91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Selam kızlar ben geldim yürüyüş yaptık annemle maksat serinlemek evlerde durulmuyor

İzmir bu akşam serin esiyor çok güzel rahat bir uyku çekeriz herhalde böyle olursa.

Bende nişanlananları görsem duysam nasıl heves yapıyorum bilemezsin

Ya bende eskiden duygulanmazdım şimdi boğazım düğümleniyor kendimi yaşlı hatunlar gibi hissediyorum mendil verseler ağlayacağım
Sanırım bizim de zaman gelecek ya ondan mı ne bilmiyorum hem heveslenip hem duygu seline kapılıyorum ama güzel heyecanlar ya bizlerde inşallah en güzelinden yaşayalım bu heyecanları.

Bende çok sıkıldım çok fotoğraf paylaşmak bile gelmiyor içimden sıkıldım tüm rakamlardan

Bu ne sıkılganlık kızlar durun daha yahu
bir 20 lere 15 lere düşün bak nasıl sıkılıyo o can saracak insan arıyorum ben tabi kime sarıyorum malum..
Fenalardayım yani ama attırın şafaklarınızı keyfini çıkartın bitti artık.

Ay Özge korktum he 20ler 15ler daha mı sıkıcı ya
Nie gıcıklık yapıyorlar bize

E son günler be Özge, iyice sıkıyor..
Senin bulunduğun günlerde benimkiler gelecek tepeme bakalım ben kime saracağım
Şafak mafak duyasım yok bugün

Daha sıkıcı tabi artık son günler iyice stres tavan yapıyor hele ben çok huysuz oldum sevdiğime karşı her şeyi batıyor bana adamın askeriyeden çıkası gelmeyecek ne oldu Özge ye diye. Sesini de çıkartmıyor farkında herhalde bakalım...
Bir de çok düşünceler kapladı zihnimi benim iyice bunaldım yani bu askerlik bitiyor hayat daha bir ciddileşecek sonuçta tek engelimizdi bunları düşündükçe iyice sıkıştırıyor.Çok mu takık oldum ne..

Canım bu kadar kasma boşver gerilmişsin belli hersey olacagına varıyor ne kadar takılıp düşünsekte. O kadar hesap kitap yaptıkta noldu bak bitiyor ..
Zamanı gelince hersey olur .. Bende ne meleğim bugün ya Şaka bi yana bizide acayip özlem sarmıs durumda delirmişiz diyebilirim telde seni çok özledimden başka bişi yok Plan yapıyoruz şöyle yaparız böyle yaparız havaya girdik yani daha 1 ay olmasına ragmen

Genel durumlar, bizde de var.. Böyle bişey var bütün heyecanımı kırıyor. Tanımlayamıyorum da
Neyse, gecicidir eminim..
Bilet aldınız mı, plan yaptınız mı ?

20 dk'lık konuşmanın 5dk'sı seni çok özledime gidiyor..
Ya askm buralarda çok sıcak bide seni çok özledim.. Az kaldı artık ama ben seni çok özledim, ya birşey dicem ben seni çok özledim..

20 dk'lık konuşmanın 5dk'sı seni çok özledime gidiyor..
Ya askm buralarda çok sıcak bide seni çok özledim.. Az kaldı artık ama ben seni çok özledim, ya birşey dicem ben seni çok özledim..

Aynen öyle
Ahh çok özledim çooooook

Eylülde tanışma&istemeye gelecekler Allahım çok heyecanlıyım ben ya ne giycem diye söylenmeye başladım

Ya ben çok plancı bir insanım hayatımda da öyleyim malesef..O yüzden bazı konulara gereksiz takılıyorum.Askerim de oradayken plandan yana değil kurtulayım diye bakıyor bende ona kızıyorum sen böle değildin diye falan Öyle durumlardayız..
Bunaldığımdan evet kafamı takacak çok şey buluyorum bir gözlerimiz birbirine değse rahatlayacağım.
Ezgicim bilet almadı bu hafta belki bakar yada sonraki cumartesi çıkıp biletini alır.Yoğunluk olmaz sanırım o yüzden bilet konusunu konuşmadık otobüsle dönecek zaten.Bizde buluşma için bir kaç plan yaptık bakalım.Zamanlama da nasıl ayarlayacağız bilmiyorum ya hemen gider gitmez değil de 1 hafta sonra falan buluşsak iş başvurularım var sonrasında bayram ailemle olmam lazım amaaan valla düşündükçe sıkılıyorum o bir çıksın da öyle ayarlayalım adamıda bunaltıyorum iyice kendimden ben bile sıkıldım

460 gün ne yaptın anacım sen
Zamanı geldiğinde çıkıp dolanırsın bi, zevkine göre bulursun zaten

E napim zaman daraldıkça heyecan sardı iyice uykularım kaçıyor
Nişanlığı diktireceğim zaten ona çok takılmıyorum

Aynen öyle
Ahh çok özledim çooooook

Eylülde tanışma&istemeye gelecekler Allahım çok heyecanlıyım ben ya ne giycem diye söylenmeye başladım

460 gün ne yaptın anacım sen
Zamanı geldiğinde çıkıp dolanırsın bi, zevkine göre bulursun zaten

Öf inşallah canım ya..Bıktım artık inan bir kurtulsun oradan kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Normal yaşantımıza dönmek istiyorum şiddetle!

Evet sizin bilet işi kolay.. Bizim tam bayrama denk geliyor diye şimdiden ayırttık bulamayız fln 24 saat daha bırakamam onu valla uçarak koşarak gelsin
Bu görüşme işi de zor ayrı şehirlerde.. Neyse gelsin de bi elbet doyarsınız birbirinize.
Bi tatil yapın, iyi gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…