91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Evet canım çok zor gerçekten bilmiyorum bana kaldıramam gibi geliyor Allahtan sevdiceğim o işlerde değil.
Zor hayat.
İnşallah canım benim, beterin beteri var

Evet canım çok zor gerçekten bilmiyorum bana kaldıramam gibi geliyor Allahtan sevdiceğim o işlerde değil.
Zor hayat.
İnşallah canım benim, beterin beteri var

Evet canım bende artık uzak olmak istemiyorum.
Evlilik konusunda çok acelem yok diyorum hep ama ayrı da durmaya dayanamayacakmışım gibi geliyor..
Evimiz olsun biz olalım sağ salim.

Evet canım bende artık uzak olmak istemiyorum.
Evlilik konusunda çok acelem yok diyorum hep ama ayrı da durmaya dayanamayacakmışım gibi geliyor..
Evimiz olsun biz olalım sağ salim.

Aynen canım hiç tahammülüm yok hemen evlenmek istiyorum.
Dayanamam artık uzaklığa hemen hemen hemen
Mehmet geçen böyle diyor hemen hemen hemen bende şimdi öyle dedim

İlk sahurumuzu yaptık çok şükür rabbim kabul etsin şimdi abdest almaya gidiyorum :116:

Aynen öyle.. Allahtan telafisi olan birşey, paramparça edebilirdim de iyi ki boynuma asmışım.. :26:

Ezgicim öncelikle geçmiş olsun.. Bi ortak yonumuz daha cıktı senınle anladım kı sende fotograf cekıyosun iş olarakmı yoksa sevdiğin içinmi fotografla ugrasıyosun ben de doğum fotografcısıyım bı kac saat sonra doğuma gırıcem allah ızın verırse ..

Canım benim teşekkür ederim. Evet bende fotoğrafçıyım, fotoğrafçı diyorum çünkü ciddi bir eğitim aldım hem amatör hem profesyonel olarak Evlendiğimde zaman zaman meslek olarak yapmayı düşünüyorum. Şimdilik sadece hobi diyelim.. Erkek arkadaşımda bende fotoğraf çekmeye bayılıyoruz.. Onun için çok üzüldüm dün çünkü manevi değeri vardı, hala elime bakıp incelemedim.
Çok güzel ya bayıldım.. Harika bir meslek gerçekten.. Süpersin duygucum

Ooo topiği fotoğrafçılar sarmış Biliyorsunuz kızlar bende fotoğrafçılık bölümü mezunuyum, üstünede askerim askeriyenin fotoğrafçısı
Oda çok ilgili alakaladır, bakalım evlenince güzel planlarımız var

Bu arada oruçlular el kaldırsın
Nasıl gidiyor kızlar

Biraz öyle olduk
Susuzluk azcık azcık zorluyor ama idare ediyorum, sen nasılsın yasemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…