91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Haftaları günleri saatleri yakalayamıyorum ne hızlı geçiyor günler.Asker beklerken ne fenaydı

Ezgicim nikah günü alma işlemleri nasıl oluyor ay sonu sevdiceğim gelecek bizde kalacak sonra birlikte Isparta'ya dönüp nikah tarihimizi alacağız :)
İşlemler neler acaba çok yorucu şeyler mi ? :44: Kan,röntgen vs bunları yaptınız değil mi , nikah memurluğuna başvurunca istediler bunları sizden,,

Zeyneeeeeeeeep sobeee
Gel kuzum iki lafın belini kıralım
Özledim

Canım onlar şimdinin işi değil ama yaptırabilirsiniz sanıyorum..
1-2 ay önceden başvuruluyor diye biliyorum abimde öyle olmuştu.
Bi yere başvurmadık ki :101:

Canım onlar şimdinin işi değil ama yaptırabilirsiniz sanıyorum..
1-2 ay önceden başvuruluyor diye biliyorum abimde öyle olmuştu.
Bi yere başvurmadık ki :101:

O zaman sanırım tarihe göre düğün salonunda yapılacaksa anlaşma sağlanmalı malum doluyor heryer sonradan.
Nerede yapcaksınız belli mi ?

Sabah akşam düğün tarihimizi düşünüyorum ne olacak acaba,, uzaklık olunca zor oluyor yarimin gelmesini bekliyorum hep birlikte konuşalım diye..
Şimdilik Haziran gibi görünüyor ama bakalım ne olur.
Sabırsızlanıyorum,netleşse çok rahatlayacağım.
Ah bi evlensek tamamen derin bir nefes alacağım oh be diyeceğim sonunda EVLENDİK :)

O zaman sanırım tarihe göre düğün salonunda yapılacaksa anlaşma sağlanmalı malum doluyor heryer sonradan.
Nerede yapcaksınız belli mi ?

Evet canım düğün salonu ile rezerve yapmak lazım.. Çekmeköyde yaparız sanırım baya geç kaldık ama bakalım..

Bir önceki yorumumu enterladıktan sonra okuyup şöyle bir gülümsedim hey gidi hey dedim :)
Ne günlere geldik,,, ne günlerden .......
Bir zamanlar şafak say,, deli gibi özle bekle gelsin biriciğin nişan yap :) Şimdi ise düğün tarihi için sabırsızlan e buda güzel ya
Allahım sen büyüksün

Evet canım düğün salonu ile rezerve yapmak lazım.. Çekmeköyde yaparız sanırım baya geç kaldık ama bakalım..

Baya geçmi kaldınız yok be canım daha kaç ay var 25 Ağustos değil mi ,,, sen geç kaldıysan biz yandık o zaman
Gerçi İstanbul benzemez Ispartaya biranevvel halledin siz iyisi

Baya geçmi kaldınız yok be canım daha kaç ay var 25 Ağustos değil mi ,,, sen geç kaldıysan biz yandık o zaman
Gerçi İstanbul benzemez Ispartaya biranevvel halledin siz iyisi

Bilemiyorum ki balım abiminde düğün ağustostaydı Ocakta düğün salonu bulamamıştık hiç istemediğimiz bi salonda olmuştu..
Bu yaz evlenecek bütün tanıdıklarım çoktan tuttu yerleri

Bilemiyorum ki balım abiminde düğün ağustostaydı Ocakta düğün salonu bulamamıştık hiç istemediğimiz bi salonda olmuştu..
Bu yaz evlenecek bütün tanıdıklarım çoktan tuttu yerleri

EVet ya bizde ay başını beklemicez anlaşılan bir kaç yerle görüştük fiyat aldık şimdi, hem uçuk hemde Ocak ayından itibaren daha da yükselicek dediler ..
Önümüzdeki hafta netleştircez tarihi kısmetse..Sonradan dona kalmamak lazım :/

Şükürler olsun çeyizim bitti..
Ufak tefek şeyler dışında para saçmayacağız artık babama müjdeler olsun

çeyiz hem çok heyecanlı hem çok yorucu hemde çok masraflı bir iş. gözün aydın canım darısı bizim başımıza

ayrıca bittiğine göre çeyiz topiğini bekliyoruz

Aynen öyle canım.. Çok sevinerek aldığım şeyler de oldu ağlayarak aldıklarımda..
İnşallah açarım kısa zamanda

Şükürler olsun çeyizim bitti..
Ufak tefek şeyler dışında para saçmayacağız artık babama müjdeler olsun

Oh maşallah canım benim kafamda çok rahat çeyizimde eksiğim yok yemek takımım ve süpürgem eksik onlarıda yer yok diye alamıyorum

Oooo çeyizler tamamlanmış, salonlar bakılmaya başlanmış ayy ne güzel
Kendi telaşlarım geldi aklıma
Ama bakınca hepsi geldi geçti işte. Dün gece düğün-kına cd'lerini izledik de, çokk uzak geldi o günler, ama bi yandan da o günkü gibi heyecanlandım. Hatta nikahı izlerken elim ayağım titredi yine

Kızlar geçen seneki telaşlarımı hatırlarsanız biz de salon bulmakta çok zorlanmıştık. Hatta düğün tarihimiz de istediğimiz salona göre ayarlanmıştı, yani tarihimize göre salon ayarlamadık biz de salon ne zaman müsaitse o zaman oldu düğün. ve 2011 aralık sonunda fln tutmuştuk biz salonu, düğün 2012 eylüldeydi. o zaman bile bir çok beğendiğimiz salon ekime kadar full doluydu. biz de başka salon bakmak zorunda kalmıştık. o yüzden elinizi çabuk tutun, insanlar çatır çatır evleniyor istediğiniz salonu tutmak istiosanız acele edin
Ve her anın tadını çıkartın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…