- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.021
Zeyno canın mı sıkıldı kuzumYasemin ıspartaya gidecekti gitti mi acaba?
Ezgiciğim;
Dantel kullanacaksan etekte ışıltı kullanma.Etek ışıltılı kol dantelli çok yorar.Sade gelinlikler daha güzel bana göre.İlk resimdeki model güzel
Canım bende öyle düşünüyorum Gelinlik21e sordum 2500 dedi ya çok geldi bana
evet kızlar ıspartadayım kaç gündür sevdiceğimin yanındayım :)
onunla birlikte işe geldim :) ama çok uykum var :) birazcıkta hastayım hava değişiminden sanırım..
ezgi göstermiş oldugun gelinlik modellerinden 3. eteği begendim ve dantel kola bayıldım:) hayalimdeki dantel detayı :)
ama sen kabarık istiyorsun ilk etek güzel
Nasılmış bakalım sevdiceğinle hayat
Bu ara Yaseminim ya Isparta nasıl bir yer yaşamı sosyal hayatı insanları :26:
Tercih yaparken çok işime yarayacak iller hakkındaki bilgiler.
çok güzel canım çok güzel biran önce birlikte yaşamaya başlasak artık
ben ıspartayı çok seviyorum canım istanbulu hiç aramıyorum burası daha sessiz sakin temiz ve güvenilir bayağıda gelişmiş bi şehir hoşuma gidiyor
ağaç bol ya o detayı çok güzel burda ağaç arada bulasın anca ormana gitcenyol kenarları hep ağaç
çok güzel kafeleri gezilecek yerleri var sevdiceğim götürdü her yere sağolsun
Evet canım kabarık olsun istiyorum. O kola bende bayılıyorum kesin öyle yaptıracağım.evet kızlar ıspartadayım kaç gündür sevdiceğimin yanındayım :)
onunla birlikte işe geldim :) ama çok uykum var :) birazcıkta hastayım hava değişiminden sanırım..
ezgi göstermiş oldugun gelinlik modellerinden 3. eteği begendim ve dantel kola bayıldım:) hayalimdeki dantel detayı :)
ama sen kabarık istiyorsun ilk etek güzel
Gelinlik 21 in fiyatları uçuk canım beğendiğin modelin resmini al iyi bildiğin bir moda evine git.Daha uyguna yaptırırsın.
Yok canım henüz değil ev durumu biraz aşama katetsin ona göre yol alıcaz.
Ocak_Şubat gibi netleşir düğün tarihimiz anlayacağın.
adaşımmmm sen iyice ıspartalı oldunn yaaa hep ordasınn artıkkkSelam canlarım benim, biliyorsunuz Isparta'dan yeni geldim ve yarimin dayısı sürpriz bi kararla evleniyor zaten bir süredir birlikte yaşıyorlardı
Neyse bu pazar düğün var anlayacağız ve ben tekrar Isparta yolcusuyum, ne giysem diye düşünürken şunlara karar verdim zaten zaman dar fazla seçeneğimde yok..
Pantolon Mangodan almıştım
Eki Görüntüle 558120 Eki Görüntüle 558121
Üstüne bluz Zaranın
Eki Görüntüle 558126 Eki Görüntüle 558128
Ayakkabı ve çanta şunlar olur herhalde dore ve vizon uyar diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 558134 Eki Görüntüle 558136
Nasıl olur kızlar sizce ? Cuma günü tekrar gidiorum bu arada.
adaşımmmm sen iyice ıspartalı oldunn yaaa hep ordasınn artıkkkbu arada giysilerin çok güzeller sadece çantan çok koyu durabilir. ayakkabı ve bluza göre:44::44: gerçi pantolon siyahh ayy bilemdimm :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?