91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

hepimiz için ya .güzel haberler olsun inşallah

Anca vakit bulabildim.. Uzun ugraslar sonucu tarihim belli oldu.. 21 agustos kinam, 25 agustos dugunum var.

Ezgicim tebrik ederim canım benim hadi bakalım günün belli artık kafan rahat =)
Hayırlısı olsun

Zeynep tekrardan aramıza dönmene sevindim canım =) Hoşgeldin,, iyi ki geldin

Anca vakit bulabildim.. Uzun ugraslar sonucu tarihim belli oldu.. 21 agustos kinam, 25 agustos dugunum var.

Hayırlı olsun Ezgiciğim Allah tamına erdirsin

EVET ,BARAJI BİLEM GEÇEMEDİm

hayırlı olsun canım

Olsun be kuzum geçip boşta kalmaktansa geçmeyip olmadı demek en iyisi

Ezgicim tebrik ederim canım benim hadi bakalım günün belli artık kafan rahat =)
Hayırlısı olsun

Zeynep tekrardan aramıza dönmene sevindim canım =) Hoşgeldin,, iyi ki geldin

Hoşbulduk Yaseminim hayırlı olsun bu arada canım nişanllanmışsın çok sevindim.

İLK BİRAZ üzüldüm ama hayırlısı dedim.dert etmiyorum şuan :) sen çok uzak kaldn buralardan başka sbep yoktu dimi?

İLK BİRAZ üzüldüm ama hayırlısı dedim.dert etmiyorum şuan :) sen çok uzak kaldn buralardan başka sbep yoktu dimi?

Etme bencede herşeyin hayırlısı.Yok canım şükür herşey yolunda tek sebebim sınavlarım.Kpss bitsin pc beni oyalıyor bitince yeni pc alırım dedim şimdi ancak nasip oldu.

Etme bencede herşeyin hayırlısı.Yok canım şükür herşey yolunda tek sebebim sınavlarım.Kpss bitsin pc beni oyalıyor bitince yeni pc alırım dedim şimdi ancak nasip oldu.

çok iyi yapmışsın canım.bana gre güzelde puan almışsın.hakkınızda hayırlısı olsun artık

Teşekkür ederim canım evet nişanlandım 14 Ekimde =) Zor günlerimizi askerliği bıraktık bak nerelere geldik darısı başınıza canım benim

Teşekkür ederim canım evet nişanlandım 14 Ekimde =) Zor günlerimizi askerliği bıraktık bak nerelere geldik darısı başınıza canım benim

Sorma kuzum ya sankşi hiç olmamış hep berebermişiz ayrılık olmamış gibi oysa o günler ne zordu İnş canım isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…