- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.401
Dimi öyle ouyor canım banada öyle geliyordu :)
İnşallah canım,, sizede nasip olsun inşallah .. Bende paylaşanlara çok özenirdim herşeyin zamanı varmış demek ki :)
Kaç yıldır birliktesiniz bakim sizyaşlar 19 olduguna göre :)
2ay sonra 2 yıl olcak nasipse:) biz daha küçüğüzz(ufal da cebime gir dedğini duyar gibiyim)Zaten ben okulu kazandm falan derken en güzel zamanlarımzı ayrı geçirdik,işte şimdi de bu askerlik olayı ah biz ne zman kavuşcaz.Gerçi sürekli düp dibe olmadğmz için ayrılığa alışmak zor olmadı gelince acısını çıakrtırz artık deyip avutuyorum kendimi.Yasemincm ben çıkayım uykum geldi baya bi,tanıştığma da çok memnun oldum yarın girince buraya da uğrayacağm mutlaka iyi gecelerrr:)
Ne güzel mehmetin bu işlerle ilgilenmesi sana yardımcı oluyordur canım işteEvet bende çok sırıttığını düşünmüyorum ama belki değişir .. Yok anam yok koltuklardan vazgeçmem zaten begenen bi tip değilim cnaım çıkıyor
Takımı olabilir tatlım masada da iki renk var onda da renkler aynı..
Bakalım benim adam ne diyecek oda bayılır böyle dekorasyonla ilgilenmeye o olur mu bu olur mu zevkine konforuna düşkündür eşşek
Merhaba kızlar.Tickerimden de anlaşılacğı üzere asker yolu beklemekteyi ve yolum daha çoooook uzun ne yazık kiAma uzun bi süredr en baştan sona kadar yazdıklarnızı ara ara okumya çalıştım.Ve sonra dedim ki 'Geçiyormuş be Merve'
Cidden geçecek dimi bitecek bu günler,bunu sizn topiğinzi gördükten sonra daha da çok benimsedim.Evlilik planları yapanlar,evlenecek olanlar var.Size öylr imrendim ki..İnşallah Allahm bize de bu güzel günleri gösterir.Sizn hepinize de kocaman mutluluklar dilerimm
Merhba arkadaşlar. son bir kaç gündür bende sizin topikte dolaşyrum. mümkün olduğunca okudum şuan 1307. sayfadayım
Ezgi yi yasemin i mercem i hatta phnex sanrım, özgeyi.. hepinizi tanıdım nerdeyse. yemin törenlerinizi, plakalarınızı,kavusmalarınızı, sözünüzü ve nişanınızı gözlerim dolaaaa dolaa okudum. bana öyle moral oldu ki.. he bu arada o nişan fotoğraflarını bende cok merak edyrum .. .biliyrummm mehmet kızıyo toipğe koyamyrsun :):)
bu arada bende kendimi tanıtayım.21 yaşındayım adım Bahar. İzmitliyim. Yarim Çanakkale de asker Şafak 301 :)
Ne güzel mehmetin bu işlerle ilgilenmesi sana yardımcı oluyordur canım işte
Tv üniteside süpermiş kuzum yaa bende bayıldım bu takıma inşallah canlı canlı da beğenirsin
Allah kavuştursun Merve, şimdi sana zaman geçmiyordur ama birgün bir bakıcaksın şafak doğan güneşş
Bahar sanada Allah kavuştursun.. Askerin çanakkalede nerde benimki de çanakaklede yapmıştı
şafağım bizimkine göre bugün 116 ,askeriyide öyle gözükküyormuş orası öyle diyrsa doğrudur dimi kızlar
Merhba arkadaşlar. son bir kaç gündür bende sizin topikte dolaşyrum. mümkün olduğunca okudum şuan 1307. sayfadayım
Ezgi yi yasemin i mercem i hatta phnex sanrım, özgeyi.. hepinizi tanıdım nerdeyse. yemin törenlerinizi, plakalarınızı,kavusmalarınızı, sözünüzü ve nişanınızı gözlerim dolaaaa dolaa okudum. bana öyle moral oldu ki.. he bu arada o nişan fotoğraflarını bende cok merak edyrum .. .biliyrummm mehmet kızıyo toipğe koyamyrsun :):)
bu arada bende kendimi tanıtayım.21 yaşındayım adım Bahar. İzmitliyim. Yarim Çanakkale de asker Şafak 301 :)
Doğrudur canım yazıcı bilir zaten dogrusunu.
Merhaba canım :) Tanınmışız öylemi ne güzel Yasemin ben oluyorum :) Hoşgeldin sayfamıza ne güzel moral olmuş sana .. Ben bile arada geriye bakar dururum hüzünlenirim zor günlerdi ama geride kaldı :)
Oy oy oy evet topiğe koyamıyorum canım geçenlerde çok merak eden arkadaşlar olmuştu kıyamayıp bir iki kare koymuştum ama kaldırdım ..
Memnun oldum canım,, 3 ay kadar önce İzmitteydik bi arkadaşımızın düğününde :) Bende Çanakkalede okudum üniversiteyi :)
evet gelmişsin izmit e okdum o syfaları :) bende cok memnun oldum. okudukca zaman da geciyo, beklemek zor olsa da cok güzel gnler gecirmişsinz.
Ay canım maşallah nasıl okudun kıs o kadar sayfaları
Evet canım burda çok alıştık birbirimize,, 91lerin askerlik bittikten sonra sohbet olarak devam eden topiği biz olduk :)
Her arkadasımız cok sık giremiyor ama Ezgiyle ben en aktif sanırım
genelini okudum :) Evet en cok gördüğüm ikinzsiniz zaten :)
Çooook mutlu olun inş. Mutluluk yakışır, bu kadar zamana
MaşallahEvet dediğim gibi ben zaten buraya girmeyince kendimi eksik hissediyorum
İnşallah canım mutlulugu hepimiz hakediyoruz :)
dimi dimiiii.Rabbim hep hayrılısını versin..Ayrıca askerlik bittikten sonra bi kaç arkdş dağılımş.Açkıçası ben bile bozuldum bu durma
hala bu tpkte olan arkadaşlarıda tebrik ederim.
Evet canım malesef öyle oldu
Askerini alan kaçtı diyorum ben bu duruma
Teşekkür ederiz :115:
Bu topikte arkadaşlar hamile oldugumu ögrendim demeyide cok istiyorum :) biliyor musun :)
Anaam, inşallaah inşaaalllahh. 105 gün nedir .gelir cabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?