- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.301
gün boyunca konuşacagımız ana kilitleniyorum ve o anı bekliyorum. o anın hayallerini kuruyorum.. derken o an geçip gidiyor ve ben hiç bişi anlamıyorum. uzun uzun duymak istiyorum sesini. çok özlüyorum. içimdekileri söylemek istiyorum sana ama konuştugumuz an çok çabuk bitiyo. o an dakikalar hızlı akıyor
Nasılsın canım benim ya
Nasıl geçiyor günlerin / ne bileyim tahmin ediyorum ama soruyorum işte canım benim..
iyidir canım kursa gidip geliyorum. demin konuştuk askerimle sesi iyi gelmiyordu benmde canım ona sıkıldı işte
Kimsecikler de yok
Müdavimi olarak ben buradayım
haberleri okuyayım dedim okumaz olaydım içim parçalanıyor o şehitleri gördükçe. Allahım ailelerine sabır ver
eee tabi birinin bu topic i çekip çevirmesi lazım ama diiiimiiii
İnan dünden beri öyle başım ağrıyor ki ..üzüntü sesime vurdu sesim çok kısık
Asker beklerken böyle haberleri izlemek daha çok üzüyormuş ya :85: içine girince anladım ne olduğunu
kızlar nasılsınız hafta sonu çarşı izni umudu vardı ama çarşı izni iptal olmuş . hayırlısı dedik bizde. onlar iyi olsun yeter ki
Oyy özgecim gelmiş
tabi tabi boş bırakmamak lazım arada görünmek gerek..ama senle benden başkası yok pek bi sessizlik oldu sanırsam yahu
aynen benimde canım. askerin biliyomu şehit haberlerini. yada sen söylednmi. ben konuştugumda hiç bahsetmedm oda bişi sölemedi. söylememde morali bozulmasın onlarda etkileniyolar
Evet bende bir bakayım dedim...Kimsesiz kalmasın
İzmir felaket sıcak yaaa!
kızlar bişi sorucam. şimdi ben aşkıma desemki internette bi sitede asker yarenleri var konuşuyoruz felan. kesin kızıcako yüzden hiç bahsetmiyorum bu siteden. sizin aşkınız biliyomu . ya da bilse ne der. kötü bişi degil ama ne biliyim psikolojileri orda farklı :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?