canlarım sizde özlem tavan yapmış görüyorumda
bende kötüyüm hala ses seda yok bittimi gercekten bilmiorum ama canım yanıyorr kızlarr yaaa bi bitse su askerlik hepimiz kurtulacazdaa :44::44::44::44::44::44:
günaydın kızlar.. bugün nasılsınız bakalım. esracıkm yarılamıssın gözün aydın darısı başımıza
iwrancım düzelecektir buna inanıyorum. çok uzun zamandır görüşmediniz bu sorunların olması çok normal sabırlı ol arkadaşım.
şafak: 48-17 yarın allahın izniyle 8. aya giriyoruz
Adaşımmm, gözünaydın yarıladın sonundaaaa...
Darısı başımıza, 13 kaldı yarılamamıza...
Mehtap: 58
199 da çift bayram yapcam allahın izniyle hem aşkıma kavuşcam hem 199 olcaz hem de sözümüz olcak.
su ara tek ıstegımız denetımlerın bıtmesı cok uykusuz askım. 24 saatte 3 saat uyuyo
Bizimkilerde denetim olmuyoda benimki askeri gazinodaydı albayın postası olarak..
Askeri gazinoda mayısta kapanıyomuş
günaydın esracım. evet bugün 8. aya giriş yapıyoruz allahın izniyle. bu kadar uzun askerlik olur mu yaaa uyus oluorum bazen.
şafak: 47-16 sadece 47 günümüz kaldı aşkım...
aaaa öle mi hiç haberim yok dünyadan. ne açıklaması yapcakmış askerlikle ilgili mi ?tabi ki 3 ay ne demek koca 3 ay hayırlısı haber edersin esra bişey çıkarsa gündemi pek takip edemiyorum. ama açıkcası sanmıyorum
eee nereye vercekler onu şimdi acaba ? belli mi. bizimkilerde normalde çok youn deıller ama denetım var dıe herseyı duzenlıyoruz, uyku uyumuyoruz dedı. konusamıyoruz da. komutanları falan da kalıomus. boyle garıp bı durum. persembe bıtecek dedı ama sanmıyorum. gecen hafta çarşıya da çıkmadılar çalıştılar. kesin bu haftada çıkmazlar.
benimkide komutanın postası hemde şöförü o yüzden komutan nereye o oraya
denetim de oldugu için yogunlukta yogunluk yani
kapandıktan sonra ne olacak belli mi peki?
Başbakan kendi söyledi, Anneler Gününde Asker Annelerine Süprizimiz var Dedi..
4 Gözle Bekliyorumm..
Bakalım Ben Hani 15 Ay Sürecek Gibi Hazırladım Kendimi ama olursa 12 Ay Muhteşem bişey olur
Bu Arada 92/2'ler nerde Kaldııııı
Gelselerde Hoşşşş Gelseler Yaaa
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?