- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.061
Ezgicim nikah günü alma işlemleri nasıl oluyor ay sonu sevdiceğim gelecek bizde kalacak sonra birlikte Isparta'ya dönüp nikah tarihimizi alacağız :)
İşlemler neler acaba çok yorucu şeyler mi ? :44: Kan,röntgen vs bunları yaptınız değil mi , nikah memurluğuna başvurunca istediler bunları sizden,,
Canım onlar şimdinin işi değil ama yaptırabilirsiniz sanıyorum..
1-2 ay önceden başvuruluyor diye biliyorum abimde öyle olmuştu.
Bi yere başvurmadık ki :101:
Zeyneeeeeeeeep sobeee
Gel kuzum iki lafın belini kıralım
Özledim
O zaman sanırım tarihe göre düğün salonunda yapılacaksa anlaşma sağlanmalı malum doluyor heryer sonradan.
Nerede yapcaksınız belli mi ?
Evet canım düğün salonu ile rezerve yapmak lazım.. Çekmeköyde yaparız sanırım baya geç kaldık ama bakalım..
Baya geçmi kaldınız yok be canım daha kaç ay var 25 Ağustos değil mi ,,, sen geç kaldıysan biz yandık o zaman
Gerçi İstanbul benzemez Ispartaya biranevvel halledin siz iyisi
Bilemiyorum ki balım abiminde düğün ağustostaydı Ocakta düğün salonu bulamamıştık hiç istemediğimiz bi salonda olmuştu..
Bu yaz evlenecek bütün tanıdıklarım çoktan tuttu yerleri
Şükürler olsun çeyizim bitti..
Ufak tefek şeyler dışında para saçmayacağız artık babama müjdeler olsun
çeyiz hem çok heyecanlı hem çok yorucu hemde çok masraflı bir iş. gözün aydın canım darısı bizim başımıza
ayrıca bittiğine göre çeyiz topiğini bekliyoruz
Aynen öyle canım.. Çok sevinerek aldığım şeyler de oldu ağlayarak aldıklarımda..
İnşallah açarım kısa zamanda
Şükürler olsun çeyizim bitti..
Ufak tefek şeyler dışında para saçmayacağız artık babama müjdeler olsun
Kızlar çeyiz topiğimi açtım
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...sezgilimin-ceyizleri-9829-a.html#post27629540
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?