- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.481
Bilmiyorum aynı gün mü olur araya 1 gün mü konulur.. Aynı gün olmazsa çok kalabalık gelmezler sanırım istemeye..
Ay aynı gün olsun çıksın aradan inanılmaz stres yaptım kendime :18:
Bugün bi alyans beğendim, bayıldımmmmm 370 TL di fiyatı da uygundu belki onları alırız
Sanırım aynı gün olur o kadar kişi toplanıp geldiğine göre, yoksa nerede kalacaklar nişan ertesi günü olursa ..
Bi yandan aynı gün olsun kurtul diyesim var, bana zor geliyor tanışma birdaha gelcekler isteme falan of sıkılıyorum düşündükçe ya
Olur olur gider artık canım ya hayırlısı diyelim.. Kolayca atlatalım inşallah..
Hangi gün gelecekler kesin tarih ?
Şimdi nişanda alacağınız yüzükler evlilik yüzükleriniz olacak değil mi ?
Biz öyle yapıcaz kuzum gerek görmüyorum ben elimde 2 tane var zaten, birde nişanda takarız onlarda evlilik yüzükleri olur diye düşünüyorum ..
Ama isteye geldiklerinde birşey takacağız öyle olmaz diyor e tamam dedim bende
Burda ev çok kuzum, kalacak yer problem olmaz o yüzden..
Zaten mecbur 1 gün kalacaklar çünkü bu işin çarşı kısmısı var.. Yavuza takım elbise bana takı, alyans fln alınacak.. 1 günü böylece yeriz diye düşünüyorum..
Kesin bi gün yok dün anneme 10 gün içinde dendi, Yavuz ailesiyle konuşmadan birşey diyemiyorlar..
Evet evlilik yüzüğü olacak, düğünde sağ parmaktan sola geçecek
Pazar günü kesin tarih konulur sanırım..
Çok srtesli işlermiş ya
Ay oda doğru ya çarşı kısmı var of ben hiç anlamıyorum bu işlerden anneler yönlendiriyor herhalde
Doğru canım Yavuz bi gitsin varsın evine detaylı konuşurlar bizdede o durum var işte Mehmetin evine gitmesini bekliyorum konuşsun durum değerlendirmesi yapsın..
Sağ parmaktan sola geçecekAhhh süper süper süper
Çoook sorma ya bunaldım anlatamam :/
Olsa bitse kurtulsak ya of
Şu aptal askerlik bi bitseydi bi varsa evine,, kesin tarihler konulmayınca ben deli oluyorum.. Zaten sinirliyim 4 gün çarşısı var ya ne salaklık deli olcam
Sinirler geriliyormuş gerçekten.. Ben biraz fazla heyecanlı bi insanım, nasıl kalkacağım altından bilemiyorum..
İçime sıkıntılar girdi valla geçsin oohhhh bee diyeceğimm..
Gelsinler hele kuzum konuşulur tarih konulur zaten çok gecikmeden senin de ne kadar kaldı ki şurda..
4 gün çarşı yapacaklarına eve yollasalarmış daha makbul olurmuş :44:
Yasemin nasıl mutlu oldum anlatamammmm canım benimmm yaaa..
Çok sevindim, bak dedik değil mi vardır bi çaresi diye..
Heyecanını yüreğimden hissediyorum, mutluluğunu da tabiki..
Kadını görmeden sevdim, bir insanın hayallerine önem vermek çok özel birşey.. Dinlemişte seni en önemlisi mutlu etmiş.. 800 iyi bir fiyat gerçekten,Maşallah canım benim Rabbim geri çevirmedi isteğini karşına bu kadını çıkardı işte..
Hem evine de yakın provalar büyük kolaylık olacak sana, hemen başlayalım ben çok heyecanlandım
Kilon iyi canım benim sakın oynamaPudra rengi en baştan beri aklımızdaydı ben vazgeçme derim.. Çok yakışacak gerçekten..
Sabırsızlıkla yeni haberlerini bekliyorum, senin adına çok sevindimmm canımm..
İçine sinsin inşallaahhh
Ah Ezgim evet çaresi vardır üzülme buluruz bi yer inanıyorum ben dedin sağol canım benim hepiniz çok destek oldunuz..O kadar heyecnalı ve hüzünlüyüm ki tuhafım mutluyum karmakarışığım anlatamıyorum .. Düşünsene senelerdir hayalini kuruyorum aylarca yıllarca model bakıyorum .. Allahım isteyen herkese bu güzellikleri nasip etsin..
İnanırmısın orada dedi ya sizin hisleriniz duygularınız çok önemli, bayıldım ..
Ay kuzum çok heyecanlıyım bende sizlere fotoları göstereceğim atacağım ne karesi yakalarsam :)
Sanırım çamaşır konusunda da yardımcı olacak yan yarafta çamaşırcı var provalarda oradan uyguna alıyor güzel bi takım onu istersen gelinliğin altınada kullanabilirsin dedi, baktım süper şeylerİsterim isterim dedim
Çok sağol canım benim sizinle paylaşmak için sabırsızlandım koştur koştur geliyorum Ezgilere sölemem lazım diye
Bu arada oda öyle dedi pudra vizon kaldırır dedi, özellikle vizona kaçan bi pudra gösterdi çok begendim .. Bayramdan sonra netleşir kumaş
Çok heyecanlıyım saf gibiyim yaMehmete anlattım oda sevindi :116:
iyiki varsınız
Çok güzel duygular bunlar, heyecanın daim olsun kuzummm
Sevindim canım bak ilgileniyor demek ki kadın çamaşırına kadar yardımcı olmuş..
Hadi bakalım fotoğrafları bekliyoruz çok merak ediyorum nasıl birşey olacak..
Bende böyle haberlerde babamın gözünün içine bakıyorum kalksın başından kızlara yazayım diyesu içmeye kalksa alıyorum saklıyorum hemen
Mehmet gelsin beraber bakın bak ne kadar tatlı olacak o zaman
Maşallah topiğimize
Amin canım inşallah hepimizinEvet çok ilgili gerçekten dinlemesi beni çok mutlu etti Bende çok merak ediyorum nasıl birşey çıkacak ortaya resmen Eylülde kıyafet elimde olcak aman Allahım
Benimde kardeşim almış pc yi bi kızdım kendi pcne geç kızlara söylemem lazım dedim hayırdır 91/2 mi diyor eşşek
Evet aşkım gelsin onunla da bi gidicem provaya denk gelirse gideriz birlikte diye düşündüm
Amin canım amin bu topik çok ağladı gülme vakti artık..
Evleniyoruuuuuuuuuuuz
Evet kuzum bugün 1 day olması gerekiyor gecede rakam makam kalmayacak orda
Tabi yaa bütün güzellikleri hak ettik bunca çileden sonraaa..
Hadi bakalım herşey çok güzel olacak inşallahh..
Düzelttim kuzum
15 ay hemde ne çile ne çile
Şükür bitti bugün harika depük yiyeceksin
Has tertibinden
Süper oldu
Kendimi hazırladım depüklere
Akşamı heyecanla bekliyorum
Bugün harika bi gün hem nişanlığa tamam denildi, hemde Ezgi terhis oluyooooor
2 gece sonra Kübra, ondan 2 gece sonra beeeen
Kimsecikler kalmayacak
Ama topiğimiz 2. sayfalara düşmesin hee :130: Daha paylaşacak çok güzel haberler vaaar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?