91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Mehtap : 11

Yarılama Şafağımız : 1 Sadece : 1

100'lere Gelme Şafağımız : 32

Plaka Şafağımız : 150

Ana Şafak : 231

:119: :119: :119: :119: :119: :119:​

.

Son düzenleme:
1 güncük kalmış canım. çok ii valla. sonra kaydırak misali aşağı yuvarlancaz allahın izniyle. bizimde 49-18
onlu rakamları bile görmek çok güzel. çok yoğun ama sevdiğim şu denetimi atlatsalar da rahat etse.
iwran ne yaptı acaba ?

evet canım çok şükür galiba gerçekten bitiyor galiba..
Rabbime şükürler olsun

gerçekten yarıladığımıza inanamıyorum şuan ..

imran'ın güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah ya..

.

Son düzenleme:
aynen güzel haberlerle döner inş.
evet ya bende bazen inanamıyorum. hatta şimdiye kadar hiç izin kullanmadı. izne geldiğinde 199 olmus olcaz.
ama şu ara yavaş geçiyor sanki. tatile de çok ihtiyacım var. emrem gelince 1 hafta yıllık ızın alcam. cok bunaldım.

evet biraz yavaş geçiyor gibi ama baksana sadece 1 ay sonra 100'lerde olacağızz
muhteşem bişey

çok mutluyum o yüzdenn :119:

.

aynen katılıyorum psikolojik sınır sonuçta. 299 u da nasıl beklemıstık.
199 , 99 da bızım ıcın aynı olacak.

aynen katılıyorum psikolojik sınır sonuçta. 299 u da nasıl beklemıstık.
199 , 99 da bızım ıcın aynı olacak.

evet canım 299 dediğim günü hatırlıyorum ne güzeldi heycanlıydım..

199 diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum..

sadece bir ay sora 199 diyeceğim

:119: :119: :119:

.

nası gidio işler esracım. uff sıkıldım ya dışarda güneş millet gezio ben akşama kadar ofisteyim
geçen yaz çalışmaktan güneş göremediğim için kışa beyaz girmiştim anlayın bu sene de öle olur kesin. zaten yarısı ramazan
ıns askerım de tutabılır :18:

nası gidio işler esracım. uff sıkıldım ya dışarda güneş millet gezio ben akşama kadar ofisteyim
geçen yaz çalışmaktan güneş göremediğim için kışa beyaz girmiştim anlayın bu sene de öle olur kesin. zaten yarısı ramazan
ıns askerım de tutabılır :18:

işler güzel de sakin ve sıkıcı ya, işten bile sıkıldım, emremin iş çıkışında beni gelip aldıgı günleri özledim ya
havalar güzel oldunca özlem daha da artıyor ya, evet ramazanda nasıl tutacaklar, inşaAllah tutabilirler, çok üzülürüm yoksa

.

düştüğü yere göre çok değişiyor işte. emre bazı komutanlar cok anlayıslı bazıları cok uyuz. gecen sene her sabah zorla su ıctırıomus kı kımse tutmasın dıe. bole bı durumda ıstese de tutamaz hayırlısı artık
şu cümleni komple alsam bana uyar yani.

"işler güzel de sakin ve sıkıcı ya, işten bile sıkıldım, emremin iş çıkışında beni gelip aldıgı günleri özledim ya"

adama bak ya pislik herif..
sinir oluyorum şöyle insanlara ya! insanların özgürlüğü ancak böyle kısıtlanabilir!
sanane kardeşim tutar tutmaz ama yok işte ya.. of ...
bizimkinin de komutanı çok fenaymış galiba bakalım nasıl olacak, Rabbim verir bir kolaylığını İnşaAllah..

hehe ya geçen sene yazın azmı gelip aldı beni iş çıkışı gittik bu güzel havalarda gezmelere
ahh ahh.. havalar güzel olunca o günkü gibi iş çıkışı gelsin alsın istiyorum

özlemim artıyorr

.

aynen her haftasonu orda burda kahvaltılara giderdik. haftaiçi sinema akşam yemekleri yapardık. sahilde gezerdik. of çok özledim. bu sefer geldiğinde sözlü olarak gezeceğiz kısmetse
kesinlkle katılıorum. bende uyuz oluyorum böyle komutanlara, öğretmenlere.. başka şeyler de yazardım da kkdan uzaklaştırırlar beni
kışın geldiklerinde gezeriz artık liste yapıyoruz biz gelince yapılacaklar gezilecek yerler şeklinde

of ya onunla gezdiğim günleri hatırlamak istemiyorum

bende liste yapıyorum o yokken neler içimde kalmışsa hepsinin alasını yapıcam sevdiğimle

şimdi bi günlüğüne geldiğinde sabah erkenden buluşup akşama kadar oyle oturup konuşmak istiyoru, yolda arabada vs. vakit geçirmek istemiyorum...

.

aynen bende öle. ben izmire gidince emre gezdirio beni şurayı da gör burayı da. dedım senı gormeye geldım. oturalım bı yerde
kısa vakıf olunca ıste bole oluo

aynen bende öle. ben izmire gidince emre gezdirio beni şurayı da gör burayı da. dedım senı gormeye geldım. oturalım bı yerde
kısa vakıf olunca ıste bole oluo

ne güzel işte gezdirmek istiyor seni ah ya bu emrelerimiz neden böyle ya

off görmek için sabırsızlanıyorum ya bi gelsede bi görsem ya bi gün öyle iyi gelecekkii

.

canlarım sizde özlem tavan yapmış görüyorumda
bende kötüyüm hala ses seda yok bittimi gercekten bilmiorum ama canım yanıyorr kızlarr yaaa bi bitse su askerlik hepimiz kurtulacazdaa :44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…