- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.181
454... daha yolun başı...
ahh bizde başlarda böyle yazmıştık..yavaş yavaş sindirdik..
saymaya devam canım benimm..
ezgimm nasılsın kuzumm?
Ezgi, İzmir canım
memnun oldum.. daha çok görüşmek dileğiyle.. sevgiler..
Sıcaktan bayılacağım bitanem :) Sen nasılsın?
Aynen canım ya bunaltıcı çok güneşlikleri bile kapadım serin olsun diye
Su içip duruyorum...
Bende kendimi suluyorumİzmirin sıcağı öldürür adamı.. Ofdfff
oyy benim paşam da orda asker ya öyle söylüyor çok sıcak aşkım iş yapmıyoruz ama sıcaklık yoruyor diyo
kıyamam ya..gölge ağaçların altında oturuyorlar
Allah hepsinin yardımcısı olsun inşAllahh..
kızlar batman yanıyo. gündüz dışarı çıkan kavurma oluyo
Beeen geldiiim :)) Benim erkek arkadaşım ayın 8inde teslim oldu.. Manisa merkez piyade.. acemi birliği.. 5 ağustosta yemin töreni yapılacak.. fakat bi sorum olacaktı.Yeminden sonrası için iznini yazdırmış 1 hafta.. Ama yemin töreni günü gitmesi için akraba gerekiyormuş bu akrabaya kimler dahil? yani sadece Anne Baba Kardeş Abi Ve Eş mi ??
Hu huu nerede yarenlerr
Beeen geldiiim :)) Benim erkek arkadaşım ayın 8inde teslim oldu.. Manisa merkez piyade.. acemi birliği.. 5 ağustosta yemin töreni yapılacak.. fakat bi sorum olacaktı.Yeminden sonrası için iznini yazdırmış 1 hafta.. Ama yemin töreni günü gitmesi için akraba gerekiyormuş bu akrabaya kimler dahil? yani sadece Anne Baba Kardeş Abi Ve Eş mi ??
Ben geldim canım buralardayım biraz...
Nasılsın?
Bir de şey sizin usta birlikleri belli olduğunda ben yemin töreni için Kütahyadaydım.
Yeriniz sizin için en hayırlısıdır inşallah canım benim doğu olsa da çok rahat edersiniz umarım..
Görevi ne oradaki? Ne olarak gitti?...
Kusura bakma geç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?