ne okuyorsun canım bende bi ara uzaktan eğitim mi alsam die düşündüm ama yapamam dedim çalışmıyorum sonra
bende bilg. prog. mezunuyumne olcan mezun olunca kız
ederim tabi
istanbul üniversitesinden mezunum ben.
ben memnun değilim inş kpss ile memur olurum
yok ben çalışıcam kısmetse. planlarımız o şekilde. ikimizin ailesi de istanbulda çocukları da onlara vercem büyütsünler öle sevmek yok sadece
bende gırmıstım ama hıc calısmamıstım 70 almıstım bende. bu sefer cok calısıorum. 90-95 almam lazım ıstanbulda ılk atamalarda yerlesmek ıcın dua edın arkadaslar
kalmadım hıc 2 yıllık zaten. 2005 de gırdım lıseden dırek. 2007 de de mezun oldum. gerçi hala diplomamı almadım
suan 2 denemeye gırdım sadece bırınden 70 bırınden 82 aldım. ama konuların daha cok basındayız. umarım hazıran gıbı ıvme kazanmıs olacagım.
hatta dgs ye de gırecegım. dıkey gecıs sınavı 2 yıllıktan 4 yıllıga gecmek ıcın. cabalıyorum ıns olur ne dıyım. cok calısmak lazım ama ısten pek fırsat kalmıyor acıkcası yorulmus oluyorum eve gıdınce.
sen de yaparsın ama calısmadan olmuyor.
aynen işle zor gidiyor. çok yoruluyorum.
kadıköyde deneyim eğitim kurumları var oraya gidiyorum. şimdilik memnunum. bu cuma yıne deneme var bakalım kac yapcaz
sen de yaparsın eve gidince az dizi izleben artık tv izlemiyorum.
maltepede oturuyorum ama kadıköye gidiyorum
ders kitaplarını da roman okuma kitabı gibi görmeye çalış. bende severim kitap okumayı kitap da okuyorum. aşk masum bir öpücük die bi kitaba başladım yeni bakalım nasılmış.
abin hangi dersaneye gidiyor. onun branşı nedir.
ıns bıtırebılırsın canım. bılıyorum. o sıstemlerı bızler hazırlıyoruz bılg. prog. yanı
ben pc basında calısamıyorum ekrana bakınca gozlerım sulanıo kıtap daha ıı. cıktı alabılıyorsan bı de öyle dene ıstersen.
abın nasıl pekı calısabılıyor mu ? fem ı duymustum ama daha cok oss agırlıklı dıe tercıh etmedım.
o da benden demeknası peki kendi alanında atamalar oluyor mu. bizde atama var ama puanlar çok yüksek
bi de öle dene bakalım. ufff cok sıkıldım bugun aksam olsa bı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?