91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

off...of... o konuyu hiç açmayalım canımm benim. Nasıl meraktayız onun için hayırlısıyla bir yerleşse usta birliğine geçse nefes alacağız oh diye ama var henüz Eylülde...

Hayırlısını iste hep canım..
Ben kendimi İzmir'e o kadar endekslemişim ki Bitlisi duyunca hayal kırıklığı yaşadım.
Ama şimdi düşünüyorum da hakkını vererek yapıyor askerliğini ve bende asker yarine yakışır şekilde bekliyorum.
Şimdi neresi diye sorsalar Bitlis derim kesinlikle.

Hep öyle yapıyoruz canım benim inan en hayırlısını diliyoruz...
Senin dediğin gibi benim de gönlümde İzmir var birde biz ayrı illerdeyiz İzmir olursa bizim için iyi olur normal hayatta görüşemediğimiz kadar sık görüşme imkanımız olurdu kendisininde gönlünde İzmir var ama en hayırlısı diyoruz..Doğusu batısı kalmadı artık bu işin kimi doğuda batıdan daha rahat oluyor ve dediğin gibi doğuda kendilerini daha işe yarar hissediyorlar bende duydum bunu kendisinden...
Allah en hayırlısını versin hakkımızda sağlıcakla gidip gelsinler gerisi mühim değil, artık uzak diye birşey yok uçaklar var özledim dese gidilir bir hafta sonu yani...
Bizim kesinleşmedi henüz daha da çok var sizlerin 13 ayı geçirecekleri yerleri belli oldu üzerlerinden acemiliğin durumu kalktı bende diliyorum bizimde üzerimizden bu yük kalksın tez zamanda diyorum..
Öyle avunuyoruz işte

Cevabım geç oldu canım kusura bakma telefondaydım biraz sakin oluyor bu saatte güzel görüştük

nde

Aynı dert bende de var. elli içim içime sığmıyo meraktan. 29 temmuzda belli olur 5 ağustosta dağıtım diyo ama hayırlısı

Merhaba arkadaşlar

Yasemin ben..

Diğer üyeğilimi birtakım sebeplerden ötürü kapatmak zorunda kaldım..

Bilginize artık buradan devam edeceğim..

Son düzenleme:
Bu gün hiç iyi bir gün değildi...
Sesinden mahrum geçirdim günümü sevgilimin.
Hemen geçsin diye bekledim uzadı da uzadı saatler!

Neyse ki bitti!

Sevgilimmmm şafağımızdan bir gün daha eksildi..:76:
Gece oldu...
En sevdiğim şey ise geceyi gündüze bağlayan saatler......
Sabah ise sesin kulaklarımda...

Özlüyorummm:97:

Bekliyorum:98:

yeni bir gün :92:

birgün daha geçsin diye bugünü hevesle beklerken...:96:
şimdi ise bugüne düşman olmak:76:

Son düzenleme:
en güzel hevesim
en olması için sabırsızlandığım hayalimsin
sanki geçmeyecek gibi geliyor..düşünüyor insan işte...
ama geçiyor,geçmeli...gelmelisin bana...

Kızlar nerdesiniz ??

Zaten sayımız az, kimsecikler de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…