- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.801
Evet canım tır şöförlerinin denizcilerin falan evlilikleri zor oluyor ve tabi askerlerin de öyle..
Bizim de tanıdığımız var tır şöförü aynı şekilde evinde çok az vakit geçiriyorlar.
Çok şükür ya 14 ay bekledim ama bizim şafak bitmedi henüz yine sayacağız inşallah şu şafaklar biter de bir oh çekeriz.:26:
Evet canım çok zor gerçekten bilmiyorum bana kaldıramam gibi geliyor Allahtan sevdiceğim o işlerde değil.
Zor hayat.
İnşallah canım benim, beterin beteri var
Evet canım bende artık uzak olmak istemiyorum.
Evlilik konusunda çok acelem yok diyorum hep ama ayrı da durmaya dayanamayacakmışım gibi geliyor..
Evimiz olsun biz olalım sağ salim.
Aynen canım hiç tahammülüm yok hemen evlenmek istiyorum.
Dayanamam artık uzaklığa hemen hemen hemen
Mehmet geçen böyle diyor hemen hemen hemen bende şimdi öyle dedim
Aynen öyle.. Allahtan telafisi olan birşey, paramparça edebilirdim de iyi ki boynuma asmışım.. :26:
Ezgicim öncelikle geçmiş olsun.. Bi ortak yonumuz daha cıktı senınle anladım kı sende fotograf cekıyosun iş olarakmı yoksa sevdiğin içinmi fotografla ugrasıyosun ben de doğum fotografcısıyım bı kac saat sonra doğuma gırıcem allah ızın verırse ..
Ooo topiği fotoğrafçılar sarmışBiliyorsunuz kızlar bende fotoğrafçılık bölümü mezunuyum, üstünede askerim askeriyenin fotoğrafçısı
Oda çok ilgili alakaladır, bakalım evlenince güzel planlarımız var
Bu arada oruçlular el kaldırsın
Nasıl gidiyor kızlar
kızlar ben geldim yepyeni haberlerlee.. vee sonunda Dügün günümüz belli oldu hepiniz davetlimsiniz
30 eylülde Allahın izniyle
sanki rüya gibi daha çok var gibi geliyor
Tebrikler canım benim, topiğin düğün tarihi belli olan ilk hatunu oldun.:123:
Çok sevindim adına çok da az var yahu 2 ay sonra Mercem gelin oluyoooorr...
Ohoo şimdi iki ay göz açıp kapayana kadar geçer canım telaşınız da olur bir bakmışsın kuafördesin salona gitmek için hazırlanıyorsun...
inşallah herşey yolunda sorunsuz bir şekilde dewam eder.. mutlulugumu sizlerlede paylaşmak istedim.. DArısı sizlere inşallah en kısa zamanda
kızlar ben geldim yepyeni haberlerlee.. vee sonunda Dügün günümüz belli oldu hepiniz davetlimsiniz
30 eylülde Allahın izniyle
Maşallahhhh
Topiğin ilk gelini, hayırlı olsun mercem.. Nasıl güzel telaşlar şimdi bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?