91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Yaseminnnnnnnnnnn
Kübraaaaaaa
kübraaaaaaaaaaaaa
Nilüfeeerrrrrrr

Oh oh bende öyle yapmış birkaç hafta öncesinden belirlemiştim :)
Benim saçlarım fönlüydü canım :)
Tadını çıkar okadar güzel ki anlatamam sana yaşayınca anlarsın.
Kızınız Yasemini oglumuz Mehmete istiyoruz dediler ya ayyyyyyyy kalbim çıkcaktı
Topuklularla kahveleri verirken inşallah dedim dökmem benim oglanda beni süzüyordu çok heyecanladım
Saf gibi heyecandan onun kahvesini vermeyi unutuyordum ya Sonra he al canım pardon dedim merak etme tuz yok dedim

Şafağım atarsa 88 oluyor ama ticker bu gece 3 aydan düşüyoooooooor :119::119::119::119::119: Şubat 28 sağolsun

Resimlerii bizdee görürüz degil mii isteme törenindenn
Merak ederimm ben şimdiii
Saç modelleriii senin içinn araştırabilirimmmm
Birbirimize yardımcıı olmak lazımmm
Özel albüm yaparım canımm sizin içinn
Çok sevinirim valla tatlımmm

Off Yasemin bende kahveleri dökücem diye çok korkuyorum ki çok sakarımdır üzerine birde heyecann
İsteme söz bir arada olucak zaten yüzüklerimiz var ama formaliteden söz yapılacak işte
Saçlarım düz zaten hep öyle olduğu için değişik bişey olsun istiyorumm :44:

Kuzenimin nisanında bi saç modeli yaptrmıştım cok sadee istersen sana onu gösterebilirimm ecemm fikirr olurr

Nasılsın canımm

iyiyim ben canım, sen nasılsın dün yarimle bir güncük bir mehtap yaşadık sizlerde ne var ne yok? ana topice çok az uğruyorsunuz artık

yasmiiin isteme kısmı süpper bir şey olmalı

Birşey olmaz korkma oy ben ne sancılar çekmiştim
Heyecandan çikolatayı bile zor açtım
Ama çok güzel inan ki

iyiyim ben canım, sen nasılsın dün yarimle bir güncük bir mehtap yaşadık sizlerde ne var ne yok? ana topice çok az uğruyorsunuz artık

Evet nilüfercim harika birşeyyyy rabbim nasip etsin :)
Yarimi elimde çiçekle gördüm ayyyyy süper ya süper bir kez daha aşık olmuştum kapıyı ben açtım ilk o çıtkı merdivenlerden çok heyecanlıydık ya

Ecemmm ,, senin için bir albümm yaptımm bakabilirsinn saç modelimeee

Selam Derya hoşgeldin canım klozet takımıyla ilgini sorunu yanıtladım canım ama geçmiş sayfalarda kaldı

Ders calışmaktan o kadar yoğundum kii buraya bilee uğrayamadımm
Artıkk uğrayabilirimm canımm
Oh negüzelll iyi gelmiştirr bir günddee olsaaa

amin canım ya inşallah ben kendimi senin yerine koydum da şimdi o sahne, ben, mehmet... bayılırdım heralde şimdiden heyecan yaptım :26: benim çıkmam gerek canlar ablam mehmetten yeni ayrıldım üzgünüm diye sinemaya davet etti beni kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Selam canım çok iyi yaptın denk gelemiyoruz bir türlüü.. Özledimmmm valla nasılsınnn ?
ben de özledim walla, netimde problem var, o yüzden cewaplarım biraz geç geliyor kusura bakma
geçmişi okuyamadım, ne zaman istiyorlar canım seni
iyiyim çok şükür, eve gitmek için saatleri sayıyorum walla

Selam Derya hoşgeldin canım klozet takımıyla ilgini sorunu yanıtladım canım ama geçmiş sayfalarda kaldı
hoşbuldum yasemincim, geçmişi okuyamadım ama bakarım birazdan, netim normale dönünce
napıyorsun ne var ne yok?

Deryaaa hoşgeldinnnnnnnn
Ben bayadırr denkk gelemiyorumm sana yaaa

Eminim öyledir canımm.. Herşey yolunda gitsin başka birşey istemiyorum
Ecemmm ,, senin için bir albümm yaptımm bakabilirsinn saç modelimeee
Canım teşekkür ederim.. Çok beğendimm ya çok güzel maşallah senin saçlarda çok uzun
İzin verirsen eğer arkadan olan resmi kaydetmek istiyorumm seçenekler arasında olsun yoksa anlatamam kuaföre

Yok bayılmıyorsun acaba diz kapakların titriyor karnında kelebekler ucusuyoooor
E insan yarinin yanından gelince üzgün oluyor sağolsun ablan :)

Ne demek canımm önemli değill Bu cumartesi geliyorlar kısmetse
Yaa sayarsın tabi kocana kavuşucaksınnn çünkü

Tabiii alabilirsinn zaten onun için koydumm
Uzun muu gerçektennnnn
Uzatmak icin neler yapmadım kiii
Çokk teşekkürlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…