91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

:119::119::119::119::119::119:

Mehtaap : 13

Yarılama Şafağı : 3

100'lere Gelme Şafağı : 34

Plaka Şafağı : 152

Ana Şafak : 233

:119::119::119::119::119::119:

.

Son düzenleme:
iyi hafta sonları kızlarr yeni bi aya başladık bakalım carçabuk geçer inş

şafak : 226

İhtiyacım olan biraz kokun, biraz gülüşün, biraz varlığın, biraz....SENNN

iyi hafta sonları kızlarr yeni bi aya başladık bakalım carçabuk geçer inş

şafak : 226

İhtiyacım olan biraz kokun, biraz gülüşün, biraz varlığın, biraz....SENNN

amin Canım İnşaallah geçer çarçabukkk

uzun zamandır ilk defa pazar günü evdeyim
evde oturunca geçmiyor zaman ya

.

geçmiyor vallada napalımm işte bende çatlayacam sıkınntıdan birazdan cıkcam dısarı olmuyr bölee

Ben pazarları hep ama hep evdeyim kızlar yaa..
Geçmiyo çok zor geçiyo ama...

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Mehtap : 12

Yarılama Şafağı : 2

100'lere Gelme Şafağı : 33

Plaka Şafağı : 151

Ana Şafak : 232

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

.

günaydın kızlar. evet bu ara daha bi zor geçiyor sanki. ama napalım artık. son 19 gün. kavuşmamıza 50 gün

bizim mehtap 50.. ufff sölemek bile beni incitiyor. sıkıldım yaa. pazartesi böyle negatif negatif başladım güne hayırlısı. sen napıosun esra.

bizim mehtap 50.. ufff sölemek bile beni incitiyor. sıkıldım yaa. pazartesi böyle negatif negatif başladım güne hayırlısı. sen napıosun esra.

aynen ya bende bi negatifim bugün..

valla napayım canım işe geldim çalışıyorum, sen neler yapıyorsun halin keyfin nasıl?

.

keyifsizim bugün bende işte. bende işe geldim ama hiç iş yapasım yok. zaten sabah da geç geldim. bu ara sadece uyumak istiyorum. depresyonda mıyım yaaa.

keyifsizim bugün bende işte. bende işe geldim ama hiç iş yapasım yok. zaten sabah da geç geldim. bu ara sadece uyumak istiyorum. depresyonda mıyım yaaa.

Selam kızlaarrr..

Bahar yorgunluğu falanmı acaba

bende depresyondayım galiba,
hiç hayal kurasım bile yok..
sıkıldım hayattan galiba..
bitmiyor geçmiyor zaman..

esra adaşım ya içim kararıyor bu aralar.. çok sıkkınımm...

.

olabilir belki de bahar yorgunluğu ama çabuk geçse ii olur. ne çalışabiliyorum ne ders yapabiliyorum ufff. sizde durumlar nasıl.

amin canım ama özellikle ders çalışmam lazım. o kadar dersaneye gidiyorum emeğime yazık yaaa

açıktan mı esra ? bende aöf 3 teyim ama hiç çalışamadım
daha çok kpss çalışıyorum. aöf ü seneye de veririm olmazsa diğer sene ama kpss kazanmam şart başka yolu yok

açıktan mı esra ? bende aöf 3 teyim ama hiç çalışamadım
daha çok kpss çalışıyorum. aöf ü seneye de veririm olmazsa diğer sene ama kpss kazanmam şart başka yolu yok

Yok canım uzaktan eğitim okuyorum gazi univ. aslında mezu olmamlazımdı ama dersim var bi kaç tane onları hala veremedim napıcam bilmiyorum, hiç çalışasımda yok yani ne yalan söylim

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…