91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

nolsun işte adaşım oturdum kayınpederimden gelecek kargoyu bekliyorum gözüm kapıda

sen neler yapıyosun bakayım ?

Zeynep naptı acaba ya
Elbiseyi Giymiştir, Şimdi Bekliyodur Kaynanam gelsin diye

Ayyy ne heyecanlı yaa ne göndercekler acaba çok merak ediyorum hemen yaz bize

Dimi yaa, zeynepciğim akşam bize havadisleri getirse bari

Ayyy ne heyecanlı yaa ne göndercekler acaba çok merak ediyorum hemen yaz bize

Dimi yaa, zeynepciğim akşam bize havadisleri getirse bari

bende merak içindeyim ama hala gelmedi ya
acaba bugüne gelmeyecek mi ya

evett 4 gözümün biride zeynepte gelsede anlatsa biran evveeell
şuan kesin muhabbet ediyolardır

Uzun bir aradan sonra selam kızlar

Kızlar bnm şafak 118 görünüyo keşkeeee öle olsaaa Izin kullandığımız ve izinde şafak attırmadığımız için şafağım şu an 130

Bu arada sizler nasılsınız çok göz atamadım sayfalara ama tatlı heyecanlar var sanırım

günaydın 91-3 yarenleri
öncelikle şafaklar yakıo valla maşallah esra kolin geldi mi bütün topik merakiçindeyiz
dün gelemedim çok yorulmuştum. yattım akşam da hemen. dün çok güzel geçti. biraz daha kaynaşmış oluyoruz her seferinde.
dün annesi gelirken bana d. günümde aldıkları hediyeyi de getirmiş. annesi bana beyaz merserize hırka almış. emrem de edremite gitmişti ya orda hat sanatıyla zeynep emre yazdırmış. hatta resmini de koyacağım sonradan şimdi ekleyemedim. çok beğendim. ama çok şaşırdım. hiç beklemiyordum öle bişi. emre de hiç sölemedi sonra yemek falan yedik. öçaydı falan derken akşam oldu zaten
elbisemi giydimbana birşey söylemedi ama emreye çok yakışmış çok düşünceli falan demiş, havadisleri uzaktan alıorum
sabah sabah kalktım sizler için valla

şafağım ayrıca yakıyor 128 olmuşuz 20 liler de bitiyor
siz neler yaptınız bakalım. sayfaları okudum, okumadım sanmayın.

91/3 | Şafak Panomuz

// 18.07.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 114

♥ iwran ♥ : 118

♥ romromela ♥ : 126

♥ angeloflove ♥ : 128

♥ edaogz ♥ : 129

♥ EmrEsra ♥ : 130

♥ seker ♥ : 135

♥ asigimbensana ♥ : 144

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:119: :119: :119: :119:

Günaydın Zeyneppp Hoşgeldinnnn

çok sevindim canımmm ya ne güzel ya çok sevindim inan ki Allah muhabbetinizi artırsın inşaallah,
bak emren ne güzel bişey düşünmüş senin içinnnn

Allah Nazarlardan Saklasın Hepinize..:116:

evet gelelim Benim Kolime , tam bi olay oldu evde nasıl anlatıcam bilemiyorum

Gelen Kolinin İçini Açıklayayım

Fasulye, Fındık, Armut, Salatalık, Maydanoz, Biber,
Karayemiş (Karadenizde yetişen bir meyve), Çikolataaaa

doldurmuşlar yine, bi emrem yoktu içinde

neyse eve gittim işte akşam babam fındıkları karayemişleri görünce bunlar ne kızım dedi, bende bi amca var baba dedim beni çok seviyor her belediyeye geldiğinde bişeyler getiriyor dedim (biraz pembe yalan oldu ama napıyım )

sonra dediki bu amca sana göz koymuş olmasınnn (ben şook)
sonra dedi oğlu varmı oğlu (ben 2. şook)
sonra dedim ki ne bilimmmm baba yaaaaaa daha nelerrrrrr yaptım

sonra odama girdim

anlayacağınız kızlar bu durumu babama da böyle anlatacağız olaya böyle gireceğiz işte amca beni sevmiş beğenmiş vs vs..

bakalım ya kızlar dua edin, az kaldı git gide ya
heycandan inanın kalbim şimdiden hızlı atmaya başladı

Zeyneppp hoşgeldin günaydınnnn, ayy nekadar güzel tü tü tü maşallah :)
Ne güzel geçmiş günün ve ne düşünceli insanlar.
Çok sevindim..

Adaşımmm günaydınnnnnnnn :)
Amanda aman kızımıza neler neler gelmişşş :) yarasın yarasın adaşıma :)

adaşım babanında maşallahı var sende ne güzel senaryo yazmışsın öyle
bayıldım..

ama adaşım ben anlamadım şimdi siz babana emreyi anlatırken o işyerine gelip giden amcanın oğlumu diyeceksiniz.

Günaydın Adaşım hoşgeldin

Ya adaşım inan bilmiyorum yani, babamın bizim sevgili olduğumuzu bilmemesi lazım
hele böyle senelerce olduğunu hiç bilmemesi lazım,
artık babama hani nasıl anlatıcaz bilemiyorum yani işte böyle olabilir amca sevdi falan oğlu varmış annem der babama bi görüşsün mü bilmem ne
oyle olacak babamda herhalde görüşsün der yani o kadar da şey olmaz hani görüşmesin demez inşaAllah ya ,
varya su babamı bi atlatırsam beni hayırlısıyla bi verirse daha ne isterim geri hiçbişeyi düşünmüyorum inan ki

günAYDINN bizim topikk naptınız esra gözün aydın kargon gelmiş babanıda hyırlısıyla atlatırsan inş hersey yoluna girer eger olacak olursa dil baglanır derler ya babanın da dili baglanır bakarsın hersye güsel gelişir

zeynepcim allah muhabbetinizi arttırsın allahım dahada iyi yapsın inş resminide bekliyoruz ben cok severim isim yazılı şeylerii

esracım bizde senle saymaya devam sen koş ben geliyorum şu yüzleri bitirecez az kaldııı vallaaa maşallah bize nerden nereye geldik

<<<<<<<<< 118 >>>>>>>>>>>>>​

İnşaAllah imrancım aminnn.....

bu arada hakikaten ya siz adaşımla 99a geldiniz yahu bu ne hız

esracım işin zor ya hala böle babalar var mı benimki de tutucudur ama ben yine de gerçeği söyledim. sonra gerçeği öğrenince daha kötü olmasın. bi şekilde duyuluo çünkü. ve o zaman baban bana nie yalan söylediniz çocuk mu kandırıosunuz demesin ??? bilmiyorum ben kızsalar bile her zaman gerçeği söyledim.
kolin güzelmiş. organik besleniyorsujn bakıyorum da besliyorlar gelinlerini
tşkler kızçeler. evet çok düşünceliler sağolsunlar ekliim hediyemi de

valla esra bi an önce bitsin artık yaaa geri de alan günlere ben hala şaşıyorum kızlar yaa

Çok Güzelmiş Zeynep Hediyen..
Çok Düşüncelilermiş Gerçekten

ya Zeynep inan çok katı babam..
bilemiyorum yada bize öyle hani belkide çok normal karşılar ama hiç kestiremiyorum, nasıl tepki vereceğini..
Baklaım o gün gelsin belkide alır karşıma anlatırım..

güzel olmuş canım vallaaa yapanında yaptıranında eline sağlık evlenince duvarınıza asarsınız ne güzell

amin canım valla 11 ay durdum durdum çoğu gitti azı kaldı hayırlısı olsun her zaman

az kaldı tabiki biraz daha sabırla kavuşacağız inş. zaten ramazandı kurbandı derken çabuk geçecek ben inanıyorum
bence en güzeli iyi bi anını yakalayıp babanla konuşman olacaktır. bu kadar katı karşılayacağını sanmıyorum. başta kızsa bile normale dönecektir. daha dürüstçe olur senin de için rahat olur bence hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

çok tşkler kızlar. evet ben de çok beğendim. evet ilerde asmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…