91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Zeynom iyilik sağlık sen neler yapıyorsun?
Hava bugün cidden çok güzel, ama soğuyacakmış yine sanırım:26:

Zeynommm nerelerdesinn sennn
Merak ettikk yoktun canımm:26:

Merhaba kızlar.. Uğrayamadım buralara kaç gündür. Salı gecesi ıstanbula gittim az öncede ızmire geldim. Bu uykusuzlukla işe gideceğim birazdan
Gelişme var mı okuyamadım ama umarım güzel haberler verilmiştir. Opuyorum sizleri.

oh oh kayıp kızlarımız çıkmış ortaya :)
teşekkür ederim Deryacım bu arada hayırlısıyla vardım yarime şimdi cafeye geçeceğiz biliyorsunuz yarim cafe açmıştı ek iş olarak.
ezgim hoşgeldin bilirim o hiç uyumadan işe gitmeyi ah ah allah kolaylık versin..
zeynoooo şiir gibi konuşmuşsun kız sonunda çıkabildin ortaya bir ara tek tabanca misali takılıyordum
arayı çok açmayalım emi kızçeler ..

gün içerisinde bir kaç ev var bakacağımız inşallah hayırlı şeyler olur dua edin kızlar.
kayınvalide ile yaşayanlara hayret ediyorum ben şuanda bile rahat edemiyorum ki nişanlı oldugum halde çünkü çok rahat bi insanım kısıtlanıyor gibiyim sağolsun hiç karışmaz ama biran evvel evimizi bulsakta onu hazırlasak..

birde kızlar beni dün gece hüzün bastı anne diye agladım yarimde nasıl sarılıyor öpüyor kokluyor düşündüm ailemi bırakıp uzaklara gelcem çok zor kızlar bu inanın çok zor .. maddi durumlar dahada iyi olursa bir kaç sene sonra istanbula gitmeyi istiyoruz.
ne kadar da olsa istanbul istanbuldur .. ailem orada mehmet çok üzülüyor ailemi bırakıp gelceğim için ama şimdilik yapcak birşey yok anca sihirli değnek gerekir ..
helede düğün yaklaştıkça daha kötü oluyorum geçen gelişlerimde hiç aglamdım dün gece boguldum resmen anlatamıyorum psikolojimi.
ezgiiiiiiii sen anlarsın canım biraz daha yaklaşsın düğünün anlıcaksın.
sanırım düğün yaklaştıkça daha mutlu oluyorum ama bir o kadar da boguluyorum.
nasıl birşey bu

allah hepimize yardım etsin..

Yaseminnn sevdiceğinin yanındaa bugünü iyi degerlendirinn nede olsaa bekar olarak geçireceginiz son sevgililer günüüüü
Ne güzel yaa

Yaseminnn sevdiceğinin yanındaa bugünü iyi degerlendirinn nede olsaa bekar olarak geçireceginiz son sevgililer günüüüü
Ne güzel yaa

Evet canım benim ya cafedeyiz bi masaya kurulmuşum çay içiyorum şuanda :) malum iş günü biz esas cumartesi günü kutlıcaz :)Kaçamak yapcaz biraz eğirdir tarafları :)
Gülümü almış sağolsun
Seninde kutlu olsun canım benim siz neler yapıyorsunuz ?
Nasıl geçiyor günün

cidden ya bekar bekar son sevgililer günümüz :)

he kübra ne yaptın aldın mı ikeadan birşeyler
çeyiz meyiz

cidden ya bekar bekar son sevgililer günümüz :)

Napayım bugün malüm hafta içi samet işte buluşup görüşemiyoruzz
Olsunn sevene hergün sevgililer günüüü,gönüllerimiz bir olsun yeterr
Temizlik yaptım pc başına kuruldum bende

he kübra ne yaptın aldın mı ikeadan birşeyler
çeyiz meyiz

Çeyizlik birşeyler almadım yaa annem pecetelik siparis vermişti hani oluyoryaa peceteleri koyuyorsun birde agır bir topu var onuda üstüne koyuyorsun yaa bilirsinn o pecetelikten aldımm
6 tanede su bardağı aldım eve
Çeyiz işine henüzz girişemedim Yaseminn
Senin yesill bardaklarıı gördüm,kuzenlerime seni anlattım durdumm bakınnn dedimm bundann almıştıı şundanda şundanda
Nette gösterdi dedimm

Anladım canım güle güle kullan inşallah.
Anlaşıldı anne baya hakim bu duruma
Çeyizim biliniyor demek ki he

Zeynom iyilik sağlık sen neler yapıyorsun?
Hava bugün cidden çok güzel, ama soğuyacakmış yine sanırım:26:

Napam kuzum ya boş gezenin boş kalfası bi orda bi burda gün geçiriyorum
Zeynommm nerelerdesinn sennn
Merak ettikk yoktun canımm:26:
Kübramm bilmezmisin beni bi batar bi çıkar karabatak misali
Kuzenler neneler dayılar akrabaarl gezip durdum
Sen ne yaparsın duydum ki yaza bir hazırlık var

Yazemin canım benim inş gönlüne göre güzell bir ev bulursun,zaman gelirde bu kasvetli duygulardan da kurtulursun inş

Ay Yaseminn ne anlatacağımm sanaa ama burda olmazz

bi ara msn de buluşak o zaman merak ettim

Sevgililer gününüz kutlu olsun kızçelerr

teşekkürler fıstık seninde

inşallah canım benim o kadar sıkıldım ve bunaldım ki sana anlatamam boguluyorum

Merak ettik vallahiii neysekii döndün aramıza karabatakk
Hazırlık mı yok daha nelerr
Daha çok canım yaaaa:26:
Sen neler yaptın bakayımmm

Yaseminnnnnnnnn
Ne yaptınız bakayım ev işiniii çiftee kumrularrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…