- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.621
Tabiii alabilirsinn zaten onun için koydumm
Uzun muu gerçektennnnn
Uzatmak icin neler yapmadım kiii
Çokk teşekkürlerrrr
ben de özledim walla, netimde problem var, o yüzden cewaplarım biraz geç geliyor kusura bakma
geçmişi okuyamadım, ne zaman istiyorlar canım seni
iyiyim çok şükür, eve gitmek için saatleri sayıyorum walla
hoşbuldum yasemincim, geçmişi okuyamadım ama bakarım birazdan, netim normale dönünce
napıyorsun ne var ne yok?
evet denk gelemiyoruz canım yaa, face açık aslında benim sürekli ama orda da görmüyorum seni ... hoşbuldum tatlımDeryaaa hoşgeldinnnnnnnn
Ben bayadırr denkk gelemiyorumm sana yaaa
ayy çok az kalmış canım benim yaa, ne güzelllNe demek canımm önemli değillBu cumartesi geliyorlar kısmetse
Yaa sayarsın tabi kocana kavuşucaksınnn çünkü
ayy ne güzelllne olsun canım çarşamba günü aşkıma gidiyorum iyice hızlanıyoruz az kaldı eşya falan bakcaz ev bakcaz :)
evet denk gelemiyoruz canım yaa, face açık aslında benim sürekli ama orda da görmüyorum seni ... hoşbuldum tatlım
naber nasılsın? senin adına da çok sevindim, artık sevdiceğinle birlikte bir hayat için ilk adımları atıyorsunuz siz de di mi?
ayy çok az kalmış canım benim yaa, ne güzelll
inşallah çok güzel geçer herşey.
Evet kocama kavuşacağım, çok hasret kaldım yaa, dün geceden beri görmüyorum, gece çalışıyor bu haftaanca akşamları bikaç saat görüşebiliyoruz işte:26:
ayy ne güzelllepey kalırsın o zaman bu sefer. bir çok işi halleder öyle dönersin gelinliğini beğendin mi?
evet denk gelemiyoruz canım yaa, face açık aslında benim sürekli ama orda da görmüyorum seni ... hoşbuldum tatlım
naber nasılsın? senin adına da çok sevindim, artık sevdiceğinle birlikte bir hayat için ilk adımları atıyorsunuz siz de di mi?
ayy çok az kalmış canım benim yaa, ne güzelll
inşallah çok güzel geçer herşey.
Evet kocama kavuşacağım, çok hasret kaldım yaa, dün geceden beri görmüyorum, gece çalışıyor bu haftaanca akşamları bikaç saat görüşebiliyoruz işte:26:
ben de iyiym canım.
Sagoll iyiyimm sen nasılsınnn
Evlilikk nasıl gidiyorr
İnsallahh yaza Allah kısmet edersee birseylerr olacakk
nişanlığın çok güzeldi zaten, gerçi çok detaylı bakamadım, yoğun günlerime denk gelmişti, sonra da sen kaldırmışsın fotolarıevet canım kalırım baya iş var çünkü :)
gelinliğimi oradan bakıcam canım gittiğimde ben kiralamak istiyorum almıcam canım..
o yüzden nişanlık gibi durmadım üstünde seçenek bol nasılsa ben nişanlıgımı daha cok dert ediyodum
evet gerçekten çok zor. ilk kez onsuz uyumak zorunda kaldım, çok kötüydüAmin canımm çok sağol inşallahh..
Kıyamam evliyken özlemek daha kötüdür
evet gerçekten çok zor. ilk kez onsuz uyumak zorunda kaldım, çok kötüydüuyuyamadım zaten
evet iş olunca mecbur maalesef canım, bazı dönemler böyle olacakBu son olsun inşallahh. Ama iş olunca mecbur kalıyosun
evet iş olunca mecbur maalesef canım, bazı dönemler böyle olacak
sen napıyorsun başka? çalışmaya başladın mı tekrar?
Olsun tatlım, inşallah gönlüne göre bi iş bulursunMalesef Deryacımm istediğim gibi bir iş bulamadım daha
ben de iyiym canım.
Evlilik de çok güzel gidiyor, tavsiye ederim, çok güzel bir şey
İnşallah canım, Allah tamamına erdirsin :123:
nişanlığın çok güzeldi zaten, gerçi çok detaylı bakamadım, yoğun günlerime denk gelmişti, sonra da sen kaldırmışsın fotoları
gelinliği nasıl bişey düşünüyorsun, kafanda var mı bişeyler? işin en güzel kısmı gelinlik bakmak
sağol canım herkes begendi tepkiler hosuma gitti :)
kaldırdım ya gördün sandım canım :26:
gelinliğimi şöyle düşünüyorum bakalım bulabilcek miyim
bu tarz istiyorum dantel manyagı olarak.
Eki Görüntüle 630448 Eki Görüntüle 630449 Eki Görüntüle 630450
1.fotodakinin üstü aslında tam istediğim gibi ama eteği aşırı kabarık öyle istemiyorum.
daha sakin bi etek istiyorum.
2.fotoda çok hoş ama nişanlım giydirmez derin dekolte çok yukarda yakada sevmiyorum.
1. üst çok hoşuma gidiyor hep kalp yaka hemde üstünden dantel geçiyoor ahhh ahhh inşallah bulurum antalyayada bakıcam
evet ben de severim danteli, hatta bayılırıminşallah hayalindeki gelinliği bulursun canım
klozet takımı almayı düşünüyorum canım, çok acelesi yok ama, günlük sade bişeyler istiyorum.. tavsiyen için sağol
Canım iyi yolculuklarselamkimse yok ama ben yazayım :126:
yarın sabah 12:30da otobüsüm vaaaar Eki Görüntüle 631752
akşama Isp deyim :)
görüşmek üzere fırsat buldukça girerim yarimin laptopundan :) Eki Görüntüle 631754
sizlere haber veririm evle ilgili gelişmeleri bildiririm inşallah güzel şeyler olur :)
görüşmek üzere öpüyorum sizleri ...Eki Görüntüle 631756
yarimide çok öpcem çok Eki Görüntüle 631755
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?