91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kısmet..

Yasemin gelse keşke ona o kadar çok ihtiyacım var ki
Sizlerde sağolun kızlar, hep yanyana olduk bu günlerde de kopmayacağız.. Dualarınızda hatırlayın beni olur mu ? Halim hal değil..

Dualarımız seninle canım iyi olacak her şey düzelecek

Ben çok üzüldüm ya(
Böyle birşey duyacagım aklımın ucundan gecmezdi,bu kararı vermek cok cok zor olsa gerek..
Herşeyin hayirlisi olsun diyoruz ya herzaman boylesi belki de senin için en hayirlisidır canım
üzülme olur mu? Bunlarda gecer..

Ay ben gercekten çok uzuldum yaaa,lütfen bir kez daha duşununnn

ezgi'm canım, ne diyeceğimi bilmiyorum ama hakkında hayırlısını diliyorum. hesna'dan öğrendim az önce ve çok üzüldüm. Rabb'im yar ve yardımcın olsun. ikinizin de ne istediğini bilmiyorum ama ben tekrar barışmanızı umut ediyorum. her şey bitti diye de düşünme. Allah olmazları bile oldurur. tabii sen de istersen...

herşey dört dörtlük olsun diye bi düşüncem hiç olmadı ki aksine olabildiğince min. borçla evlenebilme niyetindeyim.. evlendiğim zaman yarın sunu nası ödicezle geçmesin günlerimiz dedim diyorum da hep ama benim derdim manen.. o sorumluluğu almaya hazır mıyım yada o hazır mı? o kadar cok baskı var ki üzerimde, 'ne zaman düğün' sorusundan bunaldım artık öyle söyliyim..

bıraktıgım yerden itibaren okudum kızlar beni merak ettmişsiniz sağolun bende özledim burayı açmayı yazmayı ama fırsat olmuyor ıspartadayım hala ev tuttuk eşyaları almak için ugrasıyoruz uzaklık olunca çok zor oluyor yarın eve temizlik yapacağız.

ama burada okudum şey beni çok üzdü ezgi inanamadım ben ya kaç kere okudum yazıdıgını neden oldu nasıl oldu bilmiyorum çok çok çok üzüldüm böyle olmamalıydı..
ney sizi bu yola sürükledi ben inanıyorum ki birleşeceksiniz o kadar seneden sonra kolay olmamalı her ne kadar ne yasandı bilemesemde ..
bi yerde hak veririm sana bu işler çok çok çok zormuş nişanlılıgın en zor evresi bu zamanlarmış sinir stres çok fena insanlar bu zamanlarda nişan atıyor ..
çok üzüldüm canım ben hiç beklemiyordum böyle birşey düşünüyorum nasıl dolmuşsun ki bu kararı alacak kadar olmuşsun
şoktayım hala : umarım hakkında hayırlısı olur ama çok üzüldüm çok hemde anlatamam
bilmiyorum tuhafım tuhaf oldum beklemiyordum ezgim ya

fırsat buldugum an acacagım kk ..

öpüyorum kızlar ii bakın kendinize ezgi umarım güzel şeyler olur hayatında iyi şeyler okumayı istiyorum bir daha geldiğimde bu kadar kolay vazgeçemezsiniz ya bilmiyorum of of

Zeynoooo duy sesimiiiiii topigimize gelll,nerelerde geziniyorsun sen bakayımmmm

Evet gratis,watsons, rossman dolaşıyım diyorum şöyle bir

Bu indirimler herzaman parasız dönemime denk geliyorr
Gerçi ihtiyacım yok ama insan böyle indirimleri duyunca söz konusuda kozmetik olunca almadan duramıyor
Salı günü kursum vardı çıkışta gezdim bende
Saç bakım ürünleri aldım bıraz
Bir tanede kazak aldım kendime

Evet ya benimde en büyük zaafım kişisel bakım ürünleri makyaj ürünleri. Almadan duramıyorum
Neler aldın bakıyım saç bakım ürünü ? Bende yeni saç kremi arayışına girdim buaralar.
Güle güle kullan canım benimm.

Ya ben mavisu kullanıyorum ecem saçıma bilirsin sarıkızın
Banyodan cıkınca sıkıyorum saçlarıma saçlarımı açıyor kolayca taranıyor
Bu aralar saçlarım nedense banyodan sonra birbirine çok giriyor zorlanıyorum tararken
Bu su çok iyi geliyor saçlarıma

Biliyorum canım bende de var mavi su ama hangi markaydı hatırlayamadım şimdi.
İşe yarıyor gerçekten hem besliyorda saçı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…