91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

tebrik ederim kübracım daha nice yıllara inşallah

kızlar bir iki bir iki ev bakmaya başladık .. şimdilik ben netten bakıyorum mehmet gidiyor konuşuyor eğer heh bu olabilir dediğimiz ev olursa derhal gideceğim
zaten sevgililer günüde orada olacağım birliktede gezer ararız artık hayırlısıyla bulalım biran evvel
ev bu bir kere alınıyor çokta kolay olmuyor seçmek şimdiye kadar 1 2 tane eledik

Telefondan kkya girmekte ayrı bir zevkmiş yahu... Bu zamana kadar neden keşfedememişim ben bunuu. Bundan sonra sık sık girebilirim topigeeee:))))))

Yasemin sıra ev secmeyemi geldi süper ya. Birlikte yaşayacagınız evi secmek aramak bulmak ne kadar hoşşş.

Canım girinde nerden girerseniz girin
Ben kendi telefonumdan giremiyorum açılmıyor ya , aşkım hediye telefon almış bana şu akıllı denenler onlardan girerim herhalde
Bazen açmak istiyorum üşeniyorum telden olsa hop gircem

Yasemin sıra ev secmeyemi geldi süper ya. Birlikte yaşayacagınız evi secmek aramak bulmak ne kadar hoşşş.

Geldi canım geldi çok güzel hakikaten helede Şubat ayında gideceğim el ele bakmak eminim daha keyifli olcak darısı başınıza inşallah

Androidler giriyorr bende telefonumu degiştim süper oldu bu kk isiii artık kk elimin altındaa
Geldi canım geldi çok güzel hakikaten helede Şubat ayında gideceğim el ele bakmak eminim daha keyifli olcak darısı başınıza inşallah

Süperr yaaa sabırsızlıkla evlenmeni bekliyorumm Yaseminnnnn
Evlenip kk ya girip evlilik hakkındaki düsüncelerini merak ediyorummm
Evlenn artıkk Yaseminnnnnnn

Buda aşkımınn bana aldıgıı ceketttt
sizlerle paylaşmak istedim kızlarrrrrrr

Yasemin ne güzel haberler veriyorsun kuzum ya masallah.. Kubra senin de ceketin çok güzelmiş çok beğendim. Bi ara sana birşey soracağım..
Bende çalışmaya devam hayatımda hiçbir değişiklik yok. Haftaya bugün doğum günüm belki nişanlım gelir de güzel birşey olur. Aklımdasınız, Öpüyorum sizi..

Çatlak seni bende bekliyorum valla evlenmemi büyük bir sabırsızlıkla hemde
Yıllardır sevdiğin adamla her gün uyumak ve birlikte uyanmak fikri eminim çok harika birşey Uyandıgında yanında görmek paha biçilemez eminim buna
Evleneyim ben artık Kübraaaa

Ceketin çok güzel canım güle güle kullan

Sağolasın cnaım sırası geldiği zaman hepimiz paylaşalım hayırlısıyla
Gelir gelir enişte uygun olursa muhakkak gelir
Bende seni öpüyorum canım Bugün izinli misin ?

Teşekkürler kızlarrr:)))
Ezgi ne soracaksın merak ettım canım

101 gün sonra evli ve mutlu oluyorum inşAllah :103:

bu günümü uykuyla geçirdim yaa

Son düzenleme:
anladım canım nasıl alıştın mı işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…