91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

İyi geceleeeeeeer

Yandım piştim kaçar ben

Merhaba Özge sanırım hastanedesin benim askerimde bugün hastanedeydi endoskopi için :/ bilmiyorum söylemişmiydim.
Biyopsi yaptılar 4 parça aldılar kıyamam çok canı yanmış ya 10 gün sonra alacak sonuçları umarım kötü haberler vermez.
Canım sıkkın biraz ona, geçmiş olsun canım sanada.

Özge geçmiş olsun önemli birşey yok inşallah..
Yasemin sana da geçmiş olsun canım.. Endoskopi eskiye oranla artık çok daha rahat yapılıyor.. Gel gör ki ben hala cesaret edip yaptıramıyorum öleceğim miğde ağrısından..
Sizin neyiniz vardı ?
Benim yarimde emar çekildi, çok şiddetli ağrıları var. Bende perşembe günü öğreneceğim.. İnsanın en sevdiği grip olsa bile üstüne nasıl titriyor..
Rabbim kimseyi sağlığından etmesin..

Kızlar saolun benim bir şeyim yok da annemde kalp yetmezliği var,onun kontrolü için gittik.
O test bu test derken bu saate kaldık bide özel dal merkezi ama bi kalabalık fenalık geldi.
Çok şükür ilerleme yokmuş ona sevindim.
Yasemincim çok geçmiş olsun bahsetmiştin midesi hassas diye,
endişelenme kuzum yok yaygın bu mide rahatsızlıkları olmayan yok neredeyse..Kötü çıkmayacak inşallah,
Ezgicim sana da geçmiş olsun askerine de,baş ağrısını cok ıyı blırm mıgrenın her turlu atağını yasayan bırı olarak..Insallah mr sonucunuz da temiz çıkar.Çok şiddetli ve tek taraflı ağrıysa migrendir herhalde...Stres insanı mahfediyor işte hep bundan.
Ezginin ddgi gbi grip olsalar kalbimiz orada atıyor insan görmeden rahat edemiyor ama napalım işte.
Sıcaktan pert oldum bi evime gideyim rahatlayım da gelirim konuşuruz.

Son düzenleme:

Çok sağol canım benim. Ne kadar rahat yapılsada zordur be canım ya düşünsene boğazına hortum giriyor kanamış benim aşkımın
Benim yariminde sürekli ağrır ekşir yanar çok çekti midesinden özellikle asker sürecinde :/ Oranın yemekleri daha beter etti
Sizede çok geçmiş olsun kuzum, Allahım şifa versin aşklarımıza

Çok sağol canım benim ya inşallah sonuçlar temiz çıkacak, içim içimi yiyor

Hem gelin gideceğim yer, hemde ikinci memleketim olan ISPARTA'ya selam yola devam

-yazılı kanyon-
.. aşkımla gideceğimiz yerlerden birtanesi ..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…