91/4'ler bizde burada buluşalım

Gitmeye çalış elinden geleni yap harika bir duygu ...
Usta birlikleri yemin töreninden 1 hafta önce falan açıklanıyor son cumadan açıklandı bizim
Hayırlı yere düşer inşallah :116:
cnm yaa ben sana bişey sorcam:97:
askeriyeye hiç mektup gönderdinmii yada bi fikrin varmı şimdi 17 aralıkta aşkımın doğum günü mektup göndermek istiyorum ama hiç göndermedim mesela adrese ne yazıcam falan :26:
bi bilgisi olan bana yardım etsin yaa:101:

Canım ben mektup göndermedim isterdim ama tembihledi sakın gönderme okuyorlar ya hoşlanmıyor ....
Adres tam askerin nerede sen bana bi özelden yaz hangi konumda bende sana dönüş yapayım

Canım ben mektup göndermedim isterdim ama tembihledi sakın gönderme okuyorlar ya hoşlanmıyor ....
Adres tam askerin nerede sen bana bi özelden yaz hangi konumda bende sana dönüş yapayım

malesef özelden msj atamıyorum 5.bölükte olduğunu biliyorum bi arayınca sormakta istemiyorum gönderirsemde şaşırsın die napsamkii:44::44:
aldım msjnı cnmm ozamn şansa kaldı işim nese ben bi göndermeyi deniyim artk ulaşırsa eline napalım saol cnm yinede

Son düzenleme:
canım meraba mektup yollayacaksın galiba bende 91/3 topiğindeyim öncelikler hepimizi allah kavusttursun ben mektup yolladım eline gecior ne olursa gecde olsa veriolar dunde bi kargo yolladım askeriye için sağ alt tarafa askerinin adını soyadını hangi bölük hangi koğuş il ve ilçe olarak yaz sen eline ulasır canım

saol cnm yardım ettiğin için pztesi gönderirim ozamn bnde teşekkürler

cnm sen gönderiyomuydun kaç günde gidiyodu bugün gidip sorucam kargolara ama ne biliyim yaa hiç göndermedim hiç bi bilgim yok:44:

yok canım ben hiç göndermedim.arkadaşlarımdan duydum öyle gönderiyorlardı.tatlım bide askerinin eline geçmeden mektupta ne yazdığı kontrol ediliyor okuyorlar.bende o yüzden göndermedim:)

canım ya nerelerdesin sen.özledim seninle konuşmayı.iyiyim canım şükür.sen nasılsın.

ay cnm pcimin şarj aleti bozuldu tamire götürdüm değiştirdiler de geldim valla..bende özledim..napıyım so hız şafak attırıorum sen nasısın? kaç oldu şafak?

Son düzenleme:
ay cnm pcimin şarj aleti bozuldu tamire götürdüm değiştirdiler de geldim valla..bende özledim..napıyım so hız şafak attırıorum sen nasısın? kaç oldu şafak?

busecim ya msn falan versen bana zor oluyor burdan yazışmak şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…