- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.641
Zeynom iyilik sağlık sen neler yapıyorsun?Selam kızlar
Neler yapıyorsunuz,evlenecekler nişanlanacaklar evlenip yuvasında olanlarya da benim gibi boş gezenler
Havalar ne kadar güzel yaa biri yazdan günleri koparmış bu günlere ilikleyivermiş gibi
Aman nazar değmesin kış kasvet çekmek zor
Selam kızlar
Neler yapıyorsunuz,evlenecekler nişanlanacaklar evlenip yuvasında olanlarya da benim gibi boş gezenler
Havalar ne kadar güzel yaa biri yazdan günleri koparmış bu günlere ilikleyivermiş gibi
Aman nazar değmesin kış kasvet çekmek zor
Yaseminnn sevdiceğinin yanındaa bugünü iyi degerlendirinn nede olsaa bekar olarak geçireceginiz son sevgililer günüüüü
Ne güzel yaa
Evet canım benim ya cafedeyiz bi masaya kurulmuşum çay içiyorum şuanda :) malum iş günü biz esas cumartesi günü kutlıcaz :)Kaçamak yapcaz biraz eğirdir tarafları :)
Gülümü almış sağolsun
Seninde kutlu olsun canım benim siz neler yapıyorsunuz ?
Nasıl geçiyor günün
cidden ya bekar bekar son sevgililer günümüz :)
he kübra ne yaptın aldın mı ikeadan birşeyler
çeyiz meyiz
Çeyizlik birşeyler almadım yaa annem pecetelik siparis vermişti hani oluyoryaa peceteleri koyuyorsun birde agır bir topu var onuda üstüne koyuyorsun yaa bilirsinn o pecetelikten aldımm
6 tanede su bardağı aldım eve
Çeyiz işine henüzz girişemedim Yaseminn
Senin yesill bardaklarıı gördüm,kuzenlerime seni anlattım durdumm bakınnn dedimm bundann almıştıı şundanda şundanda
Nette gösterdi dedimm
Anladım canım güle güle kullan inşallah.
Anlaşıldı anne baya hakim bu duruma
Çeyizim biliniyor demek ki he
Zeynom iyilik sağlık sen neler yapıyorsun?
Hava bugün cidden çok güzel, ama soğuyacakmış yine sanırım:26:
Kübramm bilmezmisin beni bi batar bi çıkar karabatak misaliZeynommm nerelerdesinn sennn
Merak ettikk yoktun canımm:26:
oh oh kayıp kızlarımız çıkmış ortaya :)
teşekkür ederim Deryacım bu arada hayırlısıyla vardım yarime şimdi cafeye geçeceğiz biliyorsunuz yarim cafe açmıştı ek iş olarak.
ezgim hoşgeldin bilirim o hiç uyumadan işe gitmeyi ah ah allah kolaylık versin..
zeynoooo şiir gibi konuşmuşsun kızsonunda çıkabildin ortaya bir ara tek tabanca misali takılıyordum
arayı çok açmayalım emi kızçeler ..
gün içerisinde bir kaç ev var bakacağımız inşallah hayırlı şeyler olur dua edin kızlar.
kayınvalide ile yaşayanlara hayret ediyorum ben şuanda bile rahat edemiyorum ki nişanlı oldugum halde çünkü çok rahat bi insanım kısıtlanıyor gibiyim sağolsun hiç karışmaz ama biran evvel evimizi bulsakta onu hazırlasak..
birde kızlar beni dün gece hüzün bastı anne diye agladımyarimde nasıl sarılıyor öpüyor kokluyor düşündüm ailemi bırakıp uzaklara gelcem çok zor kızlar bu inanın çok zor .. maddi durumlar dahada iyi olursa bir kaç sene sonra istanbula gitmeyi istiyoruz.
ne kadar da olsa istanbul istanbuldur .. ailem orada mehmet çok üzülüyor ailemi bırakıp gelceğim için ama şimdilik yapcak birşey yok anca sihirli değnek gerekir ..
helede düğün yaklaştıkça daha kötü oluyorum geçen gelişlerimde hiç aglamdım dün gece boguldum resmen anlatamıyorum psikolojimi.
ezgiiiiiiii sen anlarsın canım biraz daha yaklaşsın düğünün anlıcaksın.
sanırım düğün yaklaştıkça daha mutlu oluyorum ama bir o kadar da boguluyorum.
nasıl birşey bu
allah hepimize yardım etsin..
Ay Yaseminn ne anlatacağımm sanaa ama burda olmazz
Sevgililer gününüz kutlu olsun kızçelerr
Napam kuzum ya boş gezenin boş kalfası bi orda bi burda gün geçiriyorum
Kübramm bilmezmisin beni bi batar bi çıkar karabatak misali
Kuzenler neneler dayılar akrabaarl gezip durdum
Sen ne yaparsın duydum ki yaza bir hazırlık var
Yazemin canım benim inş gönlüne göre güzell bir ev bulursun,zaman gelirde bu kasvetli duygulardan da kurtulursun inş
Napam kuzum ya boş gezenin boş kalfası bi orda bi burda gün geçiriyorum
Kübramm bilmezmisin beni bi batar bi çıkar karabatak misali
Kuzenler neneler dayılar akrabaarl gezip durdum
Sen ne yaparsın duydum ki yaza bir hazırlık var
Yazemin canım benim inş gönlüne göre güzell bir ev bulursun,zaman gelirde bu kasvetli duygulardan da kurtulursun inş
Ecemmmmmmmmm
Haftasonuuu geldiiiiii:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?