- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.381
Vay be şaka maka 2 yıl oluyor dimi tanışıklığımız
Hadi bakalım inşallah
Evet yaaaNe yollardan, yıllardan geçtik biz
İnşallah bi öteye taşırız dostluğumuzu kuzum, kınana gelmeyi çok istiyorum nasipse..
O zamanlar bi gelsinde..
Ayy Yaseminnn benim içinn üşenmeyipppppp tek tekk çeyiz resimlerini eklemişşinnn
Çok tskk ederimm
Herbiri çok güzel seçimlerinin
Agız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah'ımm
Yemek masası cok hoş cok güzel secimler yapıyorsun Yasemin
Hele bir evlendee evinin kurulu resmini cekersin bizlereee
Öylee merakk ediyorum kiii
seçimler süperr
kızlarr gelinliklerede bayıldım bu arada
Gelinlikte dantel detayına bayılıyorum
Çok asilllllll
Merhaba kızlar.Tickerimden de anlaşılacğı üzere asker yolu beklemekteyi ve yolum daha çoooook uzun ne yazık kiAma uzun bi süredr en baştan sona kadar yazdıklarnızı ara ara okumya çalıştım.Ve sonra dedim ki 'Geçiyormuş be Merve'
Cidden geçecek dimi bitecek bu günler,bunu sizn topiğinzi gördükten sonra daha da çok benimsedim.Evlilik planları yapanlar,evlenecek olanlar var.Size öylr imrendim ki..İnşallah Allahm bize de bu güzel günleri gösterir.Sizn hepinize de kocaman mutluluklar dilerimm
Tamda yazmıştım canım ne okudum bakim diye :) Geçiyor be Merve hep duacı ol sen geçiiiiiip gidiyor .. Hırpalama kendini askerinde öyle ..
Geçecek tabi bak bize biz bunun en iyi örnekleriyiz,,, bu topikte askerlik şafağı saydık şimdi düğün şafaı sayıyor eşya bakıyoruz gelinlik bakıyoruz :)
Sana hiç bitmicek gibi geliyor biliyorum canım hiç üzülme .. Mutlu ol aslında büyük bir engel çıkıyor aradan
Valla artık karar verdim kabul edersenz arada burda takılıp moral bulmak istiyorumm:)) Aslında iyi yönden bakmaya çalışıyorum önumuzdeki koskoca bi engel deortadan kalkacak böylelikle.Ama işte bazen insan umutsuzlğa kapılıyor.Sanki bidaha hiç göremicek,sanki hep böyle elim kulağmda telefon bekleyip durcakmışm gibi geliyo.Sarılamıcakmışım gibi..Bi an çok iyi bi an çok kötü oluyorum.Ama ilk günlere nazaran ohoo çoook çok iyiyim.Sizin bu hallernzi görmek şuan bana umut oldu.Bu arada tanışalım Ben Merve Trabzondaym okuyorum canım sen nerdesn neler yapıyorsn okuldu işti vs?:)
Neden kabul etmeyelim canım istediğin zaman uğra.Bütün dediklerini iyi biliyor ve anlıyorum ama öyle olmıcakÜzülme..
Ben Yasemin memnun oldum çalışmıyorum canım Rizeliyim bende :) İstanbuldayım.
Evlilik hazırlığı malum yok canım çalışmıyorum..İş hiç düşünmedim gidicem diye,,
Ahh ahh bende görücem inşallah o hazırlıkları
Çok memnun oldum Yasemincim,Rize mi ?Rize şurdan şuraya ya 45 50 dk bi şey bize:) Ben aslen konyalıym ama okumaya geldik buraya 2 3 sene daha burdayz bakalım.İş çeklcek gibi değil bana kalsa evımn kadını çocuklarmn anası moduna razıym ama bu kadr kazanıp çalışmışken bi mesleğim ve ekonomk özgürlüğm olsun isterim tabikiii:)
Ne zaman sizin düğünn?
Sen benim hüzün yanımsın.
Sensizken anlamını yitirdiğim hayatımsın.
Bütün kelimelerime yüklediğim anlamsın.
“Sen” diye başlayıp da bitiremediğim üç noktamsın.
“Sen, sen ille de sen” diye durup durup nefes aldığımsın.
“Sen varsan ben varım” dedirtecek kadar kendimi hiçe saydığımsın.
Kaderi kaderime yazılsın diye her gün yalvardığımsın. Aklımda, yüreğimde ve duamda olansın.
Sen benim hüzün yanımsın.
Bakışına hasret kaldığım, sesine özlemle bağlandığımsın.
Özlemim, hasretim, bakmaya doyamadığımsın.
Bahtıma doğanımsın.
Olmazsa olmazsımsın.
Sen tarifi imkansız aşkımsın. Cansın… Candasın…
Canımdan öte canımsın!
O kadar benimsemişim ki seni varlığımızı o kadar bir tutmuşum ki sensiz yaşamam olanaksız.
Kurdugum cümleler yetersiz.
Sanki bir ömür boyu buradaymışsın gibi başı ve sonu belirsiz gibi dipsiz bir kuyu gibi..
Sonumuz yok bizim...
25.o1.2o1o- ∞
İnş canım...
Çalışmadan olmuyor hayat dönmüyor tabi bi ara çalışıyordum ayrıldım zaten evlilik var şimdi çalışmayı düşünmüyorum 1 2 sene .. Evliliğin keyfini sürmek istiyorum nişanlımda böyle düşünüyor keyfine bak diyor :)
Çalışırsamda eşimle çalışırım zaten..
Ne olursa olsun mesleğini al eline bende Fotoğrafçılık mezunuyum..
11 Mayıs canım
Yaş kaç bu arada
Süpermiş çok severim fotoğraf çekmeyi ama tabi öyle kendi çapımdaa,Bende hukuk okuyorum artık açar büromu otururum başında napiim:)
Canım ben 19 yaşındaym bikaç ay sonra ver elini 20.Çok az kalmış şimdi heyecan doruktadır sende. Senin yaş kaç dur tahmın edeyim 22 ya da 23:)
Evet canım tutturdun 24ümden giidiyorum
Az kalmış dimi bazen bana çok gibi geliyor
15 aydan sonra artık bana tekli sayılar çok az geliyo 3 ay falan hele azın da azı:)) artık düğün fotoğraflrnı bekliyoruz ben bile bi an heyecanlandm şu çeyizdi koltuk tencereydi görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?