91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Güzel adamım!

Bu gün gidişinin, sensiz kalışımın 47. günü
Bize sorsalar sanki çok zamandır oradasın gibi halbuki değil mi?
Yavaş akan zaman şu aralar en büyük düşmanım...
Aylarca beklediğim yaz tatili şuanda sadece vakit kaybı, hemen geçmesi gereken bir süreç...
Sen orada zamanla yarışırken ben burada zamanla savaşıyorum sevgilim.
Bu gün sınırsız telefonda görüşünce bu askerlik bizden neleri almış dedim ya! Neler almış.
Aldıklarının hepsini geri alacağız bebeğim hemde fazlasıyla.
Sen beni oradan bu kadar mutlu edebiliyorsun ya,
Ölsün sevgilin sana...
Ne kadar doğru yapmışım hayatıma seni almakla dedirtiyorsun ya bana taa oralardan,teşekkür ederim ömrüm bana böyle hissettirdiğin için çok teşekkür ederim...
Şansımsın sen benim, şanslı hissettirensin. İnsanın hayattan dileyebileceği en güzel şeylerden birisin..
Seni tüm kalbimle diliyorum ve çok seviyorum huzurum çok seviyorum!

412!

Bu eller hiç ayrılmayacak sevgilim nefes aldığım sürece hiç ayrılmayacak...

Son düzenleme:
Beeen geldiiim :)) Benim erkek arkadaşım ayın 8inde teslim oldu.. Manisa merkez piyade.. acemi birliği.. 5 ağustosta yemin töreni yapılacak.. fakat bi sorum olacaktı.Yeminden sonrası için iznini yazdırmış 1 hafta.. Ama yemin töreni günü gitmesi için akraba gerekiyormuş bu akrabaya kimler dahil? yani sadece Anne Baba Kardeş Abi Ve Eş mi ??

Dağıtım yapılmayacak mı? eğer dağıtım değil de evci izniyse çünkü biz öylesini yaşadık. Birinci dereceden akrabası olması soyadının uyması gerekiyor anne baba abi abla ama abla evliyse bir şeyler gerekiyormuş gibi duymuştum...Nasılsa annesi veya babası abisi gidecekse sorun olmaz herhalde.
Diğer arkadaşlar belki daha iyi yardımcı olabilir bizim yemin töreni sonrası 2 gün evci iznimiz oldu o yüzden bu kadar biliyorum. Bu arada hoş geldin bizim topice adettendir allah kavuştursun diyeyim.

Hu huu nerede yarenlerr

Ben geldim canım buralardayım biraz...
Nasılsın?
Bir de şey sizin usta birlikleri belli olduğunda ben yemin töreni için Kütahyadaydım.
Yeriniz sizin için en hayırlısıdır inşallah canım benim doğu olsa da çok rahat edersiniz umarım..
Görevi ne oradaki? Ne olarak gitti?...
Kusura bakma geç oldu

Diğer sayfada açıkladım canım ben :) Hayırlısı olsun. Benim askerimde manisa merkezde piyadeydi. Ustamız Bitlise çıktı.

Amin canım inşallah. Komando olarak gitti ama orda da mesleklere ayırıyorlar. Yazıcı olma ihtimali var bakalım

merhaba canım..hoşgeldin..hayırlısı olsun inşallahh herşeyin
yeminden sonra dagıtıma cıkmayacak mı? eğer devam ederse 2 gün evci izni var..annesi babası yada abisi ablası tabi abi ya da ablanın evli olması gerekiyor..diğer türlü sadece anne yada baba çıkarabilir..

artık tecrübelendik

başka bi problemin olursa danışabilirsin bizlere
yardımcı olabildiysem ne mutlu ...
allah kavuştursun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…