Günaydın Adaşım hoşgeldin
Ya adaşım inan bilmiyorum yani, babamın bizim sevgili olduğumuzu bilmemesi lazım
hele böyle senelerce olduğunu hiç bilmemesi lazım,
artık babama hani nasıl anlatıcaz bilemiyorum yani işte böyle olabilir amca sevdi falan oğlu varmış annem der babama bi görüşsün mü bilmem ne
oyle olacak babamda herhalde görüşsün der yani o kadar da şey olmaz hani görüşmesin demez inşaAllah ya ,
varya su babamı bi atlatırsam beni hayırlısıyla bi verirse daha ne isterim geri hiçbişeyi düşünmüyorum inan ki
günAYDINN bizim topikk naptınız esra gözün aydın kargon gelmiş babanıda hyırlısıyla atlatırsan inş hersey yoluna girer eger olacak olursa dil baglanır derler ya babanın da dili baglanır bakarsın hersye güsel gelişir
zeynepcim allah muhabbetinizi arttırsın allahım dahada iyi yapsın inş resminide bekliyoruz ben cok severim isim yazılı şeylerii
esracım bizde senle saymaya devam sen koş ben geliyorum şu yüzleri bitirecez az kaldııı vallaaa maşallah bize nerden nereye geldik
<<<<<<<<<118 >>>>>>>>>>>>>
Direk balıklama girmiş olacağım ama..
Esra doğruyu söylesen daha iyi olmaz mı? Böyle şeyler gizli kalmaz çünkü.. Sizinde yıllar oldu, elbet duyulur. Sonra işler iyice karışmasın. Güven kaybı çok kötü birşey.. Uygun bir dille anlatsan ?
Elbette vardır canom..
Senin gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap adaşımmm..
Üzülme yeterki :)
Dularınızı Eksik Etmeyin de adaşım herşey güzel olur inşaAllah :)
.
bence sen doğruyu anlat. sinirlense bile ben doğruyu anlattım baba dersin. diğer türlü gerçeği duyarsa geri dönüşün yok. başta onlar durumu bildiğinden birşey sölemese bile insan sonuçta bunlar sonradan ağzından kaçırabilir, başka yerden duyabilir. bi de onların ailesini de bu yalana dahil etmen hoş değil bence. ailenin senin yanında olması seni desteklemesi her zaman sana güven verir. bu güveni kırmamalısın. tüm gerçekleri de anlat demedik elbette. ama annen güzel bi dille söyleyebilir.
mesela bizde annem söyleyince babam kızdı biraz. üniversiteden beri geziodunuz da benden mi sakladınız dedi. baktım annemle sonuca varamıyorum, ben konuştum babamla. tüm doğruyu anlattım o zaman herşey düzeldi. keşke baştan yapsaydım da hiç bu kadar sıkıntı çekmeseydim dedim. bi de yalan söyleseydim bu kadar kolay affedeceğini sanmıyorum.
hem baban bu kadar tutucu olsa sana kolin geldiğinde takılmazdı. bence çekindiğin için sen de abartıyor olabilirsin. abinle aran nasıl bilmiyorum ama önce kardeşlerini de kendi tarafına alabilirsin. önce onlarla paylaşıp desteklerini isteyebilirsin bence.
Hiç Bilmiyorum ki babamın vereceği tepkiyi Ezgi :26:
Bakalım hani belkide annem anlatır, hatta belkide söylemiştir.
babam atış yaptıgına göre ama bence hani babam çok kızacak gibime geliyor..
Size çok yanlış gelebilir inanın bende istemem elbette ama benim gibi olan çok insan var..
Ayrıca adaşım bide şu varki biz 7 yıldır çıkıyoruz geziyoruz demene gerek yokki..
Bir süredir tanıyorum, desen....
Asla canım ben ben bana yanlış geliyor demedim ki.. Bende yaşadım bu durumu. Benim babamda bu konuda çok katı bir insandı. Bide çok sorgucudur. Nereye gittin ne yaptın ne kadar durdun.. Yalan söylerken hem utanıyordum hemde sıkılmıştım iyice.. Dedim söyleyeceğim. Ne yapacak sanki eve mi kapatacak ? Elbet razı gelir.. Kız babası olmak öyle kolay değil.. Kimseyi koymadım araya. Aldım karşıma. Baba dedim iki seçenek sunuyorum sen seç.. Ya arkadaş gibi bütün hayatımızı gerçeğiyle paylaşırız, ya da sana yalan söylememe göz yumarsın. Ben genç kızım konuştuğum görüştüğüm insanlar olacak elbet. Ben başkasından duyup haberin olmadığı için utanmanı istemem. Benden duy, bil biri aaa senin kızı şurda şununla gördüm derse kimseye söz düşürme haberim var de gitsin dedim. Kabul etti. Anlattım, erkek arkadaşımı getirdim karşısına.. Gördü, sevdi.. Bi süre sonra baba oğul gibi oldular zaten..
Sen kötü birşey yapmıyorsun. Babanda yaşamıştır bunları muhakkak. Tek korkum ilerde açığa çıkması.. Çıkarsa güven sarsılır kendini kandırılmış hisseder. Yoksa babanda anormallik yok canım benim klasik Türk babası işte :) Anlatmadan tepkisini bilemezsin.. Hangi baba istemez kızının mutlu olmasını..
Senin baban en iyi sen tanır bilirsin, sadece öneriydi.. Kendini kötü hissetmene de kızdım açıkcası..
Bunlar olağan belki de olması gereken şeyler..
Zeynepcim öyle bi yazdın ki, kendimi inan çok kötü hissettim, "bi de onların ailesini de bu yalana dahil etmen hoş değil bence'' kötü oldum gerçekten.
kimse istemez böyle olsun.
ben hiç istemem ama benim babam da böyle biri, sizin anlamanız çok zor herkese çok itici çok olmaz gibi geliyor ama öyle gerçekten bu konuda aşırı katı bir babam var..
belli de olmaz inşaAllah yalan söylemek zorunda kalıcak bi durumda hiç olmayız..
inan gözlerim doldu senin bu anlattıklarını okurken, biran gözümde canlandı,
ne güzel..
kendimi kötü hissettim çünkü yalan söylemek kötü yani hiç yapmak istemem ..
Sağol Ezgi. Benimle paylaştıgın için, bende boyle olmasını inan çok isterim..
inşaAllah böyle de olur..
dua edin babama bu konu da, kalbine yumuşaklık gelsin..
inan gözlerim doldu senin bu anlattıklarını okurken, biran gözümde canlandı,
ne güzel..
kendimi kötü hissettim çünkü yalan söylemek kötü yani hiç yapmak istemem ..
Sağol Ezgi. Benimle paylaştıgın için, bende boyle olmasını inan çok isterim..
inşaAllah böyle de olur..
dua edin babama bu konu da, kalbine yumuşaklık gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?