmaya bakıcas kuzum ya

Evet canım benim...Sizler yine yerleştirdiniz askerlerini daimi yerlerine bizim o da belli değil..Stresimiz çok, bizim de acemilik bitse yerine yerleşse güzel olucak ama...

Evet canım benim...Sizler yine yerleştirdiniz askerlerini daimi yerlerine bizim o da belli değil..Stresimiz çok, bizim de acemilik bitse yerine yerleşse güzel olucak ama...

Anlıyorum stresini canım..bi yeri belli olsa askerliğinin biteceği yer belli olsa emin ol çok çok çok rahatlıcaksın
nasılsa bitecek acemilik...ustalık kendi adıma konusayım cok rahat geciyor bizim hele de rahat yere düşerse berkantt umarım düşer...
ustalıkta sürekli arayabiliyor uzun uzun konusuyoruz en azından kendi adıma konusuyorum..acemilik stres ama bitecek...yazdıklarım moral olsun sana...canım benim

kızlar allah hepımıze kolaylık versın bu askerlık cook zor gercekten ınsanın yerle bır edıyor psıkolojılerı bozuluyor sacma sapan kavgalar oluyor senı umursamıo falan falan bır suru olay oluyorrr ben artık askerlıgın son safasındayım son 92 gun ama hala stres ustune stres yasıyorum allahım gercek sevgı lerı sınıyor bence bu askelrıkte onlardan bırı oluyor allahım hepımızın askerını ve askını korusun...

Saol canım benim inşallah hakkımızda en hayırlısı olur...Bunu diliyorum sadece.

Son 90 gün mü? Ne güzel bitiriyorsunuz artık bu süreci..
Neler yaşadınız bahseder misin kısaca, ilişkiniz adına kazandırıp, yitirdirdikleri oldu mu?
Ben çok merak ediyorum koskoca 15 ay nasıl geçireceğiz diye..Şimdi iyi gidiyoruz çok şükür öyle de olmasını diliyorum hep ama çok olumsuz şeyler duyuyorum allah esirgesin diyorum.

kızlar allah hepımıze kolaylık versın bu askerlık cook zor gercekten ınsanın yerle bır edıyor psıkolojılerı bozuluyor sacma sapan kavgalar oluyor senı umursamıo falan falan bır suru olay oluyorrr ben artık askerlıgın son safasındayım son 92 gun ama hala stres ustune stres yasıyorum allahım gercek sevgı lerı sınıyor bence bu askelrıkte onlardan bırı oluyor allahım hepımızın askerını ve askını korusun...

vala şöyle az bahsedıyııım canım kıskanclık son safhada aılen dahıl herkezden kıskanılmak iş okul her ne varsa hepsıne gondermek ıstememesı eger nısanlı yada sozlu v.s ıse aılesı ıle her sorunu ona ıstemeden yansıtmak ve uzmek gecmıste eger cıktıgın v.s varsa durup durup onu dıle getırmek( benım en buyuk yasadıgım sorun) bole şte inş hıcbırı olmaz :26:

Hmm askerlik bitince hepsi ortadan kalkar umarım...
Bizim henüz çok yeni ve bunları düşünmeye vakti yoktur oralarda sadece çok özlüyoruz

Umuyorum da negatif olaylar yaşamayız çünkü birbirimize sözler verdik o gitmeden önce..Sözler tutulduğu sürece sorun olmaz diyoruz..
Psikolojik açıdan çok sarsıntılı bir dönem oluyordur işte böyle istenmeyen durumlar ama çok zor onlar için yaa

ben de benzer sorunları yaşıyorum, ama biraz farklı şekillerde

ewet birbirinize verdiğiniz sözleri tutarsanız problem pek çıkmıyor, ama yine de bulundukları psikolojiden dolayı yok yere sorunlar çıkartabiliolar, sana da bu durumlarda alttan almak düşüo özgecim.. ama biyere kadar tabi..
walla Allah hepimize sabır versin kızlar, işimiz çook zor:85:

evet canım o ilk gitiğinde ben hep dıodumkı bız eger su askerlıgı yenersek her sorunu atlatırız dıodum gercektende ol ben bu askerlıgı yersem herkez yer ılk gıtıgınde hastanelık oldum aglamaktan hel otobuse bındıkten sonra benım ccıglıga neolur gerı gel dıe haykırısım hala kulaklarımda otobus durup askım ındıgını benı tekrar opup kokladıgını ve kulagıma neolur benı bekle dıyısını hıc ama hıc unutmıycaaaam bu askerlık benı bedenen ruhen her sekılde bıtrıdııııııı

Gittiler,geldiler,evlendiler,cocukları var...mutlu birer aile oldular..Hepside çevrem de ...hoş yaşamadılar değil aynı sıkıntıları...
Allah'ın izniyle bişicik olmaz ...iki tarafın da insiyatifine kalmışş...

yeter ki aşkına sahip çık ..ne olursa olsun

Rabbim yardımcımız olsun...

Çok mülayim bir yapım yoktur ama karşılıklı alttan alışmalarla çözüyoruz normalde sorunlarımızı askerlikte de öyle olur..Ben kıyamam ama ona hiç ya üzüyorlar orada onları çok, bende hiç üzmem sevgilimi çünkü tek desteğimiz birbirimiz oluyoruz. İyi şeyler diliyorum hep bu zorlu sürece dair allah baba duysun bizi şıppadanak geçirelim günlerimiziiii:98:

ewet iki tarafın da biraz anlayışlı ve düşünceli olması gerekiyor, çok haklısın yasemincim, çünkü bizim yaşadıklarımız da gerçekten çok zor....
ewet yeri gelir sen müsammaa gösterirsin yeri gelir o alttan alır fln, öyle idare edilir... ama yok ben askerim, asker psikolojisindeyim fln bunların arkasına sığınırsa işte o zaman çok zor oluo herşey... orada onları üzmek konusuna ben pek girmek istemiyorum çünkü girince biraz ağır konuşuyorum, kırklarelindeyken çok isyan etmişliğim vardır yaniii..:44: ama asker ocağı orası işte, baba ocağı değil maalesef, o yüzden sesimizi çıkarmadan şafağımızı saymaya devam etmeliyiz galiba özgecim...
Allah sabırversin hepimize...

zaten bu sorunları yasamıyorum dıyen aynı olmasa bıle herkezzz sorun yasıorrr emınım buna kımse her gun fısfıs degıldır
ewet kuzum çok haklısın walla

evet canım benim ben de hiç girmek istemiyorum üzme meselesine..İçine girilmeden bilinmiyormuş hiçbirşey.Yalnızca bunu söyleyim.

2 uzman çavuş şehit oldu
Üstelik biri 4 ay sonra baba olacaktı..
Allah'ım sen büyüksün...yakınlarına sabır ihsan eyle...

evet canım benim ben de hiç girmek istemiyorum üzme meselesine..İçine girilmeden bilinmiyormuş hiçbirşey.Yalnızca bunu söyleyim.
maaleseff

2 uzman çavuş şehit oldu
Üstelik biri 4 ay sonra baba olacaktı..
Allah'ım sen büyüksün...yakınlarına sabır ihsan eyle...
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…