orası öyle tabi. biz çok zorluk atlattık zaten ama hiç vazgeçmedik. ama eğer iş bulamazsa falan ister istemez evlenme süremiz uzar. ben artık çok uzasın istemiorum. zaten 25 yaşındayım
nasip bakalım gelsinler hele bi o zaman kafasını şişircem
yap tabi esraaa yaa ben çok özledim kızlar bunlardan önce sag saglim gelmesine bakıyorum onlar olur ceyizdi suydu buydu alıyosun bitiyor ama o olmadanda anlamı olmuyorr yanımda olsada keske herseyi beraber yapsak diyorummm
parasını onlar da verse ben karıştırtmam zaten.diktirmem ama büyük ihtimalle hazır çok çeşit var. alırım bi tane.
evet haklısın o zaman bolerolu güzel olmuyor. bizim aileler kapalı ama biz açığızo yüzden fazla karışmıyorlar.
bende öle düşünüyorum. bi daha masrafa gerek yok. zaten o söz yüzükleri çıkarılıyor sonradan. emreminde gümüş yüzüğü var. altın tamıyor. onları takarız yine tamamdır.
bi kaçtane elbisem var onlardan giyerim sanırım. hiç giymemiştim daha. bi daha masraf yapmamış olurum.bak ekliim onları da sizde yardımcı olun.
ben beyaz puantiyeliyi giyeyim diyorum ama. kırmızı uzun olan da olabilir. iki aile de muhafazakar çünkü.
üzülme yaaa niye yatsın beraber herseyi atlatırsınız bugun olmazsa yarın olur diyerek birbirinize sarılırsınız baska türlü hayat yürümez zatenn anladınmı kuzummm
yap tabi esraaa yaa ben çok özledim kızlar bunlardan önce sag saglim gelmesine bakıyorum onlar olur ceyizdi suydu buydu alıyosun bitiyor ama o olmadanda anlamı olmuyorr yanımda olsada keske herseyi beraber yapsak diyorummm
çok sağol esra. bende beyaz elbise diorum ama bakalım düşünmedeyim halavakit var nasılsa
49 gün sonra 199 mu bitmiş kızııııımmmm diyorum..
Ve- Bugün benim doğumgünüm...
Aşkımsız... Yalnız... Hüzünlü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?