91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Valla topic sessizliğini koruyordu..taa ki bugüne kadar..biraz sohpet yoğundu bugün..
Çok şükür iyiler idare ediyorlar seninki nasıl ? Umarım iyidir canım

Şükür canım.. İyiyiz :)
Yarın sınavım dolayısıyla erken kalkacağım...
Şimdi çıkıyorum,
İyi geceler, görüşmek üzere.
Hoşçakalınn

Başarılar Özge. Umarım istediğin gibi geçer..

Her sabah olduğu gibi bu güzel güne de seninle uyanmak erkeğim.."güzel" çünkü sesinle aydınlandığım için..
Ahh düşünüyorum aşkım böyle böyle bitireceğiz değil mi..geleceğin ay bile belli olduğu halde, hala arayışlar çareler içerisindeyim......çok tuhaf:44:

Neyyse bitecek :97:
Seni düşünmek çok güzel:98:

Günün huzurlu geçsin kocacım..Allah yardımcın oLsun.....
"Seninle Sonsuza" M&Y

Seni Seven Minigin..

Merhaba canım hoşgeldin
Ne yapayım bildiğin gibi günümü geçirmeye çalışıyorum

Sen nasılsın canım ne yapıyorsun ?

bende ev işi yaptım işimi bitrdim namaz kıldım bakiyim dedim bizim topic ne alemde. dün gece pencereden aynı avatarımdaki gibi bakıyodum. bi an noluyoruz dedim daha çok var şimdiden böle beklemiyim gören deli sanıcak

Kolay gelsin canım Allah kabul etsin
Benim de yapmam gereken işlerim var da bakayım dedim oturdum kaldım dün sen gittin yoğunlaştı sohbet..tabi canım ya daha yolumuz var delirmesek iyidir

Benim de yapmam gereken işlerim var da bakayım dedim oturdum kaldım dün sen gittin yoğunlaştı sohbet..tabi canım ya daha yolumuz var delirmesek iyidir

sohbetinizin hepsini okudum yasemincim askerim dediki 1 aylık egitime göndereceklermiş hakkari yada tunceli neresi gelse. söylediginden beri aklımdan çıkmıyor sizlerde dua edin hayırlısı olsun oldugu yerde kalsın

selamlar.. delirmeyelim allah sağ salim gelmelerini nasip etsin diye dua edelim bakın bana şafağım 447 :97: allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize hep destek tam destek =)

sohbetinizin hepsini okudum yasemincim askerim dediki 1 aylık egitime göndereceklermiş hakkari yada tunceli neresi gelse. söylediginden beri aklımdan çıkmıyor sizlerde dua edin hayırlısı olsun oldugu yerde kalsın

Baya lak lak yapmışız dimi iyi oluyor arada topic canlanıyor

Canım benim her zaman olduğu gibi başta ne diyoruz "hayırlısı olsun"..Etmez olur muyuz önce başkasına sonra kendine ediceksin dua hep söylerim Allah katında öyledir..Rabbim hepsini korusun..Dualarımız onlarla..Sende karamsar olma kötü şeyler düşünme iyi ve güzel şeyler düşün..

Ne demiş mevlana ; gül düşünürsen gülistan olursun, diken düşünürsen dikenlik olursun..:82:
Bizler de böyle olmak ve askerlerimize moral vermek zorundayız tamam mı canım benim...
Merak etme bizim de plakaları göreceğimiz günler gelecek..ilk başladığımız gün gibi bu günleride geride bırakmış olacağız canım benim

iyiki varsınız siz olmasaydınız kimden destek alıcaktım. Dualarım onlarla evet sonuna kadar

selamlar.. delirmeyelim allah sağ salim gelmelerini nasip etsin diye dua edelim bakın bana şafağım 447 :97: allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize hep destek tam destek =)

Selam canım

Haklısın canım benim, anlıyorum seni de bizde çok yol katetmiş olmasak ta geçtiğin yollardan geçtik...İlk zamanlar biraz zorluyor evet tören olsun ustaya teslim olsun düzeni kursun gerisi geliyor..gelmek zorunda
Şafakla alay etmek zorundayız o bizi delirtmeden

Tek temennimiz o Allah'ın en güzel duaları onlarla olsun..

iyiki varsınız siz olmasaydınız kimden destek alıcaktım. Dualarım onlarla evet sonuna kadar

en sıkıldığımız daraldığımız anlarda birbirimizin bi güzel sözü moral oluyo canım benim. sen içini ferah tut allah'ın izniyle hepsi gittikleri gibi dönücekler ben kalpten inanıyorum dualarımız bütün askerlerimizle birlikte..

Sağol canım iyi ki sende varsın burada hepimizin derdi aynı..Birileri bazen ayakta olmalı diğerine moral vermeli ki geçmeli değil mi
İnsanın bir günü diğerini tutmuyor yarın ben kötüysem sizlerden bekliyor olacağım destek :78:bu işler böyle

:81::81:
Katılıyorum canım..Sağ salim dönecekler.. İşte buna inanmak çok önemli !!!

Amin canım..
Şimdi bide daha usta birliği belli değil ya onun gerginliği var askerimle benim üstümde. ama hep gönlümden iyi şeyler geçiriyorum onada telefonda hep moral veriyorumki sıkmasın kendini orda zaten bambaşka bi dünyanın içinde orda pollyanna olmam lazım mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…