- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.341
evett hiç kızmasınlar valla bizde acemiydik:86:
İzmirli asker yareni çok haklısın canımm.Ekime kadar sabredicek seninki sonra normale dönüyor havalar
Evet canım benim hayatım Gökçeada salı günü yolladım tekrar
Saol canım sende katıl sohbetimize :)
Sizi izlemek keyifliydi ama katılayım ben de :87:
ohh kızlar topic almış başını gidiyor maşallah
Sohbetiniz bol olsun
evett hiç kızmasınlar valla bizde acemiydik:86:
İzmirli asker yareni çok haklısın canımm.Ekime kadar sabredicek seninki sonra normale dönüyor havalar
Evet canım benim hayatım Gökçeada salı günü yolladım tekrar
Saol canım sende katıl sohbetimize :)
Katıl tabi canım konuşmadan zamanmı geçer :)
Saol canım hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah.Mehtap sonrası baya zor oluyor ama.Dimi canım..bu iş böyle başlar acemilik, ustalık ,, sonra olursun dede
İyi olsun da idare edicez artık napalım..tesellimiz kışları pek soğuk olmuyor muş...
Hmm ne diyeyim Allah tez zaman da kavustursun tekrar inşallahh.
yeni bir mehtap he
Geçmez..Geçmiyor da zaten ediyoruz bizde işte laf çokk....:)
Saol canım hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah.Mehtap sonrası baya zor oluyor ama.
Siz dağıtım izni kullanmadınızmı ?
Kışın çok soğuk olmuyor evet terördende uzak :)
Sizin dağıtım oldumu canım ustadamı askerin ?
Saol canım hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah.Mehtap sonrası baya zor oluyor ama.
Kışın çok soğuk olmuyor evet terördende uzak :)[/B
İnşallah rabbim bekleyen herkesi kavuştursun..Eminim öyledir canım :97:
Biz işte acemiden sonra kullandık canım..Öyle de ustalığa geçti zaten..
çkss...Henüz dağılmadık biz canım.
hmm 75 günmü sizin acemi ? İyi bir yere düşer inşallah ustası
Kışın çok soğuk olmuyor evet terördende uzak :)[/B
İnşallah rabbim bekleyen herkesi kavuştursun..Eminim öyledir canım :97:
Biz işte acemiden sonra kullandık canım..Öyle de ustalığa geçti zaten..
Anladım canımm şu yaz bitsinde rahatlayalım şafaklarımız atmış olucak baya:106:
Anladım canımm şu yaz bitsinde rahatlayalım şafaklarımız atmış olucak baya:106:
Evet tatlım bende hep onu söylüyorum..yazın günler uzun..kışın bi çırpıda geçer inşallah..sen yaşadın kış bilirsin nasıl geçiyor ?:97:
Gerçektenmi ilk defa bu kadar uzun suren acemilik duyuyorum nerde canım askerin?128 gün canım acemilik...Umarım onu diliyoruz biz de inşallah...
Evet tatlım bende hep onu söylüyorum..yazın günler uzun..kışın bi çırpıda geçer inşallah..sen yaşadın kış bilirsin nasıl geçiyor ?:97:
Valla canım ben ikinci öğretimde okuyordum okula git gel derken daha çabuk geçiyordu tabiki
Dediğin gibi günlerde uzun şimdi hiç bitmiyor valla
Gerçektenmi ilk defa bu kadar uzun suren acemilik duyuyorum nerde canım askerin?
Valla canım ben ikinci öğretimde okuyordum okula git gel derken daha çabuk geçiyordu tabiki
Doğrudur canım..
Evet kış aylarının en güzel yani gün çabuk bitiyor akşam çöküyor..psikolojik olarak kendini daha iyi hissediyorsun..
Bazen düşünüyorum da.. en zor günleri ilk zamanları yani yazın atlatmak zor ama avantajlı mı acep diyorumöyle sanırsam..askerliğin ilk günleri zaten zor e yazda uzun zor çivi çiviyi söker misali
Gerçektenmi ilk defa bu kadar uzun suren acemilik duyuyorum nerde canım askerin?
Oluyormuş işte öyle uzun acemilik canım :44: Havacı kendisi..
Bilemiyorum canım ben şuan çok zorlanıyorum ama bende çivi çiviyi sökmüyorDoğrudur canım..
Evet kış aylarının en güzel yani gün çabuk bitiyor akşam çöküyor..psikolojik olarak kendini daha iyi hissediyorsun..
Bazen düşünüyorum da.. en zor günleri ilk zamanları yani yazın atlatmak zor ama avantajlı mı acep diyorumöyle sanırsam..askerliğin ilk günleri zaten zor e yazda uzun zor çivi çiviyi söker misali
Oluyormuş işte öyle uzun acemilik canım :44: Havacı kendisi..
Bilemiyorum canım ben şuan çok zorlanıyorum ama bende çivi çiviyi sökmüyor
okulda bitti kendimi boşlukta gibi hissediyorum bütüngün yatasım var:86:
Hmm havacıların öyledir belki canım sizin usta Ankaraya çıkabilir yüksek ihtimal kütahyadamı şimdi
Valla kendimce çareler ararlar yada ne diyeyim bişeylerle teselli olma çabasındayken o düşünceye vardım
Zor geçiyor yani demek istediğim hem yaz günler uzun havalar sıcak.. askerliğimizin daha ilk ayları..
Ayy ne bileyim her türlüsü zor yahu :97: 15 ay çok uzun bir süre..
Evet malesef çok uzun bir süre.
Benim dayım binbaşı ona sordum ne zaman düşücek diye şuan öyle birşey gözükmüyor düşsede size yetişmez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?