91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ezgicim yeni okudum çok geçmiş olsun canım,şimdi nasıl askerin iyi mi?
Orada hastalık en fena şey zaten dediğin gibi bakan yok ilgilenen yok kendileriyle bile ilgilenemiyorlar ama az kaldı biraz korusun kendini siz ona dönünce iyi bakarsınız.

[video=youtube;ymlMM0kzkFw]http://www.youtube.com/watch?v=ymlMM0kzkFw&feature=player_detailpage[/video]

Arkadaşım bu şarkıyı bize armağan etmiş
Sözleri müthiş Karagözlüm düğün dernek yaklaştı, vatan borcu biter bitmez ordayım

Bende evlenmemiş tüm yarenlere armağan ediyorum

Son düzenleme:

Teşekkür ederim Özgem daha iyi çok şükür..
Biz gözümüz gibi bakıyoruz orda yazık oluyor kendi kendini iyileştirdi kurban olduğumm..
Şükür bitiyor artık..

Selam şafak kardeşlerim ,, önümüzdeki ay tanışmaya gelecekler biliyorsunuz, bende bugün gittim Mangoya aynı bu kombini aldım geldim .. Çokta yakıştı üzerime .. Severek aldım yani...

İstemeye geldiklerinde ise daha ağır olacağım o zamanda paylaşırım sizinle..

Sizce bu kombin nasıl , düşündüm ne abiye gibi duruyor ne de özentisiz ..
Etek bu kadar kısa değil ama böyle servis yaparken rahat edemem, burda hem manken uzun hemde yukarı çok fazla çekmiş
Bende gayet ideal durdu :)
Birde ayakkabı alacağım ama nasıl birşey olsun karar veremedim :101:
Çok fazla topuklu olmaması gerek

Son düzenleme:

Merhaba Canım

Şafak arkadaşlarına sormuşsun ama bende fikrimi söyliyim Bence altına bu kızdaki gibi dolgu topuklu ayakkabı veya yine kalın topuklu ayakkabı alırsan bence hem şık olur hemde rahat yürürsün naçizane fikrim Bu arada erkek arkadaşım etimesgut jandarma il komutanlıgında tank şöförüymüş görevi senin erkek arkadaşında ordamı yapmıştı canım teşekkür ediyorum verdigin bilgiler için

E sende benim şafak arkadaşımsın hepimiz sayıyoruz hepimiz arkadaşız yaşasın arkadaşlık
Öncelikle teşekkür ederim yorumuna canım benim, evet ince topuklu evde zor yürürüm ya halı malı takılırım çokta alışkın değilim
Bakıyorum netten hala oturtamadım kafamda birşey, dolgu topuk pek hoşlanmıyorum ya belki giysem yakışır
Bakacağım artık zamanım daha var Elbiseyi aldım astım dolaba kafama takılmasın çok stresliyim takarım Neyse çok uzattım, geleyim soruna evet canım benim Etimesguttaydı oda tankçı olarak gitti.. Ama aralarından seçtiler meslek olanları gönderdiler..

Bu arada Allah kavuştursun

Canımm hayırlı olsun elbisen.. Elbiseyi çok beğendim sen de kendine yakıştırmışsın zaten
Etek kısmı biraz kısa dicektim ama o kadar kısa durmamış ona da ideal demişsin, gayet zarif duruyor benim hoşuma gitti.
Altına siyah tolgu topuk giyebilirsin rahat etmen açısından

Sağol kuzum benim begenmene sevindim
Yok canım fotoda kısa bende böyle durmuyor böyle hiç rahat edemem zaten.. Mankenler uzun anacım ya Ben zaten giydiğim şeyleri çok yukarı çekemem tam kararında oldu..
Evet rahatlık açısında dolgu topuk iyi olur ama hiç giymedim pekte gözüme hoş gelmiyor Uzun şeylerde dert etmem alır bi tane giyerim ama bu kısa, ya zaten çok anlasaydım senin ayakkabı konunda sana fikir verebilirdim Sana tavsiyede bile bulunamadım çünkü hiç çakmıyorum bu mevzudan

Son düzenleme:

Benimde erkek arkadaşım hiç sevmez dolgu topuk ayakkabıyı begenmez yani ama ben seviyorum:9

Dolgu topuk kötü durmuyor kuzum be bi giysen ayağında görsen fikirlerin değişir belki ince topukta zorlanırsın zaten heyecanlı olacaksın takılırsın fln Allah korusun..
Ya da çok az kalın topuklu ayakkabı tercih edebilirsin.
Ben şimdilik babet giymeyi düşünüyorum topuklu olayına girmek istemiyorum ben kesin düşerim

Benimde erkek arkadaşım hiç sevmez dolgu topuk ayakkabıyı begenmez yani ama ben seviyorum:9

Banada pek çekici gelmez ..

Belkide modelini beğenirsem ısınırım herhalde şimdiye kadar alıcı gözüyle bakmadım hiç. Bi bakayım
Aslında Ezgim ben şu modellere hastayım ya çok seksi duruyor Ama olmaz tabi takılırım mahvolurum Bugün Mangoda giydim bi çift abboooow anneme tutunuyodum
Nasıl giyiyorlar anlamıyorum he

Stiletto deniyorum sanırım

Ama bu ayakkabılar bilekte biten pantolonlarla bi harika duruyor ..Örnektede oldugu gibi
Anacım çok güzelde giyemiyorum işte ya

Bu kombini bir yerden taıyorum sanki.
Almışsın canım güle güle giy mutlu gününde,senin üzerinde de bir fotoğrafını görelim giyin de çek msnden göster kuzum.
Bende yakışacağını ummuştum.Stiletto bunun altına iddalı olur daha sade cici bir seçim yapabilirsin dolguyu da bilemedim de ince topuk olmayan ayakkabılar olabilir.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…