- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.321
.........daha önceden buraya takıldığımı bilirdi aşkım ama öyle girer çıkardım...güven olduktan sonra bişi olmaz canım benim ya..
ama çok meraklılarsorar benim ki hatta okur bakayım hatun ne döktürmüş der
ben söyledim aşkım böyle böyle tertipler var konuşuyoruz şafak attırıyoruz önce bozuldu kem küm etti...ama aşkım orda en azından kızlarla konuşmak iyi geliyor bi şekilde vakit geçirmeye çalışıyoruz dedimama her konuşmamızda talimat verir
ben ondan bu zamana kadar birşey saklamadım asla saklamam da ...kızsa bile
öyle olmalı bence
güven olmadan ilişkiler uzun süreli sürmüyor. çok şükür bizim ilişkimizdede karşılıklı güven var. 5 yıldır birşey gizlemedik herşeyi söledm. hatta abartıyodum ben komşuya gidiyorum bile derdim
Ben de önümüzdeki yazı bekliyorum...Bu yazı saymam bidahakine gel dedim
Benim sevdiceğim de biliyor üye olduğumu bu topic yazdığımı...
Kötü bir paylaşım değil sakıncası yok, okusalar görürler zaten.
Burası olmasa evde patlardım herhalde başka uğraşım yok bu zamanlarda evde sıkılmaca ve pc buraya gelip haber falan filan...
şimdi çkıyorm kızlar snra gelirim yine. bu arada 4 5 gün snra 400lerden düşüyoruz hayırlı olsun
aa kızlar siz niye kendi başınıza buralarda takılıyosunuz bakıyım neden diğer topiğe gelmiyosunuz 91/2ler örgütlendinizmi :86:
merhaba ecm
Ben oraya bi düşüyorum sonra da çıkamıyorum ...çok kalabalık kafam karışıyor çok
Arada uğrayıp..geliyorum buraya
merhaba :)yaz geldi ya eskisi kadar kalabalık değil canım
buarada avatarını eskiden bende kullanıyodum başka arkadaşta kullanmış asker yarenlerini etkileyen bir resim
aaa :96: gerçekten mi canım...hiç denk gelmedim ... asker yarenlerini etkiliyor demek işe bak.. bende tam seçmişim
ya bende kırmızı şemsiye tutkusu var
baya oldu ben değiştireli canımm
aşk kokan bir resimde ondan etkiliyor bizisenin için kırmızı şemsiyede var tabi
siyah beyaz resimlere kırmızı yakışıyo zaten:86:
.....geçenler de diğer foruma uğradıgım zaman farkettim sende başka birşey kullanıyordun..bunu koymuşsun..gerçekten çok hoş demiştim
huzurlu yani avatarın
dimi yaaa çok yakışıyor kırmızı siyah çok severim zaten
ayyhh aşk kokan herşey sevilir yaaa..
bu arada yarılamışşsın canım şafağınımaşallah
ticker ne güzel duruyor öyle :97:
Bende bu resmi gördüğümde aynen senin gibi düşündüm canım çok huzurlu keşke öyle bir salıncak olsa :)
Aşkı uzaktan yaşıyoruz şimdilik ondan herşey çok etkiliyor bizi ya :97:
Teşekkür ederim canım bir buçuk ay sonra yarılamış olucaz tam darısı sizin başınıza
Ahhh ahh gelicekleri günleri de görücez inşallah canım :97:
Daha yolun basındayız sanırım ama napalım gün geçtikçe şükrediyoruz...yeni gelenleri görünce pek gıkımı çıkarmak istemiyorum
Teşekkür ederim canımSizler o zaman tezkereyi almış olacaksınız :87:
Sırayla gidicez tatlım sizden sonra gelenler halinize şükretmenizi sağlıyor zaten..
Bende kkya ilk geldiğimde ağlanıyodum neden en çok benim şafağım var diye :86: Şimdi yarıladım çok şükür.
Askerinin rahatı yerindemi bari canım asıl önemli olan o,İzmirdeydi sanırım
İnşallah canım benim...
Evet aynen öyle onları gördükçe kendi halim pek iç açıcı olmasa da .. şükrediyorum
Ayyy evet evet ilk zamanlar ne zordu ya geçmez dedim..kabak gibi belliydik biz yeni gelenler
Çok şükür canım benim iyi problemimiz yok..evet izmir'de ustalaştık..geriye kalan gün geçirmek şafak saymak
Yeniler geldikçe eskiyoruz,onların gelmesi şafağımın geçtiğine inandırıyor beni
Zaten ustada herşey oturuyor canım düzenini kurduysa sorun yoktur sevindim adınıza.
İzmirde tek sorun sıcaktır kavruluyor burası:86:
evett hiç kızmasınlar valla bizde acemiydik:86:O zaman ne diyelim yenilere sağlıkgelsin yeniler kızmasınlar valla bizde yeniydik şimdi 60 günü devircez buna sevinmek güzel
Evet aynen öyle düzeni kurduk işi görevi herşeyi belli dediğim gibi gün atıcak artık..demek sende izmir lisin ne çok izmir li var yahu
evet çok sıcakmış orası .. öyle söylüyor paşammm...
Senin ki yanılmıyorsam Çanakkale / Gökçeada demiştin değil mi ?
ohh kızlar topic almış başını gidiyor maşallah
Sohbetiniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?