- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.401
Yarın sınavım dolayısıyla erken kalkacağım...
Şimdi çıkıyorum,
İyi geceler, görüşmek üzere.
Hoşçakalınn
Valla topic sessizliğini koruyordu..taa ki bugüne kadar..biraz sohpet yoğundu bugün..
Çok şükür iyiler idare ediyorlar seninki nasıl ? Umarım iyidir canım
Yarın sınavım dolayısıyla erken kalkacağım...
Şimdi çıkıyorum,
İyi geceler, görüşmek üzere.
Hoşçakalınn
Günaydınnn yarenlerr
yasemin merhaba canım nasılsın ne yapıyosun.
Merhaba canım hoşgeldin
Ne yapayım bildiğin gibi günümü geçirmeye çalışıyorum
Sen nasılsın canım ne yapıyorsun ?
bende ev işi yaptım işimi bitrdim namaz kıldım bakiyim dedim bizim topic ne alemde. dün gece pencereden aynı avatarımdaki gibi bakıyodum. bi an noluyoruz dedim daha çok var şimdiden böle beklemiyim gören deli sanıcak
Kolay gelsin canım Allah kabul etsin
Benim de yapmam gereken işlerim var da bakayım dedim oturdum kaldımdün sen gittin yoğunlaştı sohbet..tabi canım ya daha yolumuz var delirmesek iyidir
Kolay gelsin canım Allah kabul etsin
Benim de yapmam gereken işlerim var da bakayım dedim oturdum kaldımdün sen gittin yoğunlaştı sohbet..tabi canım ya daha yolumuz var delirmesek iyidir
sohbetinizin hepsini okudumyasemincim askerim dediki 1 aylık egitime göndereceklermiş hakkari yada tunceli neresi gelse. söylediginden beri aklımdan çıkmıyor sizlerde dua edin hayırlısı olsun oldugu yerde kalsın
Baya lak lak yapmışız dimiiyi oluyor arada topic canlanıyor
Canım benim her zaman olduğu gibi başta ne diyoruz "hayırlısı olsun"..Etmez olur muyuz önce başkasına sonra kendine ediceksin dua hep söylerim Allah katında öyledir..Rabbim hepsini korusun..Dualarımız onlarla..Sende karamsar olma kötü şeyler düşünme iyi ve güzel şeyler düşün..
Ne demiş mevlana ; gül düşünürsen gülistan olursun, diken düşünürsen dikenlik olursun..:82:
Bizler de böyle olmak ve askerlerimize moral vermek zorundayıztamam mı canım benim...
Merak etme bizim de plakaları göreceğimiz günler gelecek..ilk başladığımız gün gibi bu günleride geride bırakmış olacağız canım benim
selamlar.. delirmeyelim allah sağ salim gelmelerini nasip etsin diye dua edelim bakın bana şafağım 447 :97: allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize hep destek tam destek =)
iyiki varsınız siz olmasaydınız kimden destek alıcaktım. Dualarım onlarla evet sonuna kadar
iyiki varsınız siz olmasaydınız kimden destek alıcaktım. Dualarım onlarla evet sonuna kadar
en sıkıldığımız daraldığımız anlarda birbirimizin bi güzel sözü moral oluyo canım benim. sen içini ferah tut allah'ın izniyle hepsi gittikleri gibi dönücekler ben kalpten inanıyorum dualarımız bütün askerlerimizle birlikte..
Selam canım
Haklısın canım benim, anlıyorum seni de bizde çok yol katetmiş olmasak ta geçtiğin yollardan geçtik...İlk zamanlar biraz zorluyor evet tören olsun ustaya teslim olsun düzeni kursun gerisi geliyor..gelmek zorunda
Şafakla alay etmek zorundayızo bizi delirtmeden
Tek temennimiz o Allah'ın en güzel duaları onlarla olsun..
:81::81:
Katılıyorum canım..Sağ salim dönecekler.. İşte buna inanmak çok önemli !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?