- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.041
Vallahi ıspartalı oldum kız çok seviyorum orayı bayılıyorum hatta hiç dönmek istemiyorum :) öğrendim bile arabayıda ben kullanıyorum hepalıştım
Teşekkür ederim fıstıgım yorumuna diğer topiğede yazmıstım ayakkabı ve cantan siyah olursa daha iyi olur diyenler oldu ama genel olarak çok begendiler bluzu pantolonu..
Siyah ayakkabım var ama biraz büyük gibi duruyor,, tam içime sinse sanırım tercih ederdim ama bunları giyersem çok saçma olmaz herhalde :26:
Bakayım diğer tarafta ne yazmışlar
yok canım yok saçma olmaz. ayakkabı rengin çok güzel bence. hem büyük ayakkabı kesinlikle giyme çok komik duruyor. bluz ve pantolonu bnde beğendim canım çok beğendim:) bizimlesinn diyorummm
canım parlak olduğu için zaten fotoğrafta tam çıkmaz rengi koyu çıkar hep ama gerçekten çok güzel hepsi ben çok beğendimmm
Yasemin ben begendim canım ayakkabı çanta siyah çok kapatır bence vizon gayet iyi duruyor
____________________________77______________________________
_____________________________________I G D I R _____________________________________________
SAYGILAR EFENDİM...
:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Valla doğru dedin Zeynom zaten alışkanlık yaptı artık onlar bizi bıraksa biz bırakmıyoruz :))
Bende yeni geldim ama yarın gece tekrar gidiyorum Istanbula. Yarim burnundan ameliyat olacak.
Şafak;273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?