♥ Canım benim, Doğum Günün Kutlu Olsun, Rabbimden Senin İçin Sevdiğin ve Tüm Sevdiklerinle Beraber Nice Sağlıklı huzurlu Mutlu Yıllar Dilerim.. ♥
.
doğum günün kutlu olsun esraburak. inşallah bu son ayrılığımız olur.
bugün şafak: 36 195 gündür asker. 200 olmasına çok az kaldı.
ne diosun esracım çok sevindim yapın bencede. hem aileler de birbirlerini tanımış olurlar onlar gelene kadar alışma süreci olur süper olur valla
şafak: 35ay bi gelemedim yarısına ufff
başta olmaz diyolar ama sonradan olur diolar hazırlıklı ol yani. anneni ikna edersen olmuş say zaten. yaza izne mi gelcek.
baya gel git olcak sizde. bizde mi öle yapsak bilemedim..
biz aynı gün hem tanışma hem isteme olsun diyoruz çok mu acele olur ya..
hımmmm.. yetişmez ama o zaman yaa. 2 haftalığına gelcek emre ilk hafta zaten arkadaşımızın düğünü kınası var oraya gitcez. sonraki haftada cuma teslim olcak zaten. 3-4 kere git gel sığmaz yani. napsam söz yapmasak mı o zaman
bayanların gelmesi olabilir de. erkeklerin gelmesi saçma deil mi emre yok ortada ?
ayrıca o kadar gitgel yapılacak bi durumumuzda yok aslında annem de ben de çalışıyorum çünkü her defasında izin almak zorunda kalacağız.
bilmiyorum pek uymadı sanki bize.
görücü usulü olduğunda bizde de öledir. aileler birbirini tanıması için. ama artık bizim durumumuzda isteme kısmı formalite olduğu için çok uzatmanın anlamı yok sonra erkek tarafı laf edio. o yüzden o kadar uzatmanın anlamı yok bence.
ama bayanlar belki önceden tanışabilir öyle olabilir. bir dahaki görüşmede daha samimi bir ortam olması açısından.
görücü usulü olduğunda bizde de öledir. aileler birbirini tanıması için. ama artık bizim durumumuzda isteme kısmı formalite olduğu için çok uzatmanın anlamı yok sonra erkek tarafı laf edio. o yüzden o kadar uzatmanın anlamı yok bence.
ama bayanlar belki önceden tanışabilir öyle olabilir. bir dahaki görüşmede daha samimi bir ortam olması açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?