91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Diğer topiğe yazdım burayada yazdım e Dilaracık senin şafak bugün 1 ise sen bu gece depük yemelisin
Saat gece 12yi gecince tickerda gün bile olmayacak ki Ama sen yarın gece doğan güneş diyeceğim diyorsun o zaman öyleyse bugün şafağın 2 yarın 1 olacak ..

Ben mi anlamadım acaba ama yok ya Özge hatundan biliyorum

Evet Nişan çekimi olacağı yeri tertiplerimle paylaşıyorum..
Evimize 5 dk uzaklıkta olduğu için burayı tercih ettim. Çok fazla fotoğraf bulamadım aslında çok büyük bir alan,
Gölü, köprüsü, yeşilliği, ağaçlı yolu herşeyi mevcuttur

Neden karıştı kafan kuzum Dilaraya yazmıs oldugum iletimi karıstırdı yoksam Oda benimkini karıstırdı valla yarın dogan güneş diycem diyor da anlamadım

Gelelim fotolara canım harika bir yere benziyor begendim ben, açık havada tercih etmelisin kesinlikle zaten çok çok güzel.
Ispartada bi yer var oraya çok benzettim he

İnşallah burda aşkınla boy boy fotolarını görürüz inşallaaaaaaaaaaaaahhhh

Bende bizim burda bi koru var sanırım oraya gideceğim

Şafak olaylarını artık aklım almıyor unutmak istiyorum mümkünse..

Beğenmene çoook sevindim kuzummm
Çok güzel bi yer, aslında orası buz pateni yeri ama öyle kocaman kiii
Çekimlerim olsun, İstanbuldan döndüğümde hemen paylaşırım kuzum, belki orda paylaşırım bakalım..

Şafak olaylarını artık aklım almıyor unutmak istiyorum mümkünse..

Beğenmene çoook sevindim kuzummm
Çok güzel bi yer, aslında orası buz pateni yeri ama öyle kocaman kiii
Çekimlerim olsun, İstanbuldan döndüğümde hemen paylaşırım kuzum, belki orda paylaşırım bakalım..

En güzeli unutmak bende ne diye kurcalıyorsam ha bu gece ha yarın naparsın can çıkar huy çıkmaz
Çok güzel bi yer canım kocaman dediğin gibi seril ver istediğin pozu merakla bekliyoruuuuuuum

En güzeli unutmak bende ne diye kurcalıyorsam ha bu gece ha yarın naparsın can çıkar huy çıkmaz
Çok güzel bi yer canım kocaman dediğin gibi seril ver istediğin pozu merakla bekliyoruuuuuuum

Ayakkabımın altına da yazağım kocaman
Yasemin
Özge
Kübra
Zeynep

mercemi yazmıyorum zaten kız evleniyor ne kaldı şurda düğüe
Onunda fotoğrafını çekip yollayacağım size

ama yarın gelmiyoki cuma günü sabah çıkıyo bugün 1 olup yarın yani perşembe günüde doğan güneşi beklemiyomuyuz:26: Neyse bugünde yarında 1 olsun yarın depükleyin beniiii

ama yarın gelmiyoki cuma günü sabah çıkıyo bugün 1 olup yarın yani perşembe günüde doğan güneşi beklemiyomuyuz:26: Neyse bugünde yarında 1 olsun yarın depükleyin beniiii

Canım yarın şafak bir oluyor, cuma günü de doğan güneşiniz oluyor

Ayakkabımın altına da yazağım kocaman
Yasemin
Özge
Kübra
Zeynep

mercemi yazmıyorum zaten kız evleniyor ne kaldı şurda düğüe
Onunda fotoğrafını çekip yollayacağım size

Ay bu çok güzel birşey ya canım benim
Merakla bekliyorum o kareyi
Teşekkürler canım benim

Aynen Hesnanın dediği gibi canım bugün atarsa şafağın 1 .. Yarın gecede depük yiyorsun

Ezgi tatlım uygun olduğunda seni msn de bekliyor olacağım
Bi fikrim var
Geldiğinde titretebilirsin titret beni bacım

Şafak 06 ANKARA'ya Selam Olsun .. Acemiliğimiz Geçtiği Yer Ey Gidi Ankara Az Çekmedik Senden

Amaaaa bitiyor,,,

1 hafta bile yok artık tey tey

Yavuzumun gönlünü ne zaman kırsam hep bu şarkıyı söylerim ona.. Kerim Tekin'in şarkısı çok severim..
Muratın söyleyişi de bir başka..
Yarenlerime hediyem olsun..
Kara kaşlı kara gözlü yarim benim..

[video=youtube;4NVVoPqImYE]http://www.youtube.com/watch?v=4NVVoPqImYE&feature=related[/video]

özlüyorum deli gibi muhtacım sevgine..
`Son bulsun ah derin ayrılık, tükensin acılarım geldiğinde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…