91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Canım msnlere geliyorum yoksun, merak ettim fotocukları

Ne güzel şeyler istedik hayyattanda sırayla veriyor balımmm..
Bende gelinliğim için, evim için, geçirilecek bir ömür için sabırsızlanıyorummm

Sanırım bana yine İstanbul yolları görünüyor.. Bayramda gelecekler ya kasımın 2. haftasında da biz gidecektik ama onlar bayramda beni alıp gitmeye niyetli, ya da yavuzum burda kalacak bakalım..
Tü maşallah

Ya bu arada dün yüzüğümün 1 taşı düştü, üzüldüm..
Gittim kuyumcuya bütün taşlara bakılmasını istedim, bir parlatın baken dedim
Şimdi gidip alacağım..

Canım msnlere geliyorum yoksun, merak ettim fotocukları

Denk gelemedik canım benim herhalde..

Ah canım ya çok haklısın rabbim tüm isteklerimizi yaşatsın bize
Bakalım bizde bayramda görüşeceğiz canım nişanlanınca insan dahamı çok özlüyor ne :44:
Hasret daha da zorlaştı kavuşalım artıııııııııık

Ya bu arada dün yüzüğümün 1 taşı düştü, üzüldüm..
Gittim kuyumcuya bütün taşlara bakılmasını istedim, bir parlatın baken dedim
Şimdi gidip alacağım..

İşte bende bundan korkuyorum canım ya hergün bakıyorum taşı eksilmişmi diye
Bazen aşkımın yüzüğüne bakıp acaba bende taşsız mı alsaydım diyorum İnşallah düşmez ya ,, sen yeremi düüşürdün yüzüğü Ezgi

Taze nişanlı bacılarım ezgi ve yasemin çok sabırsızlanmışlar
Evet insan nişanlanınca daha bi özlüyor kızlar, bi an önce kavuşmak istiyor...
Ama kavuşunca da bu özlem bitmiyor, aksine daha da fazlalaşıyor..
sabah işe kociş bırakıyo, akşam o alıyor.. ama arada geçen 8-9 saat bile canıma yetiyor inanın.
Hiç böyle olabileceğini düşünmezdim evliliğin. Sevgiliyken 1 hafta 10 gün görüşemediğimiz oluyordu.. askerlikte aylarca görüşemedik fln..Ama şimdi her dakika yanmda olmasına öyle alışmışım ki, işteyken bile acayip özlüyorum
Günde kaç kere tlf edip özledim seni diyorum
Birlikte güne başlamak, gözümü açtığımda ilk onu görmek, paha biçilemez
Ben kavuştum yarime. Darısı tez zamanda başınıza kızlar.
Bütün zorlukları atlattık, şimdi sırasıyla güzel günler yaşamaya başladık Allah'ın izniyle

Amin Deryacım inşallah artık bizede sıra gelsin evlilik sırası
Aynı evi paylaşmak aman Allahım düşüncesi bile harika
Birbirimizde bile kalırken şimdi ne kadar hoşumuza gidiyor evlilik bambaşkadır ya

taa izmit ten mi buralara mı geldin sen o kadar da uzak değiliz yahu saray helvası da aldınız mı

son1 haftadır resmen çalışan ev hanımı olmanın ne demek olduğunu anlıyorum annemin rahatsızlığından dolayı ve itiraf ediyorum çooooooook zoooooooooooor yardımcı teyzeler ve ablalar cansınız siz caaan işten çık gel yemek hazırla çamaşır bulaşık haftanın birgünü tatil ondada temizlik yap valla annemin hayatımdaki önemini birkez daha iyice anladım

Bende hergün kontrol ediyorum kuzum gece yatarken fark ettim düşürmedim ama bilmiyorum nasıl çıktı o taş, bide içe göçük gibi dışarda değil taşları zor olsa gerek
Bazen bende öyle diyorum ama taşlının ayrı bi havası var

Hoşgeldin Deryacım, arada uğrayıp bize yazman sevindiriyor doğrusu.. Eskilerden bi sen unutmadın bizi..
Öyleymiş gerçekten sabır azalıp özlem artıyormuş neyseki ikimizinde 9-10 ayı var en fazla..
Bu çok güzel birşey aslında genelde evlenince sevgili gibi olunmaz derler ya sizinki tam tersi olmuş, hep böyle olup birbirinize doyamazsınız inşallah..

İşte bu şekilde senelerini geçirip de birden uzun süreli ayrı kalmanın acısını anlatamıyorum....

inşallah canım
Birbirinde kalmalarda çok tatlıydı, nişanlılık da... hepsinin tadı bi başka wallahi ama evlilik bambaşka

hoşbuldum ezgicim, hiç unutur muyum sizi ben sizinle zor günlerimizi birlikte atlattık biz, bende ayrı bir yeriniz va
neyse ki az zamanınız kalmış, nişanlılığı doya doya yaşayın 9-10 ay göz açıp kapayana kadar geçer, hazırlıklardan anlamazsınız bile nasıl geçtiğini:44:
inşallah canım benim, ömür boyu hep mutlu olalım hepimiz

İşte bu şekilde senelerini geçirip de birden uzun süreli ayrı kalmanın acısını anlatamıyorum....
kıyamam sana yaa
düşündüm de çok zor cidden.. eşimde evlendikten sonra askere gitme niyetindeydi bi ara, aman haa dedim, sakın
iyi ki de öyle demişim.. insan bi kere alışınca, ayrılmak zor gelir:26:
Allah sana gayret kuvvet dayanma gücü versin, sabır versin arkadaşım...

Evett taaa İzmitten dedim çünkü giyinmiş kuşanmış bin arabaya git o yol çok uzun geldi sıkıldım
Almadık canım çünkü sevmiyoruz

Merhabalar,
İyi bayramlar dağılan 91/2lerin güzel hatunları.. Umuyorum ki sevdiğinizle birlikte geçirirsiniz..
Yasemin seni ayrı öpüyorum balım, uğra buralara..

Merhaba kızlar günlerdir sorun var giremiyorum meğersem sorun google chromeymiş yeniden yükledim..

Herkesin kurban bayramı mübarek olsun iyi bayramlar diliyorum Ezgim bende seni öpüyorum canım benim

23 Ekim benim doğum günümdü güzel süprizlerle dolu bi gün geçirdim o gün gelip sizinle paylaşmak istedim ama bi türlü yazdıgım seyi yollayamadım sorundan dolayı ..
Aşkım 2 gün önceden gitmek zorunda kalmıştı yogun işlerden dolayı birde haftaiçine denk geliyordu ama sağolsun çiçeğimi gülümü göndermiş içine güzel sözlerini barındıran kartını kondurmus çok mutlu etti beni,, ikimizde çok içerledik nişanlı nişanlı ilk doğum günümde birlikte olmayı çok istedik ama olmadı ..

Kardeşim nişanda 3müzün oldugu bi kareyi paşabahçeden aldıgı güzel bi çerceveyle renklendirmiş =) Çok begendim evimin en güzel köşesine koyacağım annem desen pastamı eksik etmemiş kısacası güzeldi..

Şimdi 1 Kasım geliyor aşkımın doğum günü bende düşünüyorum birşeyler bakalım hatta süpriz yapıp gitmeyi düşünüyorum =)
Nasılsa nişanlıyız artık bey babaaa izne gerek yokkkkkkk

Öptüm sizii

Bende merak ettim seni kuzum..
Geçmiş doğum günün kutlu olsun, Rabbim sevdiğinle ailenle nice yıllar nasip etsin canım benimmm
Ayrı geçirmek çok zor gerçekten, bidahaki sene evinizde güzelce kutlarsınız canımmm
Fırsatın varsa git derim, bende 5 Kasımda geliyorum İstanbula

Teşekkür ederim canım benim evet seneye ikimizin doğum gününde evli oluyor olacağız inşallah güzelce kutlarız
Zor malesef
Bakalım gitmeye çalışacağım canım inşallah kısmet olur ..
Öyle mi ne güzel gel tabi canım

Kızlar elimde ki deseni düz beyaz tişört üzerine nasıl geçirebilirim.Hatlarını belli edebileyim.
Sonra kalem kumaş boyasıyla boyayacağım..

Bir sürü kağıt var kopya kağıdı, desen kağıdı, karbon kağıdı :44: Kafam karıştı, birisi bana yardımcı olabilir mi ?

Sorumun cevabını buldum Karbon kağıdıyla aktardım.
Sevdiceğime kendi ellerimle tişört hazırladım düz beyaz üzerine kendi ellerimle çizdim şimdi tekstil kumaş boya kalemi alıp boyayacağım =)
Doğum günü çok yaklaştı, senelerdir ayakkabı gömlek bu tarz hediyeler aldım değişik birşey olsun die bu sefer böyle tercih ettim hediye seçimimi =)
Aynısından kendimede yaptım birlikte giyeriz
Umarım beğenir sevgili nişanlım

ne kadar romantık hatunsun yav sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…