- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.461
Kızlaaaar demiştim ya size annemin arkadaşı var tavsiye ettiği yere birlikte gidecekler diye.. (moda evi)
Bugün gitti annem konuşmuş görüşmüşler, elimden geleni yapıcam , yarın gelsin kızın modelini göstersin demiş ..
Yarında annem beni götürecek üstelik evede çok yakın provalarda falan oh be sevindim yaa
Güzel fiyat söylerse büyük ihtimal orası olur
Kızlaaaar demiştim ya size annemin arkadaşı var tavsiye ettiği yere birlikte gidecekler diye.. (moda evi)
Bugün gitti annem konuşmuş görüşmüşler, elimden geleni yapıcam , yarın gelsin kızın modelini göstersin demiş ..
Yarında annem beni götürecek üstelik evede çok yakın provalarda falan oh be sevindim yaa
Güzel fiyat söylerse büyük ihtimal orası olur
Kızlar bugün gittim kahve fincan takımlarımı aldım.. Bunlarla servis yapacağım inşallahh..
3 kutu aldık ama yetmeyecek sanırım çünkü 5 araba geliyorlarmış
Bakalım beğenecek misiniz fincanlarımı..
Eki Görüntüle 490842
Eki Görüntüle 490843
Sade ve şık ben cok begendimmm
5 araba mıııııııııııııı
Teşekkür ederim tertom
Evet yaklaşık 25 kişi.. Çocukları saymıyorum..
Bayagıı kalabalıklarmısss
Allah kolaylık versinn
Çok insanın telaşıda cok olurr
Sorma canım zaten korkuyordum iyice panik oldum
Evimizde küçük nereye sığdırıcaz bilmiyorum.. Bide bizim akrabalar var
bu topikte askeri en son gelen ben olucam sanırım
gerçi şimdi nişanlım hava değişiminde yanımda çok şükür ama iki haftalığına gidicek günü tamamlaması için... Yani yine bana hasret yine bana esmer günler düştü
OLsunn canımm aaz kalmıss nede olsaaaa
Teşekkür ederim tertom
Evet yaklaşık 25 kişi.. Çocukları saymıyorum..
Sadece kız isteme olmayacak mıı
Benim bildigim kız ıstmeye damadın ailesi birde aile büyüklerinden bir iki kişi gider
Çok fazla kalabalık geliyorlarr
Yandınn
Ezgiiii canım fincanlar gayet güzel ve sadeBende dün onu sordum anneme kaç kişilik var diye annemin yemek takımının ki 12 kişilik miş onlar yeter bize, dünkiler değil ama bende paylaşırım bi ara Fazla olsak bide dünki takım 6 kişilik ondan eklerim olmadı
Kuzum 5 araba mıaman Allahım ev curcuna olacak
İnşallah herşey güzel olur canım benim,,, haberlerini bekliyoruz
Ve fotoğraflarını
Kuzum öyle bi gün için zaten çok kalabalıklar üstünede çocuk getirmezler herhalde :18::18:
Yani inşallah
Yok canım nişanda olacak o yüzden kalabalık geliyorlar..
Bizde bugün görünce dayanamadık aldık kuzum, yetmezse evdekilerden ekleriz artık..
Şöyle açıklayayım Yasminim
5 amca Fransa'da yaşıyor.. Senede 2 kez Türkiyeye geliyorlar, o yüzden yakaladıkları özel günleri toplaşıp geliyorlar.. Şimdi hepsi Türkiyeye geldi Aksaray'dalar e bu gün denk gelince de kimse kaçırmak istemiyor sana demiştiöm ya zaten Yavuz çok özeldir aile için.. Aile bağları çok kuvvetli piknik olsun iftar olsun çok kalabalık olur.. Çocuklarda gelmek isteyecektir hepsi beni ve Yavuzu çok seviyor. Şu gelsin şu gelmesin olayı olmuyor malesef.. Gelmeyin diyemeyizNasıl eve sığdırırz onu düşünüyoruz kara kara, bizim içinde büyük sorun oldu ama yapcak birşey yok sanırım..
Konvoy halinde İzmire gelecekler, konvoy halinde İstanbula gideceğiz..
Allah büyük elbet buluruz bi yolunu bakalım..
He sizin istemeye geldikleri günmü olacak canım nişan o zaman tamam canım kim gelirse gelsin eğlence var ..
Ben isteme için demiştim kalabalık çocuk olmasın falan diye, diğer türlü haklısın tabikide nişan olacakmış ..
Ben bi isteyecekler sonrada nişan olacak sandım ama meğer aynı günmüş
Tamam canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?