91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

bende tüm ruhumla inanıyorum kavuşucaz inşallah

ahhh ahhh ne diyeyim ki canım .. sadece yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum biliyorum
Hep b' bekleme sürecindeyiz zaten...askere gidecek olurlar bekle bekle yerini ögrenmek için çıldır...öğrenirsin gideceği günü beklersin..bekle bekle gelir...giderler tören ne zaman......usta birlik neresi acaba falan filan...hep böyle bekliyoruz...ama en güzel yanı onlar beklemeye değer

Umarım herşey güzel olucak.........

gerçekten canım o kadar doğru diyosun ki yaşamayan çekmeyen bilmiyo ne kadar anlatırsan anlat çok acayip duygular bunlar..
ama dediğin gibi her şey güzel olucak :97:

tatlııım dün pc im kafayı yedik takıldı hoşçakal diyemeden çıkmak zorunda kaldıım kusura bakma :)

Yok canım benim önemli değil
Bende sohbet ortasında yazamadım kaldı öyle..
Askerim aramıştı konuştuk baya sonra geldim gördüm yazını ama çıkmıştın

Neyse şimdi hoşgeldin :81:

Son düzenleme:
Yok canım benim önemli değil
Bende sohbet ortasında yazamadım kaldı öyle..
Askerim aramıştı konuştuk baya sonra geldim gördüm yazını ama çıkmıştın

Neyse şimdi hoşgeldin :81:

bol bol konuşup moral depolamışsın canım ne güzell :) bugün nasılsın?
Valla hep böyle poziitif olun başka türlü geçmez çünkü

gerçekten canım o kadar doğru diyosun ki yaşamayan çekmeyen bilmiyo ne kadar anlatırsan anlat çok acayip duygular bunlar..
ama dediğin gibi her şey güzel olucak :97:

...evet anca yaşayan bekleyen bilir...o duyguyu tadan bilir...yaşamadan öğrenilmiyormuş...işin içine girilmeden bilinmiyormuş..

bu bekleme sürecindeki basamaklar olmasaydı daha da zor olacaktı. acemilik yemin töreni heyecanı derken acemilik için gün saydık. snra ise usta birligi heyecanı. vee şimdi çarşı izinleri bekliyoruz. hayat böyle uğraşıcak bişiler olmassa olmuyor. çarşıdan sonrada gün gelicek hoooooooooooooopppppppppppp kavuşucaz:123:

bol bol konuşup moral depolamışsın canım ne güzell :) bugün nasılsın?
Valla hep böyle poziitif olun başka türlü geçmez çünkü

Sağol canım Baksana bugün iyi görünüyorum galiba.. herkese moral dağıtıyorum
Bugün diğer günlere nispeten iyiyim sanırsam

Sağol canım Baksana bugün iyi görünüyorum galiba.. herkese moral dağıtıyorum
Bugün diğer günlere nispeten iyiyim sanırsam

İyi olmalıyız zaten canım bugün sen moral verirsin gün gelir biz sana destek oluruz böyle böyle geçicek işte

Hehhh bak ne güzel yazdın işte :81:
Öyle valla artık tek derdim çarşı izni oldu onu bekliyoruz bak:44:

Valla bi kere daha yazmıştım..üzülmeden gülmek olmuyor..o duygunun bile bir çıkarı var..ilginç

Kötü kötüyü çeker zaten iyiyi çağıralım secret yapalım

.......dimi canım benim
güzele odaklanalım,,,,iyi şeyler olsun..

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik...buralar size emanet ..geleceğim gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…