91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Tabi evci iznine çıkarkan Manisa'dan bir adres bulmanız gerekiyor. Ve eğer Manisa dışında yakalanırsa cezası var.

Sensiz ben nefes alamam,
Buralarda hiç duramam.
Tek başıma yalnız kalamammm..
Senim kokunu özlerim,
Hep yollarını gözlerim,
Götür beni gittiğin yeree...

Hayra yor canım..

Öyle yapmaya çalışıyorum canım benim....

Bir şey sorucam sizlere, sevgilileriniz aradığında nasıl konuşuyorsunuz?
Nasıldan kastım neler konuştuğunuz?
Biz biraz ne yaptığımızdan, özlediğimizden , oradan buradan haberlerden aile içi- dışı, sonra işte sevgi sözcükleri, iyi dilekler falan filan...
Günde birkaç kez görüştüğümüzde arada boşluklar oluyor ben devamlı kendimden birşeyler anlatıp onu bunaltmak istemiyorum, muhtemelen o da böyle düşünüyordur...
Arada böyle boşluklar olunca kuruntu yapıyorum ya, konuşacak bir şeyler kalmıyacak mı falan diye..
Bu askerlik benim gözümü korkutuyor yaaa...Korkuyorum kötü etkilemesinden bizi.
Her şey çok güzel aslında.
Korkularımı dinlemek istemiyorum

kuruntu yapıcak hiç bişi yok özge. bizdede bazen boşluklar oluyor konuşma aralarında ben doldurmaya çalışıyorum.
neler konuştugumuza gelince genelde o soruyor anlat diyo hep bende anlatıyorum neler yaptıgımı. snra ben soruyorum aşkım sen anlat. onunda morali bozuksa. diyoki askerligin nesini anlatayım. bende susuyorum haklısın aşkım diyip konuyu farklı alanlara çekiyorum. snra aşk sözcükleri felan. çok fazla özledm dememeye çalışıyorum çünkü daha çok var üzülüyor. işte böle

Bizim de işte öyle canım...
Ben biliyorum kuruntum olduğunu, ama napayım korkuyorum...
Dediğin gibi bende boşlukları dolduruyorum:)

Genelde ondan konuşuyoruz hep. Sürekli ben soruyorum. Anlatsın ki rahatlasın, döksün içini diye..
Moral veriyorum. Komik bişeyler anlatıyorum. Ailelerden fln konuşuyoruz az dedikodu yapıyoruz.
Özledim demiyorum çok. Ne kadar dersem o kadar ses tonları hüzünleniyor çünkü.. Hep kahkayla kapattırmaya çalışıyorum ki mutlu olsun..
Öyle yani

Bizim de işte öyle canım...
Ben biliyorum kuruntum olduğunu, ama napayım korkuyorum...
Dediğin gibi bende boşlukları dolduruyorum:)

ahhhh canım ahh orda nasıl durumdalar kimbilir. bizler boşluklarıda dolduralım onların morallerini yerinede getirelim. çünkü aileden önce en büyük destekçi biziz. ne arkadaşı arayıp teselli buluyolar ne de ailelerini. bizi arıyolar fırsat buldukları ilk anda. Allah onları korusun

aynen canım komik şeyler anlatıyorum gülmesi için elimden geleni yapıyorum

Evet canım bende öyle yapıyorum espriler yapıyoruz birilerini çekiştiriyoruz konuşmalarımız keyifli geçiyor canı sıkkkınsa çok yorgunsa ses tonundan belli oluyor zaten..Ben özledim diyorum o da diyor.
Nasıl özlemeyelim kii tüm günüm o 3 dk lık 5 dklık konuşmalara endeksli aradımı çok mutlu oluyorum..
Zor yaa!
Şimdi ben arayacağım onu 21:05 gibi falan arkasında sıra olmaz o saatte birazcık rahat konuşuruz:82:

Benim b'tanem de beni arıyor her fırsat bulduğunda..Yemin töreninden sonra öğle yemeklerinin ardından da arar oldu herşeyim Çok uzun konuşamıyoruz biz ama her gün görüşüyoruz mutlu oluyorum, gitmeden önce hiç ummuyordum her gün görüşebileceğimizi...Ben askerlikten çok korktum, çok düşündüm, çok uykular kaçırdım, fobim oldu ciddi anlamda...

Usta birliği belli olsa hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…