91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Allah'ım biz yoktuk sen var ettin, varlığından haberdar ettin...Bizi bağışla Allah'ım senden başka kim bağışlar ki rabbim...

Sana sığınırız, ayaklarımızı sana giden yoldan kaydırma...

Sen yaratansın,,biz yaratılan..Ey büyük Allah'ım sen herşeyin en doğrusunu bilirsin..

Şehitlerimize tekrar Allah rahmet eylesin...Peygamberimizin şefaatine nail olsunlar inşallah...

Ne kötü ne kara bulutlar var üzerimizde herşey güzel ve iyi olur inşallah...
Rabbim bizi aydınlığa kavuştur..

Çok kötüyüm içim yandı o şehitlere ahhhhh mahfoldum :85:

Nasılsın canım benim ya
Nasıl geçiyor günlerin / ne bileyim tahmin ediyorum ama soruyorum işte canım benim..

Sezgilim nerede acaba :26:
Umarım herşey yolundadır..

iyidir canım kursa gidip geliyorum. demin konuştuk askerimle sesi iyi gelmiyordu benmde canım ona sıkıldı işte

Ay canım benim ya :97:
Oda belki gündemde ki olaylardan yaşanan şeylerden etkilenmiştir..Çok kötü ya :85:
Bende konuştum da askerimle oda çok durgundu çok üzülmüş kıyamam ya ...
Onlar açısından daha zor asker onlar

Bizler için herşey çok güzel olacak inşallah canım benim..
Tüm bekleyenler için...

Bu mübarek gecede 1 polisimiz Siirt'te şehit oldu.. Allah belasını versin bu hain saldırıyı düzenleyen adı batasıca örgütün lanet olsun hepsine.

Al beni, götür kanatlarında bu gece...
Uçurup diyar diyar sev beni sevilmediğim kadar!
Unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel.
Gör beni, bulup karanlıklarda sar biraz ki doğmasın sabahlar,
al..sevgim hiç vermediğim kadar...
Unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel, gel!
Sev, iste yeminler ederim aşka
Belki bir daha hiç tutulmazlar.
İnanmasan bile gel, inandığım ne var ne yoksa hiç vermediğim kadar...

Bir gün daha bitti sevgilim...
407 <<

Kimsecikler de yok

Müdavimi olarak ben buradayım

kızlar nasılsınız hafta sonu çarşı izni umudu vardı ama çarşı izni iptal olmuş . hayırlısı dedik bizde. onlar iyi olsun yeter ki

haberleri okuyayım dedim okumaz olaydım içim parçalanıyor o şehitleri gördükçe. Allahım ailelerine sabır ver

İnan dünden beri öyle başım ağrıyor ki ..üzüntü sesime vurdu sesim çok kısık
Asker beklerken böyle haberleri izlemek daha çok üzüyormuş ya :85: içine girince anladım ne olduğunu

eee tabi birinin bu topic i çekip çevirmesi lazım ama diiiimiiii

Oyy özgecim gelmiş

tabi tabi boş bırakmamak lazım arada görünmek gerek..ama senle benden başkası yok pek bi sessizlik oldu sanırsam yahu

İnan dünden beri öyle başım ağrıyor ki ..üzüntü sesime vurdu sesim çok kısık
Asker beklerken böyle haberleri izlemek daha çok üzüyormuş ya :85: içine girince anladım ne olduğunu

aynen benimde canım. askerin biliyomu şehit haberlerini. yada sen söylednmi. ben konuştugumda hiç bahsetmedm oda bişi sölemedi. söylememde morali bozulmasın onlarda etkileniyolar

kızlar nasılsınız hafta sonu çarşı izni umudu vardı ama çarşı izni iptal olmuş . hayırlısı dedik bizde. onlar iyi olsun yeter ki

Ayy canım sorma ya bizim de yok :2: bu haftayı zor getirmiştim şimdi öteki haftayı bekle valla gıcık oldum

Tabi ki yeter ki iyi olsunlar da,,, bu kadar da olmaz ki canım aaaaa
Özledim görmek istiyorum çok

aynen benimde canım. askerin biliyomu şehit haberlerini. yada sen söylednmi. ben konuştugumda hiç bahsetmedm oda bişi sölemedi. söylememde morali bozulmasın onlarda etkileniyolar

Ben daha söylemeden kendisi bahsetti canım..iştimada komutan geçmiş karşılarına işte orada ki askerler canları pahasına çatışmaya girdiler öldüler..siz burda askerlik mi yapıyosunuz gibi sözler sarfetmiş..ne kadar sinirlendim çok gereksiz bir konuşma..orda kim olsa o görevi yapmak zorunda kalıyor ,, herkes oraya düşecek diye birşey yok..kısmet , şans meselesi........ayrıca acemiden yeni çıkan daha asker olduğunun farkında bile olmayan askerlerimizi oralarda o göreve sürüklemeleride bi garip..

Neyse rabbim görüyor ! ! !

Evet etkilenmiş askerim çok durgundu bugün iyi ama çok şükür:97:

kızlar bişi sorucam. şimdi ben aşkıma desemki internette bi sitede asker yarenleri var konuşuyoruz felan. kesin kızıcak o yüzden hiç bahsetmiyorum bu siteden. sizin aşkınız biliyomu . ya da bilse ne der. kötü bişi degil ama ne biliyim psikolojileri orda farklı :82:

Evet bende bir bakayım dedim...Kimsesiz kalmasın
İzmir felaket sıcak yaaa!

İyi yaptın canım hoşgeldin...
İzmir sıcak aldıgım yorumlara göre :97::97:
Ama burası da çok fena..çok azcık rüzgar esse şöyle bi yaprak kımıldasa ayhhh fena:96:...kış gelsin sonra ki yaz yanarsak ta yanalım :87:

.........daha önceden buraya takıldığımı bilirdi aşkım ama öyle girer çıkardım...güven olduktan sonra bişi olmaz canım benim ya..
ama çok meraklılar sorar benim ki hatta okur bakayım hatun ne döktürmüş der

ben söyledim aşkım böyle böyle tertipler var konuşuyoruz şafak attırıyoruz önce bozuldu kem küm etti...ama aşkım orda en azından kızlarla konuşmak iyi geliyor bi şekilde vakit geçirmeye çalışıyoruz dedim ama her konuşmamızda talimat verir

ben ondan bu zamana kadar birşey saklamadım asla saklamam da ...kızsa bile
öyle olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…