- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.821
Kısmet..
Yasemin gelse keşke ona o kadar çok ihtiyacım var ki
Sizlerde sağolun kızlar, hep yanyana olduk bu günlerde de kopmayacağız.. Dualarınızda hatırlayın beni olur mu ? Halim hal değil..
Canım benim en önemlisi kendini iyi hissetmen, sanırım sorun sevgi değil, mantık olarak bazı şeylerin ters gitmesi, belki de kaygıların oldu, anlıyorum, zaten evlilik kararı almak o kadar kolay bir şey değil, evlilik bir oyuncak da değil, senin huzurlu olman özellikle beynen huzurlu olman en önemlisi, ailen de arkandaysa üstesinden gelirsin... Seviyorken böyle bir karar almak gerçekten zor, umarım hayırlı olan ne ise onu çıkarsın Allahım karşına....
Evlilik öncesi olabiliyor bu tarz kafa karışıklıkları... Ben de o kadar sevmeme rağmen evlenmeye az kala gerilmeye, korkmaya, gelecek kaygısı gütmeye, mantık açısından çoğu şeyi sorgulamaya başlamıştım... Zor bir dönemdi... Ama şimdi halimden memnunum... İyi ki de sevdiğim ve kişilik olarak güvendiğim biriyle evlenmişim dedim, çünkü gerisi bir şekilde halloluyor... Sonuçta evlendikten sonra dört dörtlük bir hayat beklentisinde olmak da iyi değil, peri masalında yaşamıyoruz sonuçta, bu hayatın acı gerçekleri de varEn önemlisi huzurlu olmak ve karşımıza iyi insanlar çıkardığı için Allaha şükretmek...
İyiyim kuzumm bildiğin gibi sen nasılsınn ?
Bende bugün bırazcık gezdim dolaştımm
Genel olarak iyi diyelim iyi olalımm
Oh ohh iyi yaptın Kübracım. Bende cuma günü gidip kozmetik alışverişi falan yapmayı düşünüyorum
Gratise mi gideceksinn yoksaaa
%50 indirim duyumları aldımda
Evet gratis,watsons, rossman dolaşıyım diyorum şöyle bir
Bu indirimler herzaman parasız dönemime denk geliyorr
Gerçi ihtiyacım yok ama insan böyle indirimleri duyunca söz konusuda kozmetik olunca almadan duramıyor
Salı günü kursum vardı çıkışta gezdim bende
Saç bakım ürünleri aldım bıraz
Bir tanede kazak aldım kendime
Evet ya benimde en büyük zaafım kişisel bakım ürünleri makyaj ürünleri. Almadan duramıyorum
Neler aldın bakıyım saç bakım ürünü ? Bende yeni saç kremi arayışına girdim buaralar.
Güle güle kullan canım benimm.
Ya ben mavisu kullanıyorum ecem saçıma bilirsin sarıkızın
Banyodan cıkınca sıkıyorum saçlarıma saçlarımı açıyor kolayca taranıyor
Bu aralar saçlarım nedense banyodan sonra birbirine çok giriyor zorlanıyorum tararken
Bu su çok iyi geliyor saçlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?