91/4'ler bizde burada buluşalım

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.235
2.034
448
kızlar hepimiz askerlerimizi uğurladık.Allah kavuştursun

peki askerleriniz nerede vatani görevini yapıyor?

benim askerimin usta birliği izmir gaziemire çıktı:)

Son düzenleme:
Açtın sende he hadi bakalım canım :) Hedef doğan güneşe

Hayırlı ugurlu olsun ... Atsın şafaklar hızla

91/2den sevgiler

oooo 91/4 topicide açılmışşşşş..eskioruz desenize..

Allah kavuştursun kızlarr..

91/1

hayırlı ugurlu olsun topiginiz :)
Günler su gibi aksın gitsn

sağol canımmm.amin tatlım el birliğiyle atlatcaz bu günleri.bizleri yalnız bırakmayın

Açtın sende he hadi bakalım canım :) Hedef doğan güneşe

Hayırlı ugurlu olsun ... Atsın şafaklar hızla

91/2den sevgiler

evet tatlım:) belki askerimle aynı yerde olanlarla tanışırım iyi olur diye açtım:) inşallah canım şafaklar atsında bitsin

bnm aşkımda izmir gaziemirde 23 aralıkta yemin töreni ve onu çok özledimmm

benim aşkımında 23 aralıkta yemin töreni.inşallah usta birlikleri iyi yerlere çıkar tatlım dua edelim

oooo 91/4 topicide açılmışşşşş..eskioruz desenize..

Allah kavuştursun kızlarr..

91/1

ay busem canım arkadaşım bende eskimek istiyorum yaaa.Allah hepimizi kavuştursun.daha şafak karanlık benim

Topiğiniz hayırlı olsun Pınar'cığım.

Askerleriniz umarım sağsağlim gidip askerliğini tamamlayıp sağsağlim kavuşursunuz.

aaa ben kısmetse gidicem yemin törenine çok merak ediyorum yaa asker kıyafetiyle onu

Gitmeye çalış elinden geleni yap harika bir duygu ...
Usta birlikleri yemin töreninden 1 hafta önce falan açıklanıyor son cumadan açıklandı bizim
Hayırlı yere düşer inşallah :116:

Benim bitanecik aşkm da Burdur'da.23'ünde yemin töreni var
16'sında belli olucakmş galiba yerler..

inş cnmm yaa birazda yakına düşse keşkee bayaa var çünkü aramızda burdan giderken 10da çıkmıştı 5te anca vardı yakın olsada sıksık görmeye gitsem keşkee

Topiğiniz hayırlı olsun Pınar'cığım.

Askerleriniz umarım sağsağlim gidip askerliğini tamamlayıp sağsağlim kavuşursunuz.

teşekkür ederim tatlım benim.bende seni arkadaş olarak ekleyecektim bulamamıştım:) ekliyorum hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…