- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.601
Nasılsın canımmkübraaaaaaaaaaaaa
KübraaaaaaaYaseminnnnnnnnnnn
Nilüfeeerrrrrrrkübraaaaaaaaaaaaa
Tatlım daha önceden konuşulmuştu ama net tarih belli değildi bugün kesinleşti.
Biz hazırlıklara daha önceden başlamıştık
3 tane elbise aldım ama karar veremiyorum hangisini giysemm
Elbiseler hazır seçicem sadeceayakkabımda tamam.
Şimdi saç modeli seçmem lazım çok yapılı gibi olmayan ama güzel özenli birşey
Özel albüm yaparım canımm sizin içinnResimlerii bizdee görürüz degil mii isteme törenindenn
Merak ederimm ben şimdiii
Saç modelleriii senin içinn araştırabilirimmmm
Birbirimize yardımcıı olmak lazımmm
Off Yasemin bende kahveleri dökücem diye çok korkuyorum ki çok sakarımdır üzerine birde heyecannKübraaaaaaa
Nilüfeeerrrrrrr
Oh oh bende öyle yapmış birkaç hafta öncesinden belirlemiştim :)
Benim saçlarım fönlüydü canım :)
Tadını çıkar okadar güzel ki anlatamam sana yaşayınca anlarsın.
Kızınız Yasemini oglumuz Mehmete istiyoruz dediler ya ayyyyyyyy kalbim çıkcaktı
Topuklularla kahveleri verirken inşallah dedim dökmem benim oglanda beni süzüyordu çok heyecanladım
Saf gibi heyecandan onun kahvesini vermeyi unutuyordum yaSonra he al canım pardon dedim merak etme tuz yok dedim
Nasılsın canımm
Kübraaaaaaa
Nilüfeeerrrrrrr
Oh oh bende öyle yapmış birkaç hafta öncesinden belirlemiştim :)
Benim saçlarım fönlüydü canım :)
Tadını çıkar okadar güzel ki anlatamam sana yaşayınca anlarsın.
Kızınız Yasemini oglumuz Mehmete istiyoruz dediler ya ayyyyyyyy kalbim çıkcaktı
Topuklularla kahveleri verirken inşallah dedim dökmem benim oglanda beni süzüyordu çok heyecanladım
Saf gibi heyecandan onun kahvesini vermeyi unutuyordum yaSonra he al canım pardon dedim merak etme tuz yok dedim
Kuzenimin nisanında bi saç modeli yaptrmıştım cok sadee istersen sana onu gösterebilirimm ecemm fikirr olurr
kızlar selammmm
ecemmm yakaladım seniiii
Özel albüm yaparım canımm sizin içinn
Çok sevinirim valla tatlımmm
Off Yasemin bende kahveleri dökücem diye çok korkuyorum ki çok sakarımdır üzerine birde heyecann
İsteme söz bir arada olucak zaten yüzüklerimiz var ama formaliteden söz yapılacak işte
Saçlarım düz zaten hep öyle olduğu için değişik bişey olsun istiyorumm :44:
iyiyim ben canım, sen nasılsındün yarimle bir güncük bir mehtap yaşadık sizlerde ne var ne yok? ana topice çok az uğruyorsunuz artık
yasmiiinisteme kısmı süpper bir şey olmalı
iyiyim ben canım, sen nasılsındün yarimle bir güncük bir mehtap yaşadık sizlerde ne var ne yok? ana topice çok az uğruyorsunuz artık
yasmiiinisteme kısmı süpper bir şey olmalı
Birşey olmaz korkma oy ben ne sancılar çekmiştim
Heyecandan çikolatayı bile zor açtım
Ama çok güzel inan ki
Evet nilüfercim harika birşeyyyy rabbim nasip etsin :)
Yarimi elimde çiçekle gördüm ayyyyy süper ya süper bir kez daha aşık olmuştum kapıyı ben açtım ilk o çıtkı merdivenlerden çok heyecanlıydık ya
ben de özledim walla, netimde problem var, o yüzden cewaplarım biraz geç geliyor kusura bakmaSelam canım çok iyi yaptın denk gelemiyoruz bir türlüü.. Özledimmmm valla nasılsınnn ?
hoşbuldum yasemincim, geçmişi okuyamadım ama bakarım birazdan, netim normale dönünceSelam Derya hoşgeldin canım klozet takımıyla ilgini sorunu yanıtladım canım ama geçmiş sayfalarda kaldı
Eminim öyledir canımm.. Herşey yolunda gitsin başka birşey istemiyorumBirşey olmaz korkma oy ben ne sancılar çekmiştim
Heyecandan çikolatayı bile zor açtım
Ama çok güzel inan ki
Evet nilüfercim harika birşeyyyy rabbim nasip etsin :)
Yarimi elimde çiçekle gördüm ayyyyy süper ya süper bir kez daha aşık olmuştum kapıyı ben açtım ilk o çıtkı merdivenlerden çok heyecanlıydık ya
Canım teşekkür ederim.. Çok beğendimm ya çok güzel maşallah senin saçlarda çok uzunEcemmm ,, senin için bir albümm yaptımm bakabilirsinn saç modelimeee
amin canım ya inşallahben kendimi senin yerine koydum da şimdi o sahne, ben, mehmet... bayılırdım heralde şimdiden heyecan yaptım :26: benim çıkmam gerek canlar ablam mehmetten yeni ayrıldım üzgünüm diye sinemaya davet etti beni kendinize iyi bakın
ben de özledim walla, netimde problem var, o yüzden cewaplarım biraz geç geliyor kusura bakma
geçmişi okuyamadım, ne zaman istiyorlar canım seni
iyiyim çok şükür, eve gitmek için saatleri sayıyorum walla
hoşbuldum yasemincim, geçmişi okuyamadım ama bakarım birazdan, netim normale dönünce
napıyorsun ne var ne yok?
Eminim öyledir canımm.. Herşey yolunda gitsin başka birşey istemiyorum
Canım teşekkür ederim.. Çok beğendimm ya çok güzel maşallah senin saçlarda çok uzun
İzin verirsen eğer arkadan olan resmi kaydetmek istiyorumm seçenekler arasında olsun yoksa anlatamam kuaföre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?