91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

.......uykusuz bu gözleri kapatırken
uyansam yanında.............​
:103: Seni Seviyorum Askerim

Benim moralim çok bozuk :85:

Canımın içi hasta olmuş ahh kıyamam ben onu dünyam karardı resmen başıma ağrı saplandı kendimi hiç iyi hissetmiyorum... sevgilim iyi ol lütfen.......
1 gün istirahat vermişler..yarın da dışarı hastaneye gidecek

Dayanamam kiii ben ona ...ah güzel aşkım benim hasta hasta halinle kaç kez aradın bugün beni telefona geldinn :85:

Güzel erkeğim çabuk iyileşş dayanamıyorum

Canım benim hayırdır ne olmuş?
Çok geçmiş olsun tatlım...

Canım benim hayırdır ne olmuş?
Çok geçmiş olsun tatlım...

Canım yaa çok sağol..
Ankara' da öksürük musallat olmuştu zaten..şimdi de halsizlik ateşi falan çıkmış 39 derece düşünsene:85:..revire gitti iğne vermişler..yarın da dışarıya hastaneye gidecek..bakalım biranevvel iyileşse ... çünkü çok zoruma gidiyor.. elim kolum bağlı o orda hasta

Bide o vaziyet aradı bugün kaç kere ...kıyamam ya ahh canım iyileş çabuuukkkk .. içim acıyooooo :85::85:
Şükür yarın dinlenebilecek..

oww...
Sıcaklar da tetikliyor canım benim bunu ateşi çıkartıp halsizleştiriyor Dr. çıksın çabucak iyileşsin.
Biliyorum bilmez miyim orada bakım da pek yok insan kötü oluyor ama mutlaka hasta oluyorlar ya, olmayan yokmuş. Dinlensin ilaçlarını alsın birşeycik olmaz kendini çok üzme destek ol olur mu

Canım benim çok geçmiş olsun.. Yarın bi doktora çıksın bakalım.. Umarım çok çabucak iyileşir. Allah'ım beterinden korusun.
üzme kendini..

Benim de bu günüm ne biçim geçti ya!
Sabah uyan sınava git o sıcakta, sınava konsantre olamadım sözel yapıp attım hemen kendimi dışarıya..
Başımda bir ağrı bir ağrı evden çıkmaya çıkmaya bir çıktım mahfoldum ya..
Sevdiceğimle bile zar zor ilgilendim o baş ağrısıyla
O birliğe girdi bende uyudum taa ki az önceye kadar aradı merak etmiş ona uyandım..
Biraz daha iyiyim...Arkideşlerime bakayım dedim bu gün pek katılamadım sizlere diye..
Gerçi Yasemin senden başka kimse yok ama
Yine de selamlar olsun tüm 91/2 ye :92:
Ulusa sesleniş gibi oldu bu da yah:90:

Ben vardım ki

Evet tatlım aynen sıcak zaten orası çok..durduğum yerde terliyorum dedi..onunla konusuyordum fena gelmedi sesi..
Yarın dinlenirse iğneleri de var toparlar sanırım paşam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…