91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Ana Şafak : 246

Yarılama Şafağı 16

Plaka Şafağı : 165

100'lere Gelme Şafağı : 46

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

.

Ana Şafak : 239

Yarılama Şafağı : 9 ( cok az kaldı)(aydındayız)

Plaka Şafağı : 158

100'lere Gelme Şafağı : 39 ( kırklareliyindeyiz)

doğum günün kutlu olsun esraburak. inşallah bu son ayrılığımız olur.
bugün şafak: 36 195 gündür asker. 200 olmasına çok az kaldı.

♥ Canım benim, Doğum Günün Kutlu Olsun, Rabbimden Senin İçin Sevdiğin ve Tüm Sevdiklerinle Beraber Nice Sağlıklı huzurlu Mutlu Yıllar Dilerim.. ♥

.

doğum günün kutlu olsun esraburak. inşallah bu son ayrılığımız olur.
bugün şafak: 36 195 gündür asker. 200 olmasına çok az kaldı.

Çok teşekkür ederim güzel devrelerimmm...
Sağolun...

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Ana Şafak : 245

Yarılama Şafağı : 15

Plaka Şafağı 164

100'lere Gelme Şafağı : 45

:119::119::119::119::119::119::119::119:

.

ne diosun esracım çok sevindim yapın bencede. hem aileler de birbirlerini tanımış olurlar onlar gelene kadar alışma süreci olur süper olur valla

şafak: 35 ay bi gelemedim yarısına ufff

ne diosun esracım çok sevindim yapın bencede. hem aileler de birbirlerini tanımış olurlar onlar gelene kadar alışma süreci olur süper olur valla

şafak: 35 ay bi gelemedim yarısına ufff

oyle yani söz olması lazım, ben ailler tanışsın ve bi yüzük takılsın istiyorum..

bakalım babama söyleyebilirsek bu yaz kesin istiyorum sözümü yapmayı ama babam hayır yok olmaz vermem vs.. diyebilir

.

başta olmaz diyolar ama sonradan olur diolar hazırlıklı ol yani. anneni ikna edersen olmuş say zaten. yaza izne mi gelcek.

başta olmaz diyolar ama sonradan olur diolar hazırlıklı ol yani. anneni ikna edersen olmuş say zaten. yaza izne mi gelcek.

eger babam kabul ederse işte, önce bir bayanlar gelecek annesi ablası falan sonra işte annem babam konusur ailecek gelirler erkeklerde tanışır sonra artık bakalım belki bizimkiler gider bi kere de yani sonra işte babam tamam derse emre izin alır gelir söz kesilir gider.. tabi bunların hepsi ramazan a girmeden yapılır 20 temmuza kadar sonra zaten kasım aralık gibi yarim gelir sonrada nişan için hazırlıklar başlar falan yani of bilmiyorum ya allahım inşaallah babamlar bir sıkıntı yapmazlar

.

baya gel git olcak sizde. bizde mi öle yapsak bilemedim..
biz aynı gün hem tanışma hem isteme olsun diyoruz çok mu acele olur ya..

baya gel git olcak sizde. bizde mi öle yapsak bilemedim..
biz aynı gün hem tanışma hem isteme olsun diyoruz çok mu acele olur ya..

ben ailelerin biraz tınışıp kaynaşmasını istiyorum.. daha önceden tanımıyorlarsa çok acele olur öyle, ben önce annesi ablası işte bayanlar gelsinler istiyorum sonra annem babama anlatır işte, sonra ailecek gelirler sonra babamlar bir ailecek gider sonra babam tamam olur istemeye gelebilirler derse işte gelirler isteme ve sözolur allahın izniyle..

.

hımmmm.. yetişmez ama o zaman yaa. 2 haftalığına gelcek emre ilk hafta zaten arkadaşımızın düğünü kınası var oraya gitcez. sonraki haftada cuma teslim olcak zaten. 3-4 kere git gel sığmaz yani. napsam söz yapmasak mı o zaman

yok canım bak nasıl yapıcaksınız biliyomusun emre gelmeden bir iki hafta once bayanlar bir gelecek size sonra erkeklerle birlikte gelirler sonra emre geldiğindede isteme söz olur :)

.

bayanların gelmesi olabilir de. erkeklerin gelmesi saçma deil mi emre yok ortada ?
ayrıca o kadar gitgel yapılacak bi durumumuzda yok aslında annem de ben de çalışıyorum çünkü her defasında izin almak zorunda kalacağız.
bilmiyorum pek uymadı sanki bize.

Bizde ilk erkekler gelmesinde damat gelmez tekrar gelirler hani kızı oyle bi gelmeye verilmez yani.. o yüzden ikincide verirlirse verilir belki bu 3 bile olabilir

.

görücü usulü olduğunda bizde de öledir. aileler birbirini tanıması için. ama artık bizim durumumuzda isteme kısmı formalite olduğu için çok uzatmanın anlamı yok sonra erkek tarafı laf edio. o yüzden o kadar uzatmanın anlamı yok bence.
ama bayanlar belki önceden tanışabilir öyle olabilir. bir dahaki görüşmede daha samimi bir ortam olması açısından.

bakalım işte bende böyle düşünüyorum ama bakarsın babam ilk gelirken tamam gelsinler söz kesilsin der yada 4 kerede gelseler vermez
hiç kestiremiyorum babamın nasıl tepki vereceğini

.

bakalım işte bende böyle düşünüyorum ama bakarsın babam ilk gelirken tamam gelsinler söz kesilsin der yada 4 kerede gelseler vermez
hiç kestiremiyorum babamın nasıl tepki vereceğini

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…