91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

der der sıkıntı yapma. sen zaten tanıosun. sorun teşkil edeceğini düşündüğün bi konu yoksa bişey demez. en fazla askerliğini yapsın aceleniz nedir diyebilir. bizimkiler öyle söylüyor. sizde erkek tarafı gelmek istiyor gelmeyin mi dicez dersiniz

bakalım zaman neler gösterecekk , nasip kısmet hayırlısı diyelim :)

.

:119::119::119::119::119::119::119:

Ana Şafak : 244

Yarılama Şafağı : 14

Plaka Şafağı : 163

100'lere Gelme Şafağı : 45

.

100 lere gelme şafağın 45 iyiymiş.

bizim şafak: 34..

dün annemle konuştum. bayanlar tanışsın. sonra gelsinler istesinler öyle uygun olur dedi. öyle yapcaz sanırım. fikir için tşkler.
mayısın sonunda olacak söz büyük ihtimalle kardeşim 2 haziranda dönüyor çünkü. o gitmeden olsun istiyorum.

ve yarılamamıza Sadece 13 Gün Kaldı Sevdiğim..
bir bitsede sensizlik sona erse...

Seni Çok seviyorum..

..::emresra::..
mart
2012

.

Son düzenleme:

Ana Şafak : 243

Yarılama Şafağı 13

Plaka Şafağı 162

100'lere Gelme Şafağı 44

.

kız günaydın doldurmussun bütün sayfayı
şafak bugün: 33 bu aralar yavaş geçiyor sanki
cumartesi günü 200 gününü askerde doldurmus olacak vay beeeee

kız günaydın doldurmussun bütün sayfayı
şafak bugün: 33 bu aralar yavaş geçiyor sanki
cumartesi günü 200 gününü askerde doldurmus olacak vay beeeee

hee napıyım kimsecikler takılmıyor bende tek başıma yürütüyorum topiğimizi

bu aralar hızlı gibi sanki ya :)
baksana 7 aya düştüüü ticker'ııımmm

nisanın 5nde tam dolu dolu 7 ayımız dolacak
Rabbime çok şükür ben ilk gittiği günler bu şafakları görebileceğimi hiç sanmıyordumm hiççç

.

Yaaaa kızlar bende birinden hoşlandm oda benden hoşlandığını söyledi ama meğerse sevgilisi varmış yalan söyledi :S işin kötüsü dayımın restoran dükkanına ortak hfta sonları orda calsyrum yüz yüze gelyruzz hep yalan söylemesine rağmen hala hoşlanyrum vazgecmek de istemiyorum napacgmı sasrdmmm akıl vern ltfen :S

ipekcim kendine yeni bir başlık açarsan daha ii olur. burası asker şafağı sayanların topiği canım.

aynen bende esra. bende hiç ummazdım bugünleri görebileceğimi. hatta giderken emreye. 15 ay sonra kim bilir neler olur ne durumda oluruz allah bilir diyordum. ümidimi bile kesmiştim diyebilirim. ama allaha şükür yarısını bitirdik sayıyorum ben. nisanının 23 ünde kardeşi ziyarete gitcekmiş. her ay birini görüyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…