kızzllaaarrr bizz ayrıldıkkk
1 güncük kalmış canım. çok ii valla. sonra kaydırak misali aşağı yuvarlancaz allahın izniyle. bizimde 49-18
onlu rakamları bile görmek çok güzel. çok yoğun ama sevdiğim şu denetimi atlatsalar da rahat etse.
iwran ne yaptı acaba ?
aynen güzel haberlerle döner inş.
evet ya bende bazen inanamıyorum. hatta şimdiye kadar hiç izin kullanmadı. izne geldiğinde 199 olmus olcaz.
ama şu ara yavaş geçiyor sanki.tatile de çok ihtiyacım var. emrem gelince 1 hafta yıllık ızın alcam. cok bunaldım.
aynen katılıyorum psikolojik sınır sonuçta. 299 u da nasıl beklemıstık.
199 , 99 da bızım ıcın aynı olacak.
nası gidio işler esracım. uff sıkıldım ya dışarda güneş millet gezio ben akşama kadar ofisteyim
geçen yaz çalışmaktan güneş göremediğim için kışa beyaz girmiştim anlayınbu sene de öle olur kesin. zaten yarısı ramazan
ıns askerım de tutabılır :18:
düştüğü yere göre çok değişiyor işte. emre bazı komutanlar cok anlayıslı bazıları cok uyuz. gecen sene her sabah zorla su ıctırıomus kı kımse tutmasın dıe. bole bı durumda ıstese de tutamaz hayırlısı artık
şu cümleni komple alsam bana uyar yani.
"işler güzel de sakin ve sıkıcı ya, işten bile sıkıldım, emremin iş çıkışında beni gelip aldıgı günleri özledim ya"
aynen her haftasonu orda burda kahvaltılara giderdik. haftaiçi sinema akşam yemekleri yapardık. sahilde gezerdik.of çok özledim. bu sefer geldiğinde sözlü olarak gezeceğiz kısmetse
kesinlkle katılıorum. bende uyuz oluyorum böyle komutanlara, öğretmenlere.. başka şeyler de yazardım da kkdan uzaklaştırırlar beni
kışın geldiklerinde gezeriz artıkliste yapıyoruz biz gelince yapılacaklar gezilecek yerler şeklinde
aynen bende öle. ben izmire gidince emre gezdirio beni şurayı da gör burayı da. dedım senı gormeye geldım. oturalım bı yerde
kısa vakıf olunca ıste bole oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?