- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.421
en sıkıldığımız daraldığımız anlarda birbirimizin bi güzel sözü moral oluyo canım benim. sen içini ferah tut allah'ın izniyle hepsi gittikleri gibi dönücekler ben kalpten inanıyorum dualarımız bütün askerlerimizle birlikte..
Amin canım..
Şimdi bide daha usta birliği belli değil ya onun gerginliği var askerimle benim üstümde. ama hep gönlümden iyi şeyler geçiriyorum onada telefonda hep moral veriyorumki sıkmasın kendini orda zaten bambaşka bi dünyanın içinde orda pollyanna olmam lazım mecburum
bende tüm ruhumla inanıyorum kavuşucaz inşallah
ahhh ahhh ne diyeyim ki canım .. sadece yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum biliyorum
Hep b' bekleme sürecindeyiz zaten...askere gidecek olurlar bekle bekle yerini ögrenmek için çıldır...öğrenirsin gideceği günü beklersin..bekle bekle gelir...giderler tören ne zaman......usta birlik neresi acaba falan filan...hep böyle bekliyoruz...ama en güzel yanı onlar beklemeye değer
Umarım herşey güzel olucak.........
tatlııım dün pc im kafayı yedik takıldı hoşçakal diyemeden çıkmak zorunda kaldıım kusura bakma :)
Yok canım benim önemli değil
Bende sohbet ortasında yazamadım kaldı öyle..
Askerim aramıştı konuştuk baya sonra geldim gördüm yazını ama çıkmıştın
Neyse şimdi hoşgeldin :81:
gerçekten canım o kadar doğru diyosun ki yaşamayan çekmeyen bilmiyo ne kadar anlatırsan anlat çok acayip duygular bunlar..
ama dediğin gibi her şey güzel olucak :97:
ahhh ahhh ne diyeyim ki canım .. sadece yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum biliyorum
Hep b' bekleme sürecindeyiz zaten...askere gidecek olurlar bekle bekle yerini ögrenmek için çıldır...öğrenirsin gideceği günü beklersin..bekle bekle gelir...giderler tören ne zaman......usta birlik neresi acaba falan filan...hep böyle bekliyoruz...ama en güzel yanı onlar beklemeye değer
Umarım herşey güzel olucak.........
bol bol konuşup moral depolamışsın canım ne güzell :) bugün nasılsın?
Valla hep böyle poziitif olun başka türlü geçmez çünkü
bol bol konuşup moral depolamışsın canım ne güzell :) bugün nasılsın?
Valla hep böyle poziitif olun başka türlü geçmez çünkü
Sağol canımBaksana bugün iyi görünüyorum galiba.. herkese moral dağıtıyorum
Bugün diğer günlere nispeten iyiyim sanırsam
bu bekleme sürecindeki basamaklar olmasaydı daha da zor olacaktı. acemilik yemin töreni heyecanı derken acemilik için gün saydık. snra ise usta birligi heyecanı. vee şimdi çarşı izinleri bekliyoruz. hayat böyle uğraşıcak bişiler olmassa olmuyor. çarşıdan sonrada gün gelicek hooooooooooooooppppppppppppkavuşucaz:123:
evet pozitifiz . çünkü nasıl düşünürsen öyle olur. olumlu telkinler yapıyorum
Kötü kötüyü çeker zaten iyiyi çağıralım secret yapalım
.......dimi canım benim
güzele odaklanalım,,,,iyi şeyler olsun..
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik...buralar size emanet ..geleceğim gene..
mercem bende çıkıyorum canım hoşçakal :)
Ben geldim herkes dağıldı yahu
İki lafın belini kıraydık eyiydi :86:
çıkıyorum dedm ama çıkamadım bi türlü. nasılsın canım. bu arda bizim çarşımız kilitlenmiş senn askerin çıktımı çarşı iznine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?