91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

2ay sonra 2 yıl olcak nasipse:) biz daha küçüğüzz(ufal da cebime gir dedğini duyar gibiyim) Zaten ben okulu kazandm falan derken en güzel zamanlarımzı ayrı geçirdik,işte şimdi de bu askerlik olayı ah biz ne zman kavuşcaz.Gerçi sürekli düp dibe olmadğmz için ayrılığa alışmak zor olmadı gelince acısını çıakrtırz artık deyip avutuyorum kendimi.Yasemincm ben çıkayım uykum geldi baya bi,tanıştığma da çok memnun oldum yarın girince buraya da uğrayacağm mutlaka iyi gecelerrr:)

Maşallah canım nice yıllarınız olsun inşallah.. Yok küçük değilsiniz be canım biz birbirimizi tandıgımız zamanlarda ben 16 17 yaslarımdaydım ..
Bende memnun oldum canım uğra arada

şafağım bizimkine göre bugün 116 ,askeriyide öyle gözükküyormuş orası öyle diyrsa doğrudur dimi kızlar

Son düzenleme:
Merhba arkadaşlar. son bir kaç gündür bende sizin topikte dolaşyrum. mümkün olduğunca okudum şuan 1307. sayfadayım
Ezgi yi yasemin i mercem i hatta phnex sanrım, özgeyi.. hepinizi tanıdım nerdeyse. yemin törenlerinizi, plakalarınızı,kavusmalarınızı, sözünüzü ve nişanınızı gözlerim dolaaaa dolaa okudum. bana öyle moral oldu ki.. he bu arada o nişan fotoğraflarını bende cok merak edyrum .. . biliyrummm mehmet kızıyo toipğe koyamyrsun :):)
bu arada bende kendimi tanıtayım.21 yaşındayım adım Bahar. İzmitliyim. Yarim Çanakkale de asker Şafak 301 :)

Ne güzel mehmetin bu işlerle ilgilenmesi sana yardımcı oluyordur canım işte
Tv üniteside süpermiş kuzum yaa bende bayıldım bu takıma inşallah canlı canlı da beğenirsin

Allah kavuştursun Merve, şimdi sana zaman geçmiyordur ama birgün bir bakıcaksın şafak doğan güneşş

Bahar sanada Allah kavuştursun.. Askerin çanakkalede nerde benimki de çanakaklede yapmıştı

Çanakkale Gelibolu da.

şafağım bizimkine göre bugün 116 ,askeriyide öyle gözükküyormuş orası öyle diyrsa doğrudur dimi kızlar

Doğrudur canım yazıcı bilir zaten dogrusunu.

Merhaba canım :) Tanınmışız öylemi ne güzel Yasemin ben oluyorum :) Hoşgeldin sayfamıza ne güzel moral olmuş sana .. Ben bile arada geriye bakar dururum hüzünlenirim zor günlerdi ama geride kaldı :)
Oy oy oy evet topiğe koyamıyorum canım geçenlerde çok merak eden arkadaşlar olmuştu kıyamayıp bir iki kare koymuştum ama kaldırdım ..
Memnun oldum canım,, 3 ay kadar önce İzmitteydik bi arkadaşımızın düğününde :) Bende Çanakkalede okudum üniversiteyi :)

İnşallah Ecemim bende beğenmeyi çok istiyorum

evet gelmişsin izmit e okdum o syfaları :) bende cok memnun oldum. okudukca zaman da geciyo, beklemek zor olsa da cok güzel gnler gecirmişsinz.

evet gelmişsin izmit e okdum o syfaları :) bende cok memnun oldum. okudukca zaman da geciyo, beklemek zor olsa da cok güzel gnler gecirmişsinz.

Ay canım maşallah nasıl okudun kıs o kadar sayfaları
Evet canım burda çok alıştık birbirimize,, 91lerin askerlik bittikten sonra sohbet olarak devam eden topiği biz olduk :)
Her arkadasımız cok sık giremiyor ama Ezgiyle ben en aktif sanırım

genelini okudum :) Evet en cok gördüğüm ikinzsiniz zaten :)
Çooook mutlu olun inş. Mutluluk yakışır, bu kadar zamana

genelini okudum :) Evet en cok gördüğüm ikinzsiniz zaten :)
Çooook mutlu olun inş. Mutluluk yakışır, bu kadar zamana

Maşallah Evet dediğim gibi ben zaten buraya girmeyince kendimi eksik hissediyorum
İnşallah canım mutlulugu hepimiz hakediyoruz :)

Maşallah Evet dediğim gibi ben zaten buraya girmeyince kendimi eksik hissediyorum
İnşallah canım mutlulugu hepimiz hakediyoruz :)

dimi dimiiii.Rabbim hep hayrılısını versin..Ayrıca askerlik bittikten sonra bi kaç arkdş dağılımş.Açkıçası ben bile bozuldum bu durma
hala bu tpkte olan arkadaşlarıda tebrik ederim.

dimi dimiiii.Rabbim hep hayrılısını versin..Ayrıca askerlik bittikten sonra bi kaç arkdş dağılımş.Açkıçası ben bile bozuldum bu durma
hala bu tpkte olan arkadaşlarıda tebrik ederim.

Evet canım malesef öyle oldu
Askerini alan kaçtı diyorum ben bu duruma
Teşekkür ederiz :115:
Bu topikte arkadaşlar hamile oldugumu ögrendim demeyide cok istiyorum :) biliyor musun :)

103
... ne demiştim bu topik düğün şafağımıda görecek ...

Cok tesekkür ederım kızlarr... 3yılımızı devirdik. Dün görüsebildik ancak sinemaya gittik bana cok guzel bir ceket almış bayıldmmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…