91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

ne kadar romantık hatunsun yav sen

Yok kız o kadar da değilim nişanlımın romantikliğinin yanında benimki hiç kalır o daha ince düşüncelidir
Umarım güzel olucak yarın alıcam boyaları kısmetse bugün çevremdeki açık olan yerlerde yoktu bazı yerlerde kapalı zaten

resim atarsın artıkın

Selam 91-2 nin güzel hatunları..

Uzuun upuzun aradan sonra sonunda pc me kavuştum:) ve hoop soluğu burada aldım.

Nasılsınız görüşmeyeli bir göz gezdirdim ve değişiklikler güzel haberler yenilikler gördüm :)

vayy hoş geldin zeynep(inşllah yanlış hatırlamıyorumdur.) bir gittin pir gittin valla gelemedin tatsızlıklar yaşamışşın arada haberlerini aldık başınız sağ olsun tekrardan.burada değişiklikler oldu olmaz mı ,gidenler yeni gelenler bizler giibi şafağı yarılayanlar :)) sen neler yaptın var mı sende güzel yeni haberler ?

Doğru hatırlıyorsun canım :) hoşbulduk.Sağolasın onlarda geldi geçti başımızdan. bi ara pcm arızalandı dedim sınavlar geçene kadar almayayım yenisini oyalamasın beni derken bu güne geldik.Bende değişik haberler yok askerlik bitti herşey kaldığı yerden devam ediyor.

MAŞALLAH diyelim ozaman.söz nişan yok m yakında.? sınavların nasıl geçti peki ,bizde bizi unuttun sanmıştık

Zeynom hoşgeldin, unutulmamışız ne güzel gördüğün gibi Yasemin ve ben iletiyoruz topigimizi. Neler yaptın detay isteriz. Biz nişan yaptık yaseminle özge kayboldu gitti mercem evlendi kubra arada uğruyor

Bugün düğün tarihim belli olacak..Çok heyecanlıyım

Zeynom hoşgeldin, unutulmamışız ne güzel gördüğün gibi Yasemin ve ben iletiyoruz topigimizi. Neler yaptın detay isteriz. Biz nişan yaptık yaseminle özge kayboldu gitti mercem evlendi kubra arada uğruyor

mercemi tanımıyordm ama görüyordum bilmiyordum evlendiğini ALLAH tamamını erdirsin ozaman.deryaw de evlendi unuttn onu :)) düğün tarihinde hayırlı bir tarih olur inşallahh .

MAŞALLAH diyelim ozaman.söz nişan yok m yakında.? sınavların nasıl geçti peki ,bizde bizi unuttun sanmıştık

Yok canım bizim bir senemiz daha var onümüzdeki yaz düşünüyoruz.Sınavlar iyi kpss idi zaten aylardır uğraştığım pek istediğim beklediğim bi sonuç olmadı 90 diyordum 85 gelmiş bakalım ne olacak.Şimdide ziraat bankasının sınavına hazırlanıyorum o sınav senin bu sınav benim hayat geçiyor işte

Hoşbulduk canım.Sizinde hayırlı olsun okudum bir iki geçmişi, nişanlanmışsınız çok sevindim sizin adınıza detaya inecek inan bende bi şey yok üsttede dediğim gibi sınavlarla uğraşıyorum haberler sizdeymiş

Son düzenleme:

LİSE ,Önlisans ne olarak girdin canım,bölümün neydki? sevindim senin adına 85 iyi bir puan ,HAkkınızda hayırlısı ,atanmayı bekliyorsun yani

LİSE ,Önlisans ne olarak girdin canım,bölümün neydki? sevindim senin adına 85 iyi bir puan ,HAkkınızda hayırlısı ,atanmayı bekliyorsun yani

Önlisans işletme olarak başvurdum canım.Atanma bilmiyorum şans nasip olursa güzel olur olmazsa seneye kpss ler bitmez

Senin şafak kaç oldu

Önlisans işletme olarak başvurdum canım.Atanma bilmiyorum şans nasip olursa güzel olur olmazsa seneye kpss ler bitmez

Senin şafak kaç oldu

artık hayırlısı canım ya .şafak kaç blmiyorum yarıladım 200 e ramak kalmış olması lazım

Geçer giderde nasıl geçti bile dersin kuzum.Sanki hiç askerlik olmamış gibi

geçsin artık çok sıkıldık biz .tek derdim bugünleri bile özlemmemek ,geldikten sonra başlayacak asıl hayat.siz neler yapıyorsunuz şimdi?

geçsin artık çok sıkıldık biz .tek derdim bugünleri bile özlemmemek ,geldikten sonra başlayacak asıl hayat.siz neler yapıyorsunuz şimdi?

Aynen öyle bacım hayat şimdi başladı iş bulma o işi oturtma ilişkiyi resmileştirme vs vs..zor işler.Biz sınav peşindeyiz ikimizde ziraate hazırlanıyoruz.Baktık kpss den bir şey çıkmayacak Askerlikten sonra herşey eski düzenine dönüverdi

benide zaten o korkutuyor:18: senin puan iyi neden umutsuzluğa kapıldın hmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…