- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.801
Size güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef biz nişanı bozduk kızlar..
Ecem Kübra napıyorsunuz aşağıda
Bennnn küçük beyi bekliyorum gelicekte dışarı çıkıcaz inşallah. Sen napıyorsun canım ?
Akşam üstü tamamen bitirdik bu işi..
Çeyizlerim gelecekmiş, bende altınları göndereceğim bu işler böyle oluyor sanırım, bunu da öğrenmiş oluyoruz. Herkes çok üzgün, kimseyle vedalaşamıyorum ağır geliyor.
Ama yine de beklediğimden çok çok daha iyiyim. Kahkaha atabiliyorum. Sağolsun iş arkadaşlarım bi an yalnız bırakmıyorlar sürekli bi yerlere götürüyorlar.
Babam arkamda dağ gibi..
Kısmet değilmiş diyorum. Yazılmışsa yine çıkar karşıma, değilse yolu açık olsun.
Birbirimizi severek ayrıldık en kötüsü bu.
Ama her masal mutlu sonla bitmez, benim hikayemde böylece bitti.
Belli birşey yok aslında çok yıprandık iki medeni insan gibi ayrıldık. İlk defa cesaret edip böyle bi karar aldım şimdi geri dönemem. Herkesi çok üzdüm bu kararla. Kayinvalidem aglamaktan soramadı bile nedenini. Kısmet değilmiş. Çeyizlerim bile gitmisti. Bugün aileler konuşacak tamamen kapanacak bu konu.
Çeyizlerim gelecekmiş, bende altınları göndereceğim bu işler böyle oluyor sanırım, bunu da öğrenmiş oluyoruz. Herkes çok üzgün, kimseyle vedalaşamıyorum ağır geliyor.
Ama yine de beklediğimden çok çok daha iyiyim. Kahkaha atabiliyorum. Sağolsun iş arkadaşlarım bi an yalnız bırakmıyorlar sürekli bi yerlere götürüyorlar.
Babam arkamda dağ gibi..
Kısmet değilmiş diyorum. Yazılmışsa yine çıkar karşıma, değilse yolu açık olsun.
görünce çok şaşırdım ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. kendini iyi hissedebiliyosan bence doğru bir karar vermişsin..
benimde kafam karışık bu aralar.. uzun bir ilişkinin yorgunluğu mu, belirsizlikler mi bilmiyorum ama evlenicem diyen ben şimdi herkese bakıcaz diyorum .. ne düşünmem gerekiyo nası netleştirebilirim bilmiyorum.. hayırlısı olsun
Babam arkamda dağ gibi..
Kısmet..
Yasemin gelse keşke ona o kadar çok ihtiyacım var ki
Sizlerde sağolun kızlar, hep yanyana olduk bu günlerde de kopmayacağız.. Dualarınızda hatırlayın beni olur mu ? Halim hal değil..
Kısmet..
Yasemin gelse keşke ona o kadar çok ihtiyacım var ki
Sizlerde sağolun kızlar, hep yanyana olduk bu günlerde de kopmayacağız.. Dualarınızda hatırlayın beni olur mu ? Halim hal değil..
Zeynocum gündüz yazamadım gelince bir anda çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?