- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.301
Yarim çok hasta olmuş, ciğerleirmin ağrıdını hissediyorum diyor.. Sesi çok kötüydü..
Konuşamadı bile telefonu elimde tutamıyorum dedi, kötü olursa hastaneye gidecek söz verdi.
Offf 13 gün dahaaa, 13 günü sorunsuz halletsek evine gitseydi orda bakmıyorlar ki kimseyesabaha kadar otur aramasını bekle şimdii
Ezgicim yeni okudum çok geçmiş olsun canım,şimdi nasıl askerin iyi mi?
Orada hastalık en fena şey zaten dediğin gibi bakan yok ilgilenen yok kendileriyle bile ilgilenemiyorlar ama az kaldı biraz korusun kendini siz ona dönünce iyi bakarsınız.
Selam şafak kardeşlerim ,, önümüzdeki ay tanışmaya gelecekler biliyorsunuz, bende bugün gittim Mangoya aynı bu kombini aldım geldim .. Çokta yakıştı üzerime .. Severek aldım yani...
İstemeye geldiklerinde ise daha ağır olacağım o zamanda paylaşırım sizinle..
Sizce bu kombin nasıl , düşündüm ne abiye gibi duruyor ne de özentisiz ..
Etek bu kadar kısa değil ama böyle servis yaparken rahat edemem, burda hem manken uzun hemde yukarı çok fazla çekmiş
Bende gayet ideal durdu :)
Birde ayakkabı alacağım ama nasıl birşey olsun karar veremedim :101:
Çok fazla topuklu olmaması gerek
Merhaba Canım
Şafak arkadaşlarına sormuşsun ama bende fikrimi söyliyimBence altına bu kızdaki gibi dolgu topuklu ayakkabı veya yine kalın topuklu ayakkabı alırsan bence hem şık olur hemde rahat yürürsün naçizane fikrim Bu arada erkek arkadaşım etimesgut jandarma il komutanlıgında tank şöförüymüş görevi senin erkek arkadaşında ordamı yapmıştı canım teşekkür ediyorum verdigin bilgiler için
Selam şafak kardeşlerim ,, önümüzdeki ay tanışmaya gelecekler biliyorsunuz, bende bugün gittim Mangoya aynı bu kombini aldım geldim .. Çokta yakıştı üzerime .. Severek aldım yani...
Etek bu kadar kısa değil ama böyle servis yaparken rahat edemem, burda hem manken uzun hemde yukarı çok fazla çekmiş
Canımm hayırlı olsun elbisen.. Elbiseyi çok beğendim sen de kendine yakıştırmışsın zaten
Etek kısmı biraz kısa dicektim ama o kadar kısa durmamış ona da ideal demişsin, gayet zarif duruyor benim hoşuma gitti.
Altına siyah tolgu topuk giyebilirsin rahat etmen açısından
E sende benim şafak arkadaşımsın hepimiz sayıyoruz hepimiz arkadaşız yaşasın arkadaşlık
Öncelikle teşekkür ederim yorumuna canım benim, evet ince topuklu evde zor yürürüm ya halı malı takılırım çokta alışkın değilim
Bakıyorum netten hala oturtamadım kafamda birşey, dolgu topuk pek hoşlanmıyorum ya belki giysem yakışır
Bakacağım artık zamanım daha varElbiseyi aldım astım dolaba kafama takılmasın çok stresliyim takarım Neyse çok uzattım, geleyim soruna evet canım benim Etimesguttaydı oda tankçı olarak gitti.. Ama aralarından seçtiler meslek olanları gönderdiler..
Bu arada Allah kavuştursun
Sağol kuzum benim begenmene sevindim
Yok canım fotoda kısa bende böyle durmuyor böyle hiç rahat edemem zaten.. Mankenler uzun anacım yaBen zaten giydiğim şeyleri çok yukarı çekemem tam kararında oldu..
Evet rahatlık açısında dolgu topuk iyi olur ama hiç giymedim pekte gözüme hoş gelmiyorUzun şeylerde dert etmem alır bi tane giyerim ama bu kısa, ya zaten çok anlasaydım senin ayakkabı konunda sana fikir verebilirdim Sana tavsiyede bile bulunamadım çünkü hiç çakmıyorum bu mevzudan
Benimde erkek arkadaşım hiç sevmez dolgu topuk ayakkabıyı begenmez yani ama ben seviyorum:9
Dolgu topuk kötü durmuyor kuzum be bi giysen ayağında görsen fikirlerin değişir belki ince topukta zorlanırsın zaten heyecanlı olacaksın takılırsın fln Allah korusun..
Ya da çok az kalın topuklu ayakkabı tercih edebilirsin.
Ben şimdilik babet giymeyi düşünüyorum topuklu olayına girmek istemiyorum ben kesin düşerim
Elendi, bizimle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?