91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Adaşım ama gün gelirde baban tutup "sizde esrayla aynı işyerindeymişsiniz galiba sürekli köyden bişeyler getiriyomuşsunuz" gibisinden bişey söylerse ozaman eyvah eyvah yani..
Zeynebe katılıyorum adaşım sen yinede doğruyu anlatmaya çalış

Saymaya devam imrancımmmmm, coşuyoruz baksanaaa..

Şafak: 114

:)))

Zeynep sevdiceğinin hediyesini çok çok beğendimmm..
İmranın dediği gibi evinin en güzel köşesine asarsın.

Son düzenleme:
"Senden başka, herkesin olduğu bir şehirdeyim... ErDiMmM "
ÇİFT HANELERİ GÖRMEYE : 18
PLAKALARA : 37
118

Kızlar Emrenin Aileside durumda haberdar zaten, onlar da ona göre konuşacaklar..
bende istemem ama işte yapacak bişey yok..
babam sevgili oldugumuzu öğrenirse o zamanda sinirlenip vermeyede bilir yani hiç belli olmaz

Direk balıklama girmiş olacağım ama..
Esra doğruyu söylesen daha iyi olmaz mı? Böyle şeyler gizli kalmaz çünkü.. Sizinde yıllar oldu, elbet duyulur. Sonra işler iyice karışmasın. Güven kaybı çok kötü birşey.. Uygun bir dille anlatsan ?

Hiç Bilmiyorum ki babamın vereceği tepkiyi Ezgi :26:
Bakalım hani belkide annem anlatır, hatta belkide söylemiştir.
babam atış yaptıgına göre ama bence hani babam çok kızacak gibime geliyor..

Size çok yanlış gelebilir inanın bende istemem elbette ama benim gibi olan çok insan var..

Elbette vardır canom..
Senin gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap adaşımmm..

Üzülme yeterki :)

bence sen doğruyu anlat. sinirlense bile ben doğruyu anlattım baba dersin. diğer türlü gerçeği duyarsa geri dönüşün yok. başta onlar durumu bildiğinden birşey sölemese bile insan sonuçta bunlar sonradan ağzından kaçırabilir, başka yerden duyabilir. bi de onların ailesini de bu yalana dahil etmen hoş değil bence. ailenin senin yanında olması seni desteklemesi her zaman sana güven verir. bu güveni kırmamalısın. tüm gerçekleri de anlat demedik elbette. ama annen güzel bi dille söyleyebilir.
mesela bizde annem söyleyince babam kızdı biraz. üniversiteden beri geziodunuz da benden mi sakladınız dedi. baktım annemle sonuca varamıyorum, ben konuştum babamla. tüm doğruyu anlattım o zaman herşey düzeldi. keşke baştan yapsaydım da hiç bu kadar sıkıntı çekmeseydim dedim. bi de yalan söyleseydim bu kadar kolay affedeceğini sanmıyorum.

hem baban bu kadar tutucu olsa sana kolin geldiğinde takılmazdı. bence çekindiğin için sen de abartıyor olabilirsin. abinle aran nasıl bilmiyorum ama önce kardeşlerini de kendi tarafına alabilirsin. önce onlarla paylaşıp desteklerini isteyebilirsin bence.

Ayrıca adaşım bide şu varki biz 7 yıldır çıkıyoruz geziyoruz demene gerek yokki..
Bir süredir tanıyorum, desen....

Zeynepcim öyle bi yazdın ki, kendimi inan çok kötü hissettim, "bi de onların ailesini de bu yalana dahil etmen hoş değil bence'' kötü oldum gerçekten.
kimse istemez böyle olsun.
ben hiç istemem ama benim babam da böyle biri, sizin anlamanız çok zor herkese çok itici çok olmaz gibi geliyor ama öyle gerçekten bu konuda aşırı katı bir babam var..

belli de olmaz inşaAllah yalan söylemek zorunda kalıcak bi durumda hiç olmayız..

Asla canım ben ben bana yanlış geliyor demedim ki.. Bende yaşadım bu durumu. Benim babamda bu konuda çok katı bir insandı. Bide çok sorgucudur. Nereye gittin ne yaptın ne kadar durdun.. Yalan söylerken hem utanıyordum hemde sıkılmıştım iyice.. Dedim söyleyeceğim. Ne yapacak sanki eve mi kapatacak ? Elbet razı gelir.. Kız babası olmak öyle kolay değil.. Kimseyi koymadım araya. Aldım karşıma. Baba dedim iki seçenek sunuyorum sen seç.. Ya arkadaş gibi bütün hayatımızı gerçeğiyle paylaşırız, ya da sana yalan söylememe göz yumarsın. Ben genç kızım konuştuğum görüştüğüm insanlar olacak elbet. Ben başkasından duyup haberin olmadığı için utanmanı istemem. Benden duy, bil biri aaa senin kızı şurda şununla gördüm derse kimseye söz düşürme haberim var de gitsin dedim. Kabul etti. Anlattım, erkek arkadaşımı getirdim karşısına.. Gördü, sevdi.. Bi süre sonra baba oğul gibi oldular zaten..
Sen kötü birşey yapmıyorsun. Babanda yaşamıştır bunları muhakkak. Tek korkum ilerde açığa çıkması.. Çıkarsa güven sarsılır kendini kandırılmış hisseder. Yoksa babanda anormallik yok canım benim klasik Türk babası işte :) Anlatmadan tepkisini bilemezsin.. Hangi baba istemez kızının mutlu olmasını..
Senin baban en iyi sen tanır bilirsin, sadece öneriydi.. Kendini kötü hissetmene de kızdım açıkcası..
Bunlar olağan belki de olması gereken şeyler..

Ayrıca adaşım bide şu varki biz 7 yıldır çıkıyoruz geziyoruz demene gerek yokki..
Bir süredir tanıyorum, desen....

inan gözlerim doldu senin bu anlattıklarını okurken, biran gözümde canlandı,
ne güzel..
kendimi kötü hissettim çünkü yalan söylemek kötü yani hiç yapmak istemem ..

Sağol Ezgi. Benimle paylaştıgın için, bende boyle olmasını inan çok isterim..
inşaAllah böyle de olur..

dua edin babama bu konu da, kalbine yumuşaklık gelsin..

Hayırlısı nasılsa Allah onu yaşatsın bacıma :)

Baban içinde dua ederim sen anlatırken yumuşacık olsun yüreği.

Ulan nedir bu babalardan çektiğimiz benimkide sevdiceğime uzak davranıyodu hani kız babası yaaa !! meğerse kıskanıyomuş
Te Allahım

Sende sağol canım benim.. İnşallah olur.. Zamanla aslında ne kadar kolay birşeymiş bu bağı yaratmak diyeceksin.
Mübarek ayda, dualarım seninle.. Kendini hazır hissettiğin zaman konuşursun. Yeterki yüreğine yük etme..

91/3 | Şafak Panomuz

// 19.07.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 113

♥ iwran ♥ : 117

♥ romromela ♥ : 125

♥ angeloflove ♥ : 127

♥ edaogz ♥ : 128

♥ EmrEsra ♥ : 129

♥ seker ♥ : 134

♥ asigimbensana ♥ : 144

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:119: :119: :119: :119:

[/QUOTE]

yarının taze taze şafakları benden erkenden attırmak istedimmm kızmazsınız inş odama çekildim erdiyi düşünürkenn bi an önce şafagın atması lazımdı offf offfffffffffffffffffff

Onun sarılmasına ihtiyacım var,onun kollarının arasında olmaya çünkü mutluluk onun kollarının arasında ...

Esracım okudum yazılanları...
Biliyorum ve çok iyi anlıyorum bizim karadeniz babaları çok fena olur .. Bende babamdan çok korkardım çekinirdim ama aldım bir gün karsıma benden duy dedim aynı Ezgnin yazdıgı gibi herseyi bir bir anlattım. İnanırmısn bu durum onun daha cok hosuna gitti kıskandı evet her baba gibi, kız babalarına agır gelir böyle şeyler sonucta onlar bizi alıp gidecek adamlar baba evinden.. şimdi 7 sene oldu tamamen sindirdi her ne kaar bana takılsa daha belli değil vermedim seni daha desede :)
Biliyorsun son izne geldiğinde evimize girdi tanıstık kaynastık..
Bence araya hiç yalan koyma al karsına bir güzel konus, bu onun daha cok hosuna gider.. Sonunda genç bi kızsın artık hangi devirde yasıyoruz ..
Tamam belki bozuldu kızdı diyelim dövecek telefonunu elinden alacak değil ya ya da eve kkapatacak.. Ya da seni bir baskasına verecek ..
Oda kabullenecek canım benim :)
Ben ilk 1 sene söylemedim çok kızacak tepki vercek sandım banada aynı böyle koliler geliyordu hiç sormazdı tahmin ederdi :) Alacagı cevaptan korkuyordu ki ben karsıısına gecip herseyi anlattım, hiç unutmam bir yaz günüydü terasta konusmustuk ..
Ama babam karadenizde bizim orda büyümesine ragmen süper bi adam çok anlayıslı davrandı hiç beklemiyordum :) Karışmaz etmez .. Bu güvenide annemden aldı, çünkü annem Mehmeti en basından beri tanıyor.. Babama anlattıkca babam iyice sevdi sindirdi :)

Al babanı karsına anlat, kaç yasında kızsın gayet normal

Son düzenleme:
herkes bu konuda hem fikir esracım. amacım seni kırmak değildi. sadece diğerlerinin gözünden de durumu görmen için yazmıştım. bence emre geldiğinde ya da gelmesine yakın al karşına konuş. geldiğinde de hemen tanışma vs yaparsınız ki niyet ciddi belli olsun. seni anlamaz mıyım bizde karadenizliyiz 5 dakika geç geleyim kıyamet kopar evde. kardeşimi eve geç geldi die üniye yazdıramıyorduk okumayacak dedi zor ikna ettik. merak etme güzelim çok iyi anlıyorum ama tercih ettiğin yol yanlış onu anlatmaya çalıştık biz sadece. tabi gerisi senin tercihin. dualarımız hep seninle.. düşündüğünden kolay olacak biliyorum, hissediyorum..
şafak 27 olmuş oooo bu 20 ler çabuk bitecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…