91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Sevgilim seni çok özledimmmmm.....
Kalbim ruhumm herşeyimsin benim sen!
Şuanda kavak yelleri izliyor olacaktık, sen saçma olduğundan bahsedecektin ben ama ben seviyorum diyecektim kritik yapacaktık amaan yine m...ka sardı diyecektik yaa aşkım kurban olduğum herşeyim eksik beee!
en sevdiğin yiyecekler geçmiyor boğazımdan, karnım doyduğunda suçlu hissediyorum kendimi biliyorum ki tam doymuyorsun sen orada..Birlikte gittiğimiz yerlere gidince kalbim sıkışıyor!
Ne yapacağım sevgilim? Yarımım ben...Kimsesiz kaldım

İyi diyelim iyi olalım tatlım..gün geçtikçe daha iyi oluyoruz gaLiba
Sen nasılsın , askerin nasıl ?
Umarım şafak dışında bi sıkıntın yoktur ezgim

Askerim hala KTM'de canım Van'da.. Terör olaylarından dolayı konvoyla yola çıkamıyorlar.
Afedersin ama insanların tuvaletini yapıp bıraktığı yataklarda yatırtıyorlarmış 250 kişiyi.. Askerim bankta yatmış hep
KTM'ye girmesin diye kaçak gitti ama yine de yakalandı.. Bi yandan çıksınlar artık bir an önce yola diyorum bir yandan da korkuyorum..
Öyle yani.. Buna sıkıldım bu aralar bitanem :/

Diyorum ki; 28 gün ben asker beklememişim.. Her hafta cumartesi-pazar görmeye gidiyordum ya.. Özledim diye tutunuyordum. O özlemek fln değilmiş.. Her vedalaşma da kendimi kötü hissediyordum ya, o hiçbirşeymiş.
Türkiyenin bir ucuna gönderince anladım nasıl asker beklenir! O asker nasıl özlenir. 6 ay görememenin acısı nasıl gelir de içine oturur. Vedalaşmak neymiş öğrendim.. 6 ay göremeyeceğin adamı nasıl kollarımdan zorla kendini aldığını da gördüm. Balkondan el sallarken nasıl yetim kalmış çocuklar gibi ağlandığımı gördüm.
O uyumuyor diye güneşin doğuşunu beklemeyi, o yemiyor diye günde 1 öğünü bile kendime ihanet saymadı da gördüm..

ahh canım ya allah sabırlar versin malesef kimi askerlerimiz böyle zorluklarla karsı karsıya geliyor
tek duamız canlarına bişi olmadan sag saglim dönmeleri
kazasız belasız burnu bile kanamadan gelicek inşallahh tatlım dua et

Kalbimin efendisine...

Sen benim çocukluğumun aşkı, sen benim ilk aşkım, sen benim son yeminimsin...
Sensiz günüm geçmiyor ki...

Özledim, yüzünü ellerini kaşını gözünü dudaklarını o bayıldıgım minik burnunu o kıskandıgım güzel kirpiklerini özledim...
O güzel gözlerinle bakışını bakışınla bana bişiler anlatmanı özledim...yanağımı okşamanı özledim...
Bense seni boynundan mis gibi kokan boynundan öpmeyi çok özledim sevgilim...

Sonunda benim olma umuduyla bekliyorum senii..beklerim de biz neler yaşadık seninle bu aşkta yeri geldi aylarca göremedikk buna dayanırım hasretimm
Yeter ki sana birşey olmasın...

Seninle Sonsuza M & Y

414.........

Son düzenleme:
Sürekli dinlediğim şarkı :2::2:

Sibel Can // Ölürüm

Gönlümü kaptırdım sana,
Ne olur anlasana,
Ben senin uğruna,
Ölürüm Ölürüm Ölürüm
Ölürüm Ölürüm Ölürüm
Ölürüm..

Batan güneş doğmasa da,
Yağmurlar yağmasa da,
Ben senin uğruna,
Ölürüm Ölürüm Ölürüm
Ölürüm Ölürüm Ölürüm
Ölürüm..

Sensiz geçen günlerimi,
Ben günden saymıyorum..

yatağımdayım...bilgisayar da melankolik müzikler bense melankoli ruh hali içerisinde :78:

yatağımdayım..kalem defter yastığım aşkımın fotoğrafları aşkımın tişörtü gözlerim boş boş duvardaa

geçer mi böyle...

zor !!!

gölgeni görmeye bile razıyım

"aşkımmmm" deyişine dünyaları veririm canım sevgilim...
İlaçsın sen bana sesini duyduğumda dağılıyor bulutlar üzerimden, çok şükür ki her gün duyabiliyorum sesini..
Ne yalan söyleyeyim ruhum daralıyor b'tanem telefonu kapattığın anda bambaşka bir dünyaya salınıyorum sanki!
İyi olacak mı her şey bizim için? İçim rahat edecek mi?
Uyuyacağım şimdi dedin iyi uykular pamuk yüreklim
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖMRÜM...

Ömrümü adadığım adamım!
Sayfa sayfa yazılası bir gün benim için.. 3-5 cümleyle tanımlayamayacağım!
Sadece bu gün değil her gün iyi ki dediğim, Rabbime şükrettiğimsinn..
İyi ki canım iyi ki kesişti yollarımız yıllar önce.. İyi ki senin gibi mükemmel insanı tanıdım ve aşık oldum.. İyi ki seni seçtim bu düzen bozukluğunda.. Ve sen iyi ki yar diye aldın beni o güzel yüreğine..
Neler sığdırdık biz yıllarımıza.. Umarım bugün olduğu gibi, yıllar sonra da arkamızı döndüğümüzde bu günlerimizi anımsayıp küçük tebessümler bırakırız yüzümüzde..
Allah'ım ömrümden alsın, ömrüne katsın..
Ve bu uzak kaldığımız son doğum günün olsun..
21. yaşın kutlu olsun yüreğini sevdiğim..

Umarım daha sonraki bütün doğum günlerinizi birlikte kutlarsınız canım...

Hediye işini ne yaptın? Bir şeyler gönderdin mi? mendil falan diyordun merak ettim...

Umarım daha sonraki bütün doğum günlerinizi birlikte kutlarsınız canım...

Hediye işini ne yaptın? Bir şeyler gönderdin mi? mendil falan diyordun merak ettim...

Amin canım inşalllaaah..
Gönderemedim daha.. Van'dan Bitlis'e daha bugün geçti. Adresi alıp hemen yollucam :)

Güneş senden sıcak değil ısıtmaz içimi
Yüzün çizilmiş resimlerin en güzeli
Seninle yaşamak cennette ömür gibi
Aynı yatakta uyansak her sabah
Aynı yatakta uyansak her sabah...​

Canım sevgilimmm
Ömrüme ömür katanımmm!

416

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…