91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

ne okuyorsun canım bende bi ara uzaktan eğitim mi alsam die düşündüm ama yapamam dedim çalışmıyorum sonra

ne okuyorsun canım bende bi ara uzaktan eğitim mi alsam die düşündüm ama yapamam dedim çalışmıyorum sonra

Bilgisayar Programcılıgı Okuyorum, aslında biraz çalışılsa yapılabilecek bişey de işte ben hiç derslere bile girmediğim için malesef...

.

bende bilg. prog. mezunuyum ne olcan mezun olunca kız

sen nerden mezunsun? ya bana yardım etsene nasılll vericem bu dersleriiii :18:

mezun olunca ne olucam bilmiyorum
şimdilik işimden çok menunumm evlenene kadar böyle devam ederim bakalım evlendikten sonra neler olur...

.

Son düzenleme:
ederim tabi
istanbul üniversitesinden mezunum ben.
ben memnun değilim inş kpss ile memur olurum

ederim tabi
istanbul üniversitesinden mezunum ben.
ben memnun değilim inş kpss ile memur olurum

Ne güzel ya mezun olmuşsun ne zaman mezun oldun? bide hiç kaldın mı yoksa direk okuyup mezun mu oldun?

ben aslında KPSSye girmiştim 72 almıştım yerleşemeyince boşverdim öyle

en güzeli 657 devlet memuru ama işte ya ben evlendikten sonra neler olur bilemiyorum ki çalışmayada bilirim

.

yok ben çalışıcam kısmetse. planlarımız o şekilde. ikimizin ailesi de istanbulda çocukları da onlara vercem büyütsünler öle sevmek yok sadece
bende gırmıstım ama hıc calısmamıstım 70 almıstım bende. bu sefer cok calısıorum. 90-95 almam lazım ıstanbulda ılk atamalarda yerlesmek ıcın dua edın arkadaslar
kalmadım hıc 2 yıllık zaten. 2005 de gırdım lıseden dırek. 2007 de de mezun oldum. gerçi hala diplomamı almadım

bakalım belki bende çalışırım ama işte şimdiden bilmiyorum..

inşaAllah yaparsın, çok çalışıyosan olur da zaten rabbim emeğinin karşılığını verecektir..

Denemelere giriyor musun kaç alıyosun mesela şuan?

valla helal sana ya lise mezunu kalmak istemiyorum ama şu derslerimi de veremiyorum ya

.

Son düzenleme:
suan 2 denemeye gırdım sadece bırınden 70 bırınden 82 aldım. ama konuların daha cok basındayız. umarım hazıran gıbı ıvme kazanmıs olacagım.
hatta dgs ye de gırecegım. dıkey gecıs sınavı 2 yıllıktan 4 yıllıga gecmek ıcın. cabalıyorum ıns olur ne dıyım. cok calısmak lazım ama ısten pek fırsat kalmıyor acıkcası yorulmus oluyorum eve gıdınce.
sen de yaparsın ama calısmadan olmuyor.

Sen hangi dershaneye gidiyorsun?
abimde kpss ve dgs için dershaneye gidiyor şuan oda hem kpss hem dgs deneyecek..

benimde çok çalışmam lazım..
şimdiki denemelerin iyi 82 ve konuların başındasınız inşaAllah daha iyi olur..

evet iş olunca ben yapamadım mezun bile olmadım haliyle işte

.

aynen işle zor gidiyor. çok yoruluyorum.
kadıköyde deneyim eğitim kurumları var oraya gidiyorum. şimdilik memnunum. bu cuma yıne deneme var bakalım kac yapcaz
sen de yaparsın eve gidince az dizi izle ben artık tv izlemiyorum.

anladım canım, sen bize yakınsın o zaman nerde oturuyodun sen?
yok güzelim ne dizisi tv hiç izlemem ben..
eve gidince biraz nette takılıyorum sonra hep kitap falan okurum.. ama hiç ders çalışasım gelimiyor, aslında çok kitap okuyan biriyim
Her akşam kitap okurum bide anneannemde kalıyorum haftada 1 2 gün o günler işte hiç bişey yapmıyorum kuzenlerimle vakit geçiriyorum..

.

Son düzenleme:
maltepede oturuyorum ama kadıköye gidiyorum
ders kitaplarını da roman okuma kitabı gibi görmeye çalış. bende severim kitap okumayı kitap da okuyorum. aşk masum bir öpücük die bi kitaba başladım yeni bakalım nasılmış.
abin hangi dersaneye gidiyor. onun branşı nedir.

hmm, bizde sancaktepe'de oturuyoruz..
abimde kadıköyde fem akademiye gidiyor bakalım nasıl olucak çok istiyorum kpss ile yerleşmesini 2 yıllık mimari restorasyon bölümü mezunu..

ya işin kötü tarafı bizim kitap yok, netten dersleri okuyorun sistem var oraya giriyorsun o yuzden hiç yapamıyorum
ama yapmam lazım ya nolur dua edin de bana bu sene bitireyim bu okulu

.

ıns bıtırebılırsın canım. bılıyorum. o sıstemlerı bızler hazırlıyoruz bılg. prog. yanı
ben pc basında calısamıyorum ekrana bakınca gozlerım sulanıo kıtap daha ıı. cıktı alabılıyorsan bı de öyle dene ıstersen.
abın nasıl pekı calısabılıyor mu ? fem ı duymustum ama daha cok oss agırlıklı dıe tercıh etmedım.

bakalım işte çıktı alacağım bende oyle deneyeceğim bide..

abim hem çalışıyor hem dershaneye gidiyor pek sıkı tutmuyor akşamları evde nette takılıyor o yuzden pek iyi değil ama denemelerde 70 - 80 arası gidip geliyor onlarda henüz konuların başındalar.. bakalım çok istiyorum kpss ile yerleşmesini...

.

o da benden demek nası peki kendi alanında atamalar oluyor mu. bizde atama var ama puanlar çok yüksek
bi de öle dene bakalım. ufff cok sıkıldım bugun aksam olsa bı.

o da benden demek nası peki kendi alanında atamalar oluyor mu. bizde atama var ama puanlar çok yüksek
bi de öle dene bakalım. ufff cok sıkıldım bugun aksam olsa bı.

hiç bilmiyorum ki canım atamalar nasıl nasıl değil :)
evet ama olsun tekniker olarak atandın mı sırtın daha yere gelmez evelallah
..

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…