91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Size güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef biz nişanı bozduk kızlar..

Ezgii canım şu an şoktayım... Ne oldu kuzum bu kararı alacak kadar? Söylemek istersen tabii...

Canııım benim çalışmam var çıkmak zorundayım akşama gelebileceğim ancak.... Kendini üzme lütfen oldu mu??? Kendine iyi davran ....

Son düzenleme:

Ezgiiiii canım yaa tüylerimm diken diken olduuu
Bu ne kadar kötü bir haber yaa
Hiç mi geri dönüşüü yok bu kararı verecek kadar ne olmuş olabilirr
Canım ya inşallah barışırsınızzzz
Onca yıl onca sene boşa mııı vazgeçmeyinn hemennn

İnanamıyorum ya şok oldum bende
Canım ne oldu bilmiyorum ama bunca emek boşa çıkmaz umarım.
Geri dönüşü olmayan birşey değildir inşallah çok üzüldüm gerçekten

Belli birşey yok aslında çok yıprandık iki medeni insan gibi ayrıldık. İlk defa cesaret edip böyle bi karar aldım şimdi geri dönemem. Herkesi çok üzdüm bu kararla. Kayinvalidem aglamaktan soramadı bile nedenini. Kısmet değilmiş. Çeyizlerim bile gitmisti. Bugün aileler konuşacak tamamen kapanacak bu konu.

Akşam üstü tamamen bitirdik bu işi..
Çeyizlerim gelecekmiş, bende altınları göndereceğim bu işler böyle oluyor sanırım, bunu da öğrenmiş oluyoruz. Herkes çok üzgün, kimseyle vedalaşamıyorum ağır geliyor.
Ama yine de beklediğimden çok çok daha iyiyim. Kahkaha atabiliyorum. Sağolsun iş arkadaşlarım bi an yalnız bırakmıyorlar sürekli bi yerlere götürüyorlar.
Babam arkamda dağ gibi..
Kısmet değilmiş diyorum. Yazılmışsa yine çıkar karşıma, değilse yolu açık olsun.
Birbirimizi severek ayrıldık en kötüsü bu.
Ama her masal mutlu sonla bitmez, benim hikayemde böylece bitti.

görünce çok şaşırdım ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. kendini iyi hissedebiliyosan bence doğru bir karar vermişsin..

benimde kafam karışık bu aralar.. uzun bir ilişkinin yorgunluğu mu, belirsizlikler mi bilmiyorum ama evlenicem diyen ben şimdi herkese bakıcaz diyorum .. ne düşünmem gerekiyo nası netleştirebilirim bilmiyorum.. hayırlısı olsun

Canım benim en önemlisi kendini iyi hissetmen, sanırım sorun sevgi değil, mantık olarak bazı şeylerin ters gitmesi, belki de kaygıların oldu, anlıyorum, zaten evlilik kararı almak o kadar kolay bir şey değil, evlilik bir oyuncak da değil, senin huzurlu olman özellikle beynen huzurlu olman en önemlisi, ailen de arkandaysa üstesinden gelirsin... Seviyorken böyle bir karar almak gerçekten zor, umarım hayırlı olan ne ise onu çıkarsın Allahım karşına....

Evlilik öncesi olabiliyor bu tarz kafa karışıklıkları... Ben de o kadar sevmeme rağmen evlenmeye az kala gerilmeye, korkmaya, gelecek kaygısı gütmeye, mantık açısından çoğu şeyi sorgulamaya başlamıştım... Zor bir dönemdi... Ama şimdi halimden memnunum... İyi ki de sevdiğim ve kişilik olarak güvendiğim biriyle evlenmişim dedim, çünkü gerisi bir şekilde halloluyor... Sonuçta evlendikten sonra dört dörtlük bir hayat beklentisinde olmak da iyi değil, peri masalında yaşamıyoruz sonuçta, bu hayatın acı gerçekleri de var En önemlisi huzurlu olmak ve karşımıza iyi insanlar çıkardığı için Allaha şükretmek...

Konuna da yazdım Ezgim buraya da yazayım,ne yazayım bende bilmiyorum ya.Hakkında hayırlısını diliyorum eğer buysa senın için iyi olan böyle olsun.Üzüntünde diner gün gelince her şey geçer sen yete ki iyi ol.

Zeynocum gündüz yazamadım gelince bir anda çıkmak zorunda kaldım kusura bakma

Kısmet..

Yasemin gelse keşke ona o kadar çok ihtiyacım var ki
Sizlerde sağolun kızlar, hep yanyana olduk bu günlerde de kopmayacağız.. Dualarınızda hatırlayın beni olur mu ? Halim hal değil..

Kısmet..

Sizlerde sağolun kızlar, hep yanyana olduk bu günlerde de kopmayacağız.. Dualarınızda hatırlayın beni olur mu ? Halim hal değil..

Canım benim kötü yaptın beni, içim acıdı resmen... Her şey ama her şey gönlünce ve hakkında hayırlısıyla olsun, yüzün gülsün ömür boyu, Allahım dualarına cevap versin... Kendine dikkat et e mi???....

Kısmet..

Ezgicim dualarımız seninle..
Sakın içine atma hiçbirşeyi acını yaşa, yaşa ki bitsin. İnşallah toparlanıp en kısa zamanda mutlu olacaksın.

Bu arada Yasemin'i ben de merak ediyorum kaç gündür göremedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…