- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.221
off...of... o konuyu hiç açmayalım canımm benim. Nasıl meraktayız onun için hayırlısıyla bir yerleşse usta birliğine geçse nefes alacağız oh diye ama var henüz Eylülde...
Hayırlısını iste hep canım..
Ben kendimi İzmir'e o kadar endekslemişim ki Bitlisi duyunca hayal kırıklığı yaşadım.
Ama şimdi düşünüyorum da hakkını vererek yapıyor askerliğini ve bende asker yarine yakışır şekilde bekliyorum.
Şimdi neresi diye sorsalar Bitlis derim kesinlikle.
ndeHep öyle yapıyoruz canım benim inan en hayırlısını diliyoruz...
Senin dediğin gibi benim de gönlümde İzmir var birde biz ayrı illerdeyiz İzmir olursa bizim için iyi olur normal hayatta görüşemediğimiz kadar sık görüşme imkanımız olurdu kendisininde gönlünde İzmir var ama en hayırlısı diyoruz..Doğusu batısı kalmadı artık bu işin kimi doğuda batıdan daha rahat oluyor ve dediğin gibi doğuda kendilerini daha işe yarar hissediyorlar bende duydum bunu kendisinden...
Allah en hayırlısını versin hakkımızda sağlıcakla gidip gelsinler gerisi mühim değil, artık uzak diye birşey yok uçaklar var özledim dese gidilir bir hafta sonu yani...
Bizim kesinleşmedi henüz daha da çok var sizlerin 13 ayı geçirecekleri yerleri belli oldu üzerlerinden acemiliğin durumu kalktı bende diliyorum bizimde üzerimizden bu yük kalksın tez zamanda diyorum..
Öyle avunuyoruz işte
Cevabım geç oldu canım kusura bakma telefondaydım biraz sakin oluyor bu saatte güzel görüştük
Merhaba arkadaşlar
Yasemin ben..
Diğer üyeğilimi birtakım sebeplerden ötürü kapatmak zorunda kaldım..
Bilginizeartık buradan devam edeceğim..
Merhaba arkadaşlar
Yasemin ben..
Diğer üyeğilimi birtakım sebeplerden ötürü kapatmak zorunda kaldım..
Bilginizeartık buradan devam edeceğim..
Yeni adınla hoş geldin canım benim
Kızlar nerdesiniz ??
Zaten sayımız az, kimsecikler de yok
ben geldim canımmm. nasılsın bugün. bi gün daha bitmek üzere.
ben geldim canımmm. nasılsın bugün. bi gün daha bitmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?