91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

01 ADANA'ya Selam Olsunnnn..
Sadece 24 saat sonra askerliği, şafak saymayı, asker yarenliğini herşeyi unutmak istiyorum..
Çok şükür Allahım sana..

Sanırım aynı gün olur o kadar kişi toplanıp geldiğine göre, yoksa nerede kalacaklar nişan ertesi günü olursa ..
Bi yandan aynı gün olsun kurtul diyesim var, bana zor geliyor tanışma birdaha gelcekler isteme falan of sıkılıyorum düşündükçe ya
Olur olur gider artık canım ya hayırlısı diyelim.. Kolayca atlatalım inşallah..
Hangi gün gelecekler kesin tarih ?

Şimdi nişanda alacağınız yüzükler evlilik yüzükleriniz olacak değil mi ?
Biz öyle yapıcaz kuzum gerek görmüyorum ben elimde 2 tane var zaten, birde nişanda takarız onlarda evlilik yüzükleri olur diye düşünüyorum ..
Ama isteye geldiklerinde birşey takacağız öyle olmaz diyor e tamam dedim bende

Şafak 5
Yarın yarim son kez yeşilleri giyecek gün sonunda teslim edecek ...
4 gün boşa duracak yani 4 gün çarşı
Yollayın gelsin ya , kıyamam yarın o kıyafetlerden kurtulacağı için o kadar mutlu ki

Son düzenleme:

Burda ev çok kuzum, kalacak yer problem olmaz o yüzden..
Zaten mecbur 1 gün kalacaklar çünkü bu işin çarşı kısmısı var.. Yavuza takım elbise bana takı, alyans fln alınacak.. 1 günü böylece yeriz diye düşünüyorum..
Kesin bi gün yok dün anneme 10 gün içinde dendi, Yavuz ailesiyle konuşmadan birşey diyemiyorlar..
Evet evlilik yüzüğü olacak, düğünde sağ parmaktan sola geçecek
Pazar günü kesin tarih konulur sanırım..
Çok srtesli işlermiş ya

Ay oda doğru ya çarşı kısmı var of ben hiç anlamıyorum bu işlerden anneler yönlendiriyor herhalde
Doğru canım Yavuz bi gitsin varsın evine detaylı konuşurlar bizdede o durum var işte Mehmetin evine gitmesini bekliyorum konuşsun durum değerlendirmesi yapsın..

Sağ parmaktan sola geçecek Ahhh süper süper süper
Çoook sorma ya bunaldım anlatamam :/
Olsa bitse kurtulsak ya of
Şu aptal askerlik bi bitseydi bi varsa evine,, kesin tarihler konulmayınca ben deli oluyorum.. Zaten sinirliyim 4 gün çarşısı var ya ne salaklık deli olcam

Sinirler geriliyormuş gerçekten.. Ben biraz fazla heyecanlı bi insanım, nasıl kalkacağım altından bilemiyorum..
İçime sıkıntılar girdi valla geçsin oohhhh bee diyeceğimm..
Gelsinler hele kuzum konuşulur tarih konulur zaten çok gecikmeden senin de ne kadar kaldı ki şurda..
4 gün çarşı yapacaklarına eve yollasalarmış daha makbul olurmuş :44:

Ya ben bende çok heyecanlıyım kasarım gererim kendimi, ve biliyor musun benim her işimde bi aksilik olur
Başa sararım tekrardan korkuyorum bişi olcak diye Allahım koru ya artık sorunu kaldıramam

E askerlik işte hakikaten mantık yok bu kadar gerizekalılık olmaz ki adam 4 gün çarşıda ne faydası olacak bunlara ...
Yarın kamuflajı bile teslim ediyor hey Allahım ya sinirliyim sinirli

Kızlaaaaaaaaaar yemin ediyorum ellerim titriyor duygusala bağladım birazcıkta

Gittim annemle kapıda girer girmez, kadın ooo maşallah fıstık gibi kız çıtır mı çıtır birde modelini görelim dedi Hemen utandırdı beni :78:
Teşekkürlerimi ettikten sonra modelimi gösterdim baktı olmasını istediğim ve istemediğim şeyleri söyledim, tamam dedi.
Renk baktık hem bilgisayarımdan gösterdim, hemde kendi kataloglarından gösterdi .. Vizon pudra.. Bu tür renkler arasındayız ..
Fiyat kısmına gelince söyleyeceğim fiyatı hiçbiryerde bulamazsınız en yakınınız bile belkide bu kadar söylemez dedi, ben o sırada heyecanla bekliyorum ..
Kimseye sakın söylemeyin, 800e yaparım dedi ben şok İnanamadım süper bi rakam.. Çünkü bu hem gelinlik Fransız dantelinden hemde yeni bir model dedi..
Sordum Fransız danteli olmayacak mı dedim, yerli dantel kullanmam ben 3 5 kuruş hesabı yapmam kızım dedi birazda sizin hisleriniz duygularınız önemli bakmışsın begenmişsin dedi.. Benimde kızım var anlarım seni dedi :)
Hem bunun gelinliği kınalıgı var diyede sinyali verdi :)
Gönlüne göre yapıcam 2 provan olucak son provadada teslim alıcaksın dedi..

800e anlaştık el sıkıldı, tahmini nişan tarihini söyledim Ekim 13 gibi ortaları falan dedim,, bayram sonrası beni cagıracak kumas bakacagız :)
Hadi bakalım ölçülerini alalım deyince işte o zaman heyecanlandım kızlar anlatamam ya aa şimdimi gerçekten mi diyorum Ben biraz zayıflayayım deyince hepsi güldü :26:
Delimisin sen ne kilo vermesi saçmalama elbise içine giremezsin dedi Halbuki 50 kiloyum bencede iyiyim ama işte gelinlerin huyudur zayıflayayım demek
Ölçülerimi aldı,, kıyafet fiziğine çok uyuyor dedi

Sonuç olaraaaaaaaaaaaaaak 25 Eylül'de teslim alabilirsin dedi :)
Bu arada diktiği kıyafetleri vitride gördüm çok güzel gerçekten hakkını vermiş..
En güzelide güleryüzlü ve dinliyor :)

Uçuyorum ya ellerim titriyor kızlar çok başka duyguymuş

Son düzenleme:
Yasemin nasıl mutlu oldum anlatamammmm canım benimmm yaaa..
Çok sevindim, bak dedik değil mi vardır bi çaresi diye..
Heyecanını yüreğimden hissediyorum, mutluluğunu da tabiki..
Kadını görmeden sevdim, bir insanın hayallerine önem vermek çok özel birşey.. Dinlemişte seni en önemlisi mutlu etmiş.. 800 iyi bir fiyat gerçekten, Maşallah canım benim Rabbim geri çevirmedi isteğini karşına bu kadını çıkardı işte..
Hem evine de yakın provalar büyük kolaylık olacak sana, hemen başlayalım ben çok heyecanlandım
Kilon iyi canım benim sakın oynama Pudra rengi en baştan beri aklımızdaydı ben vazgeçme derim.. Çok yakışacak gerçekten..
Sabırsızlıkla yeni haberlerini bekliyorum, senin adına çok sevindimmm canımm..
İçine sinsin inşallaahhh

Ah Ezgim evet çaresi vardır üzülme buluruz bi yer inanıyorum ben dedin sağol canım benim hepiniz çok destek oldunuz..O kadar heyecnalı ve hüzünlüyüm ki tuhafım mutluyum karmakarışığım anlatamıyorum .. Düşünsene senelerdir hayalini kuruyorum aylarca yıllarca model bakıyorum .. Allahım isteyen herkese bu güzellikleri nasip etsin..
İnanırmısın orada dedi ya sizin hisleriniz duygularınız çok önemli, bayıldım ..
Ay kuzum çok heyecanlıyım bende sizlere fotoları göstereceğim atacağım ne karesi yakalarsam :)
Sanırım çamaşır konusunda da yardımcı olacak yan yarafta çamaşırcı var provalarda oradan uyguna alıyor güzel bi takım onu istersen gelinliğin altınada kullanabilirsin dedi, baktım süper şeyler İsterim isterim dedim

Çok sağol canım benim sizinle paylaşmak için sabırsızlandım koştur koştur geliyorum Ezgilere sölemem lazım diye
Bu arada oda öyle dedi pudra vizon kaldırır dedi, özellikle vizona kaçan bi pudra gösterdi çok begendim .. Bayramdan sonra netleşir kumaş

Çok heyecanlıyım saf gibiyim ya Mehmete anlattım oda sevindi :116:

iyiki varsınız

Çok güzel duygular bunlar, heyecanın daim olsun kuzummm
Sevindim canım bak ilgileniyor demek ki kadın çamaşırına kadar yardımcı olmuş..
Hadi bakalım fotoğrafları bekliyoruz çok merak ediyorum nasıl birşey olacak..
Bende böyle haberlerde babamın gözünün içine bakıyorum kalksın başından kızlara yazayım diye su içmeye kalksa alıyorum saklıyorum hemen
Mehmet gelsin beraber bakın bak ne kadar tatlı olacak o zaman
Maşallah topiğimize

Amin canım inşallah hepimizin Evet çok ilgili gerçekten dinlemesi beni çok mutlu ettiBende çok merak ediyorum nasıl birşey çıkacak ortaya resmen Eylülde kıyafet elimde olcak aman Allahım
Benimde kardeşim almış pc yi bi kızdım kendi pcne geç kızlara söylemem lazım dedim hayırdır 91/2 mi diyor eşşek
Evet aşkım gelsin onunla da bi gidicem provaya denk gelirse gideriz birlikte diye düşündüm
Amin canım amin bu topik çok ağladı gülme vakti artık..

Evleniyoruuuuuuuuuuuz

Evet kuzum bugün 1 day olması gerekiyor gecede rakam makam kalmayacak orda

Tabi yaa bütün güzellikleri hak ettik bunca çileden sonraaa..
Hadi bakalım herşey çok güzel olacak inşallahh..

Düzelttim kuzum

Tabi yaa bütün güzellikleri hak ettik bunca çileden sonraaa..
Hadi bakalım herşey çok güzel olacak inşallahh..

Düzelttim kuzum

15 ay hemde ne çile ne çile
Şükür bitti bugün harika depük yiyeceksin
Has tertibinden

Süper oldu

Kimsecikler kalmayacak
Ama topiğimiz 2. sayfalara düşmesin hee :130: Daha paylaşacak çok güzel haberler vaaar..

Yok yok kalmaz kaldırmayalım her gün bişi yazcam ben alıştım
Kıyamam Kübrada msj atıyor bana kız bizim topiği kapatırlar mı diye :26:
İnşallah kapamazlar, kapasalar bile bizi kim durdurabilir toplanırız bi yerde

Ben sizlere çok alıştım ya dün gün sayıyorum Özge gelsin diye
Zeynep zaten terketti bizi bugün onunda bitiyor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…