91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

yok canım yok saçma olmaz. ayakkabı rengin çok güzel bence. hem büyük ayakkabı kesinlikle giyme çok komik duruyor. bluz ve pantolonu bnde beğendim canım çok beğendim:) bizimlesinn diyorummm

yok canım yok saçma olmaz. ayakkabı rengin çok güzel bence. hem büyük ayakkabı kesinlikle giyme çok komik duruyor. bluz ve pantolonu bnde beğendim canım çok beğendim:) bizimlesinn diyorummm

Heh diğer kızlarda saçma olmaz yanlız siyah olsaydı çanta ve ayakkabı daha iyi olur dedilerdi..
Evet ya ayakkabı biraz büyük gibi rahat edemem onunla Bu vizon-kave karısımı olan ayakkabım cuk diye oturuyor ayagıma,, çantamda aslında o kadar koyu değil fotoda koyu durmuş.. Dur bakayım orjinal rengini eklemeye çalışayım..
Teşekkür ederim kuzum

Biraz daha şöyle birşey canım renk. Çok koyu değil.

pardon pardon 76 olacak

Bu havaların erken kararması da daraltıyor beni.4 de havamı kararır arkadaş

Hiç sorma ya ruhum daralıyor iyice..
Çok sıkıldım ben sanırım İstanbun dan artık Isparta ya yerleşmek istiyorum inanamıyorum kendime :26:

Hayatım sayı saymakla geçiyor..
Düğün şafağım; 276

Hep öyle
Neyse ki askerlikten güzel düğün şafağı

Fıstıklarım ben bu gece yine Isparta yolcusuyum
Kendinize iyi bakın sizleri seviyorum

Herkes evlilik şafağı sayar ben atama.
Hep diyorum var bende bi terslik

Bitecek mi bu şafaklar,askeri say bilmem neyi say evliliği say olur ki çocuğu say say babam say.Heral bu yüzden ilk saymayı öğretiyorlar bize matematikte
Sonraki öğrendiğimiz karekökler rasyoneller pek işimize yaramıyor zaten

Valla doğru dedin Zeynom zaten alışkanlık yaptı artık onlar bizi bıraksa biz bırakmıyoruz :))

Bende yeni geldim ama yarın gece tekrar gidiyorum Istanbula. Yarim burnundan ameliyat olacak.

Şafak;273

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…